Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tigrica
    28. Siječanj 2022. 08:28

Jutro svima:)
    Sretno na pregledima!!!
    jelenas čestitam na ulasku u termin :)
    Embarasada čestitam na bebaču ,i što brži oporava! Porod je bio expresan jeeee.
    Bambina čestitam na prinovi:) 

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

melani32
    28. Siječanj 2022. 08:32

Čestitke na bebicama Bambina i Embarasada i Jelenas na ulasku u termin!!!

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

jelenas
    28. Siječanj 2022. 08:47

Hvala cure!
    Piba baš mi je drago da si se javila!!! I još mi je više drago da ste dobro i da je sve uredno! A čuj, spavanje i umor, evo kod nas i nakon 3 godine još nije to to 🙈 A sad opet ispočetka. Al za te male zagrljaje i puse, sve izdržimo 🥰 
    Da, na whatsappu smo dosta aktivne iako se nekad teško polovimo jer prodemo milijun tema u danu, ali vidim da koristi i mamama koje su već rodile da izmijene iskustva. Uvijek ste nam sve dobrodošle na whatsapp! 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Lori🍀
    28. Siječanj 2022. 09:24

Jutro cure!
    Embarasada čestitam!!! Super da je porod bio tako brz, vjerujem da je bilo bolno ali isplati se sve za mali smotuljakŽelim ti brz oporavak i da sve ide kako treba ❤ 
    Bambina ajme rodila si! Čestitam!! Ovi horor trudovi ne zvuče baš lijepo Drago mi je da si dobila epi i da ti je olakšala! Uživaj s malenim i sretno, javi nam se kad stigneš 
    Čekamo Clarissu 
    Jelena čestitke na ulasku u termin!
    Jelenko sretno!! Ako je to to, da nam se što prije dođeš pohvaliti lijepim vijestima Drži se!
    Piba super da si nam se javila Baš mi je drago da je sve uredno i da malac tako lijepo napreduje! Držim fige da uskoro i sa spavanjem bude bolje, koliko je to moguće kod novorođenčadi 
    -----------------------‐--
    Ima li zainteresiranih za temu na forumu za mame iz ove grupe? Meni se i dalje ideja whatsup-a i hrpe poruka dnevno ne sviđa. Mislim da bi nam bilo ok da imamo jednu grupu za razmjenu iskustva, ako nas ima zainteresiranih uopće?

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; beta 2.6.⏳️

Tigrica
    28. Siječanj 2022. 09:55

Lori🍀

Jutro cure!
    Embarasadačestitam!!! Super da je porod bio tako brz, vjerujem da je bilo bolno ali isplati se sve za mali smotuljakŽelim ti brz oporavak i da sve ide kako treba ❤
    Bambinaajme rodila si! Čestitam!! Ovi horor trudovi ne zvuče baš lijepoDrago mi je da si dobila epi i da ti je olakšala! Uživaj s malenim i sretno, javi nam se kad stigneš
    ČekamoClarissuJelenačestitke na ulasku u termin!
    Jelenkosretno!! Ako je to to, da nam se što prije dođeš pohvaliti lijepim vijestimaDrži se!
    Piba super da si nam se javilaBaš mi je drago da je sve uredno i da malac tako lijepo napreduje! Držim fige da uskoro i sa spavanjem bude bolje, koliko je to moguće kod novorođenčadi
    ———————–‐–
    Ima li zainteresiranih za temu na forumu za mame iz ove grupe? Meni se i dalje ideja whatsup-a i hrpe poruka dnevno ne sviđa. Mislim da bi nam bilo ok da imamo jednu grupu za razmjenu iskustva, ako nas ima zainteresiranih uopće?

Ja sam za .

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

• Upitnica_Split
    28. Siječanj 2022. 10:02

Lori🍀

Jutro cure!
    Embarasadačestitam!!! Super da je porod bio tako brz, vjerujem da je bilo bolno ali isplati se sve za mali smotuljakŽelim ti brz oporavak i da sve ide kako treba ❤
    Bambinaajme rodila si! Čestitam!! Ovi horor trudovi ne zvuče baš lijepoDrago mi je da si dobila epi i da ti je olakšala! Uživaj s malenim i sretno, javi nam se kad stigneš
    ČekamoClarissuJelenačestitke na ulasku u termin!
    Jelenkosretno!! Ako je to to, da nam se što prije dođeš pohvaliti lijepim vijestimaDrži se!
    Piba super da si nam se javilaBaš mi je drago da je sve uredno i da malac tako lijepo napreduje! Držim fige da uskoro i sa spavanjem bude bolje, koliko je to moguće kod novorođenčadi
    ———————–‐–

Ja sam za 😊
    Beba danas stiže doma nakon 3 tjedna i sigurno neću biti toliko aktivna kao dosad, ali me whatsapp izluđuje, već i bez ove grupe ignoriram dosta obavijesti i preskačem čitanje jer nisam u stanju sve popratiti. Forum mi je statičniji, em se ne natipka 1000 poruka dnevno, em mi je lakše polako čitati. 😁

3 MPO postupka
    💜 01/22.

melani32
    28. Siječanj 2022. 10:20

Upitnica super da beba ide doma! Uživajte i mazite se puno!!!

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

• piba7
    28. Siječanj 2022. 10:42

Lori I ja sam za.

melani32
    28. Siječanj 2022. 11:30

Piba vidim kod tebe isto mala razlika među dječicom. Kako je stariji reagirao na bebu, je sve ok za sada?

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

jelenas
    28. Siječanj 2022. 11:51

Lori ja sam isto za. Trenutno mi nije teško popratiti i tu i tamo, svakako bi voljela ostati u kontaktu i vama ovdje i vašim bebicama. Ako imaš volje napraviti temu (jer ja baš niti ne znam kako) pls share :) 
    Upitnica ajme i to si dočekala, baš mi je drago!!!! Nadam se da su samo lijepi dani sad pred vama!
    Ja sam sad tako nestrpljiva da se Clarissa javi 🙄

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.