Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelenko93
    07. Srpanj 2021. 21:25

Neka vas utješi meni se danas nešto skupilo, ne znam šta sve točno ali je i uglavnom otišla sam iza kuće u vrt i tulila u dva navrata, ali ono dušu ispustila🙄🙈

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

Birdy 🧚🏻
    07. Srpanj 2021. 21:26

Hvala vam cure 💜 🤗

👱‍♀️ 38
    06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
    03/21 ➕
    Termin 27.11.2021. 💞

jelenas
    07. Srpanj 2021. 21:29

Cure čestitam na super pregledima!
    A cure koje se bore s promjenama raspoloženja, ne znam ako je koja na Duphastonima no to vam je jedna od nuspojava. ;)

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• maryG
    07. Srpanj 2021. 21:36

želja

Oprostite ako pitanje nije za ovu temu. Naime, rodila sam prije deset mjeseci, menstruacije još nema..dojim,ali unazad skoro tri mjeseca stalno imam simptome menstruacije,s tim da sam uzasno naduta. Na pregled u ginekologa sam bila prosli mjesec te mi je reka da je to sve normalno jer dojim. Ali ja sam vec pomalo luda jer ne mogu više trpit ovakve bolove. Što se tiče trudnoće, ne vjerujem da sam trudna. Ima li koja da se susrela s ovim kao ja?

Ja nemam iskustva jer još nisam rodila, ali baš sam danas čitala da se dojenjem može odgoditi menstruacija za 13-16 mjeseci... evo i linka
    https://www.instagram.com/p/CPTwcBwLbPL/?utm_medium=copy_link

🤵🏻‍♂️👰🏼‍♀️ 8/2020
    👼🏼 miss.ab. 6tt 1/2021
    miss.ab. 7+3tt 7/2021

Miraclebaby28
    07. Srpanj 2021. 21:56

Jao jao ja sam opet u zaostatku,ispricavam se drage moje. Dobrodosle Dubrovcanka I Ninica 🥰
    Jelenko I ja sam inače iz bjelovara I bolje da si odlucila za zg jer sam cula dosta losih iskustava iz bjelovarskog rodilista 
    Pa krenimo,moj pregled je prosao super ali me iscrpilo jer je receno da će trajati sat I pol a cekala sam sveukupno skoro 3 h  😑😑 pa prvo sam išla na uzv I sve je super po zadnjoj m sam bila 16+3 juce a beba mjeri 16+5 (bit ce velika na tatu 🤣) I nisu mi rekli spol kažu da je još rano 😔😔 onda sam cekala da predam urin I radili su mi mjerenje tlaka,vaganje bla bla... pa sam cekala jos sat I pol vadenje krvi uglavnom oni to tako malo usporeno ovdje. Za idući pregled cekam da mi posalju pismo postom. I tamo su sve zene vec okruglice ja sam izgledala kao da sam zalutala 🤣 jer mi se trbuh skoro ni ne vidi,cak I primalja kad me pitala kolko sam tj I ja joj kazem 16,a ona kaze kao "zbilja" Ali ne smeta me to jer znam da beba ljepo raste I nista joj ne fali 🥰🥰
    E sad teme koje ste imale da malo pohvatam.. u irskoj ne prakticiraju vaginalni pregled,nece vas skoro nitko uzet na pregled prije neg ste 8 tjedana I onda pocinju preko trbuha pregled tako da ja kad sam išla s 10 tj meni su uzv radili. 
    Kilaza-ja sam na 4.5 + woohoo inače prije trudnoce 50 kg na visinu 174. (I da trbuh mi se jedva malo poznaje)
    Pa tema oko stvari kad krenut uzimat. S obzirom da smo dragi I ja odlucili da ćemo pokusati sto vise ustediti. Odlučila sam na polovni krevetic I kolica jer su to relativno skupe stvari. .. tako da sam već nabavila krevetic besplatno... woohoo... I tako cu redom pomalo sve poceti nabavljati. Jer ne mislim da je rano.. I želim pozitivno razmisljat da će jednostavno sve bit ok... oko nifty pregleda I tog moram priznat da se malo gubim u tim nazivima jer naravno drugačije na engleskom se neki pregledu zovu a drugacije na hr. Ovdje rade kao anomaly scan u 20 tjednu tako da neznam sto to sve ukljucuje.. vidjet cu,vjerovatno je tad moj idući pregled.

🧔34
    👩28
    👶💙 N 24.12.2021
    👶 15.02.2024
    Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙

Miraclebaby28
    07. Srpanj 2021. 21:57

Tema oko odluke za broj djece.... ja samo volim rec da je za nas cudo I ovo jedno djete pa svi onako ne gnjave nas ... a mislim I da je prednost sto smo daleko od familije 🤣
    Diranje trbuha 😑🤯🤬🤬 kazem dobro pa se moj trbuh jos ne pozna toliko... al komentar za drpanje mi je dao ideju 🤣🤣
    Vjerovatno sam još štogod htjela upisat Ali sam zaboravila... al da dodam sto je mene danas do plafona izludilo (irci su ovce) I sad lik meni dode na blagajnu I ni dobar dan ni nista nego ko iz topa jel sam se cijepila.... ja onako ne.. kaze moras se cjepit (ja pokusavam ostat hladne glave) nastavlja on..moramo se svi cjepit nebi li izasli iz ovog kaosa sto prije,reko gospodine ja sam trudna I ja sigurno ne želim riskirat s cjepljenjem da naskodim svojoj bebi...a on na to pa jel nije dokazano da je sigurno za bebu, reko ne I ne želim riskirat kaze on a dobro sretno ti s tim razmisljanjem a ja onako 🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯

🧔34
    👩28
    👶💙 N 24.12.2021
    👶 15.02.2024
    Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙

• Margo
    07. Srpanj 2021. 22:43

Evo cure da se i ja prikljucim.
    Ja sam na 10+³ tt. Termin 31.1.2022.,❤️

👩‍🦰31
    🧔31
    👩‍💼12/2013 ❤️
    5/2021 ➕
    31.01.2022 termin 💙

Taya_
    07. Srpanj 2021. 23:11

Miraclebaby26 čestitke na dobrom pregledu ❤️ al si stvarno dugo čekala.. A trbuščić će uskoro narasti 🥰
    Margo pa čestitke na bebici i dobrodošla 😘 

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

tierra
    07. Srpanj 2021. 23:50

Dobro dosle Dubrovcanka, Ninica i Margo!

Ja sam na +6kg sto mi se cini puno (50kg prije trudnoce sa 166cm)!
    Jel puno? :/

A ti komentari za broj djece i slicno mene zabavljaju :) :)
    Nisam bas okruzena ljudima koji imaju takve komentare i pitanja (mozda me iz tog razloga ne nerviraju?) pa me uvijek takvi iznenade i nasmiju... 
    Ljudi su drustvena bica i nesto moraju komentirati da bi potaknuli komunikaciju, a ta pitanja su culi od drugih jer se to "uvijek tako pitalo". 

Vidim da komentirate tsh - meni je bio 5.08. Trazila sam uputnicu od ginekologa i nakon 2 dana isla sam endokrinologu na Vuk Vrhovec u Zg i nalaz kaze 2.29. Nisam s tim nalazom dalje bila kod doktora jer je ovo pokazalo da je ok

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

Miraclebaby28
    08. Srpanj 2021. 00:05

Dobrodosla Margo cestitke 🥰

🧔34
    👩28
    👶💙 N 24.12.2021
    👶 15.02.2024

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.