Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Upitnica_st
    04. Listopad 2021. 19:13

Ja još ne znam što nosim, od prvog dana imam osjećaj da je dječak al ja bi curicu kad vidim te haljinice 🥰
    A u životu sam haljinu obukla skoro samo na vjenčanju 😂

33👩‍❤️‍👨32

Slee
    04. Listopad 2021. 19:15

Josipa super ti je cerviks i super ti je posteljica podigla se! 
    Bumbasor koji mali umjetnik! Bravo! 
    Tierra hahahahah da, kad nemas sto za raditi osim lezati onda radis ovakve gluposti i organiziras sve 😂
    Meaa nadam se da temperatura nece narast i da ce ti sto prije proci. Drzi se 💗
    Sto se tice curicastih stvari - meni isto kao i Bumbasaoru dodje da kupim malom haljinicu. Kao da je bitno, kad su mali se itako ne kuzi bas kojeg su spola 😂😂

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Ri
    04. Listopad 2021. 19:48

Pozdrav svim trudnicama , treba ovo sve pohvatati ☺️
    Čestitam na dobrim pregledima danas . 
    Piba drži se , sve će biti dobro 🙏🏼 
    Sva imena su mi preslatka , Marul , Judita, Rea , Beatrice .. Mi još nismo izabrali - meni se ne svidjaju muževi prijedlozi a njemu moji 😂
    Netko je pitao za hulahopke, ja imam iz calzedonie Second skin 15 , u XL veličini inače sam M ali super su preko trbuha - mekane ništa ne steže . I imam neke sa uzorkom bas za trudnice , super su ( mislim oko 70 kn ) . Sto se tiče OGTT do kada se treba napraviti ? Ja sam 25+2  , doktor je rekao polovicom mjeseca znaci ušla bih u 27 tjedan otprilike , to je ok ? 
    Moja cura je bas aktivna , pogotovo preko dana , po noći miruje 😂  Mi još apsolutno ništa nismo uzeli , planiramo krenuti krajem mjeseca . 

08.05.2021 + 🎀
    25.03.2023 + 💙

freya_444
    04. Listopad 2021. 20:08

Meaa, drži se i nadam se da će ti već sutra biti bolje!
    Jelenas, sve je jako slatko 💗
    Ri, nekako mislim da je ogtt najbolje napravit do 28.tjedna, tako da ti je to taman :)

Lucija 16.12.2021.💗

freya_444
    04. Listopad 2021. 20:09

nemamimena26-, nelanr, Mum of Four, gdje ste? Nadam se da je bilo sve okej na pregledima...🤗☺️🥰

Lucija 16.12.2021.💗

aurora12
    04. Listopad 2021. 20:17

Bumbasor crtez je top, bas je talentiran decko 👌😍
    Jelenas haljinice su preslatke 🥰 Kako sam uvijek mislila da cu imati curicu cak sam se i brzo naviknula da kod mene nema haljinica 😁 Kad sam mami pokazala robicu pitala je hoce li bit i nesto plavo, cini mi se da je neka cura imala slican komentar 🙈 Ali kuzim je, prije je sve bilo bas plavo za deckice i nije bilo drugog izbora, naviknut ce se i na ovo 😁
    Schinin kao sto su cure vec pisale ja se isto stvarno nadam da cete malo skrenuti misli i opustiti se. Treba i napuniti baterije prije dolaska bebe, pogotovo jer vas ceka malo vise posla ali izdrzat cete vi sve 💪❤

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

Bela_le
    04. Listopad 2021. 20:22

Schinin i ja sam mislila da se za ogtt ne treba ekstra pripremat, bilo mi cudno, al ajd nekak sam polu pripazila danas... nadam se da ces se opsutiti malo sa obitelji
    Bumbasor bas je mali umjetnik
    Jelenas odjecica je orekrasna, ja sam isto ljubomorna sto ne mogu kupovat haljinice opet

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Taya_
    04. Listopad 2021. 20:27

Piba7 bravo za uredni briseve.. 
    Bumbasor kako slatka beba.. 🤩 a ovaj crtež je baš super..
    Aurora čestitke na 27tt 😘 ide polako k trećem tromjesečju i baš slatka roba za dečkića 
    Roberta dobrodošla.. 😀 ja ti nažalost nemam iskustva s tim kolicima ali ja mislim da nema potrebe uzimati onda drugo jaje.. jel kolica 2u1 imaju košaru i sportski dio?
    Miraclebaby kako divna torta.. 😋 sretan rođendan 🥳
    Josipab čestitke na super pregledu 🤗
    Meaa 🤞 da što prije ozdraviš.. 😀
    Jelenas pošiljka iz next-a je predivna.. 🤩

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

Maša🤰🏼
    04. Listopad 2021. 20:46

Piba ne razumijem zasto dizu paniku za kile? Moj je imao na 4D sa 26 tjedana 1125 grama i apsolutno mi je rekla da je sve uredu 🤔

Aurora stvari za malca su predivne 😍 ja isto kad vidim kolica u sobi nemogu vjerovat da ce uskoro on bit u njima 🙈
    Josipab cestitan na super pregledu 🥳🥳

Anemi ja sam isto privatnik i tako je onda bi sama sebi morala isplatiti 3000 kn barem po ovom sta sam ja zakljucila. Pitala sam si knjigovodu i kaze da nema pojma o tome ali da to drzava ne placa tako da 🙈

Sta je s ovim fb , instagram itd 🙈🙈🙈 sve palo 😂

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• nelanr_
    04. Listopad 2021. 20:50

Evo me sa pregleda beba ima otprilike 41cm i 1650 g doktor kaze krupna beba❤️sve ok jedino sto je meni pritisak bio 130/60 a inace mi je max 120/60 i sad to moram malo pratiti da ne predje preko 140. Ponovo moram koristiti Nistatin vaginalete zbog iscjedka.
    Za cervix mi nista nije rekao  jel ima neka oznaka za to jer ja na nalazu ne vidim nista da pise u vezi toga.

boy 💙🌍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.