ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aristea
    15. Kolovoz 2019. 18:56

iva4

Jaivanpa

iva4

Cure jel kojoj vec pocelo curit mlijeko?? Meni vec dobra dva mjeseca prvo kolostrum sad mlijeko…😅

Meni svaki dan hahha, od 6 mj haha :) neznam razlikovati kolostrum ili mlijeko. Ugl nekad vece kaplje nekad manje…

Meni se bas vidi razlika kolostruma i mlijeka🤣

Kako? Meni je ajde recimo kolostrum onako gust mastan, i flekovi ostanu na spavacici...a tebi?

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Aristea
    15. Kolovoz 2019. 19:06

iva4

Jaivanpa meni se kolostrum vidi na grudnjaku kao zuckast i zna bit osusen u malim kao komadicima, i zuta mrlja, a mlijeko kad je krenulo ostaje mi bijela fleka i zna mi se bradavica zalijepit za tkaninu pa ako ne skuzim odma i povucem lece me za poludit, neku vecer mi je pola gornjeg dijela potkosulje bilo mokro da sam se prepala usred noci kad sam se probudila🤣
    Ali kuzi se razlika… jedino me strah posto mlijeko vec sad curi dali cu imat za njega dosta😓

Aha, vidis to i mene zanima buduci da vec sad kaplje pomalo... :( Meni je to kaj god da je onako ko masno i flek ostane ali ispere.. nisam testirala na bijeloj odjeci pa neznam...

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Grizli
    15. Kolovoz 2019. 19:26

Seni sretno i da sve bude u redu na kraju!
    Za cijepljenje ja sam definitivno da se djeca cjepe osim ako postoji neko zdravstveno ograničenje zasto ne bi primila cjepivo. Malo mi je to ludo kad kao neće cijepiti djete jer postoji rizik xyz, al zato curica od godine i pol dobila upalu pluca jer je s njim isla na skijanje pa ga kljukala antibioticima bez beda - govorim sto znam od poznanice da je napravila. Eto to skijanje je maloj bas trebalo i uopce nije skodilo, al cjepivo nije jer je preopasno i sad drami da joj neće u jaslice primit. Naravno svakom na izbor, al onda ne dramis.
    Za kolostrum nema toga jos kod mene. Pretpostavljam da dolazi u kasnijim tjednima. 

Grizli
    15. Kolovoz 2019. 19:27

I da Frajla mislim da je stabila link od hzzo one naknade. Pojma nisam imala da imamo na to pravo. Ako sam krivu tagirala iaprika. Tko god da je hvala dobro je znat. 

Aristea
    15. Kolovoz 2019. 19:41

iva4

Jaivanpa meni se najvise vidi na grudnjaku ali sve se lijepo ispere tako da jos nisam pocela stavljat one vatice kak se vec zovu… pitat cu bas ginekologa sljedeci put sta je sa tim posto mi stvarno nekad dosta izade😒

Ajd javi mi. Jer me bas zanima. Dobro meni ne curi ko tebi ali ko zna ..

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

15. Kolovoz 2019. 19:55

Drago mi je da je ovdje razumna ekipa i da ste sve normalne oko cijepljenja. Meni ta fama oko cijepljenja zbog dezinformacija bas ide na zivce. Ona su uvedena uz preporuke struke i tako se i provode stoga ne vidim smisla da se nešto tako odbija ili uopce raspravlja o tome. Kosa mi se digla kad su neki dan bile pune novine jednog naseg kvazipoliticara i njegovih izjava da nece cijepiti dijete. Slazem se da se treba pazit da dijete nije bolesno i da mu je imunitet ok prilikom cijepljenja i da naravno nema nekih drugih indikacija protiv cijepljenja. No nikad se ne bih usudila na svoju ruku donjeti odluku da djete ne cijepim. Em postoji opasnost od pojave bolesti (pa i smrtonosnih) za koje nisu cijepljeni, em ne mogu u vrtic niti putovati u mnoge (vecinom zapadne)  zemlje za koje je potrebno biti procijepljen.

• atica
    15. Kolovoz 2019. 20:05

Hej curke, evo mene opet malo u vase drustvo :) htjela sam vam samo preporuciti bugaboo cameleon kolica, ako se nekome svidaju mogu se naci u super stanju i po dobroj cijeni na njuskalu. Ja sam osobno odusevljena s njima i dosta cura iz drustva takoder, pa evo ako se nekom svidaju pratite na njuskalu ponudu jer su u ducanu (po meni) bezobrazno skupa. Ja sam ih s prvom bebom htjela zbog estetike, bila su mi jako lijepa ( slobodno se smijte 🙈) ali sam ubrzo shvatila zasto toliko kostaju; lagana su i super okretna sto se ispostavilo jako bitno 🙈

• Sarita15
    15. Kolovoz 2019. 20:45

Grizli

Seni sretno i da sve bude u redu na kraju!
    Za cijepljenje ja sam definitivno da se djeca cjepe osim ako postoji neko zdravstveno ograničenje zasto ne bi primila cjepivo. Malo mi je to ludo kad kao neće cijepiti djete jer postoji rizik xyz, al zato curica od godine i pol dobila upalu pluca jer je s njim isla na skijanje pa ga kljukala antibioticima bez beda - govorim sto znam od poznanice da je napravila. Eto to skijanje je maloj bas trebalo i uopce nije skodilo, al cjepivo nije jer je preopasno i sad drami da joj neće u jaslice primit. Naravno svakom na izbor, al onda ne dramis.
    Za kolostrum nema toga jos kod mene. Pretpostavljam da dolazi u kasnijim tjednima.

I moje neke frendice spadaju u takve. Zagrizeno je protiv cjepiva pljuje doktore sastav istog bilo kakvo med ljecenje (nije med struke i siri samo inf koje procita ovako ko nas politicar i njemu slicni) e ali onda joj decki imaju upalu grla antibiotik udare se vani trci se po tetanus tada joj nitko ne smeta. Sada ima problema cak sa upisom u skolu jer skolski pedijatar hoce da se pod punom odgovornoscu odrice cjepiva a ona to nece ali ni cijepit dijete ni biti odgpvorna jer nije....uvijek si mislim da ja sada ne mogu znat sto ce on biti kad odraste ni kamo ce ici niti sto ce njegov posao biti i nikad si nebi oprostila da je otisao i razbolio se a mogao biti zasticen ali nije jer ga nismo cjepili. Pazila sam za svako cjepivo da bude zdrav i sve ok proslo. 

Juno
    15. Kolovoz 2019. 21:13

To s curenjem kolostruma vam je skroz normalno. Meni u prve dvije trudnoće počelo jako rano, a kasnije sam imala mlijeka na izvoz. Tako da Iva4 se ne moraš brinuti. Sjećam se kako smo sa sinom od mjesec dana išli na pola satnu šetnju i to nakon podoja. Procurilo mi preko debele tetra pelene u grudnjaku, potkošulje, majice kratkih rukava i pulovera koliko je mlijeka bilo. Možete već sad koristiti jednokratne jastučiće, ali meni je to ispao preskupi sport koliko je toga bilo pa sam kupila tri para pamučnih perivih i preporodila se, kad su jedni bili na meni, druge sam  na ruke preprala i stavila sušiti na radijator, a treći su bili u pripravnosti. Imate preko facebooku ženice koje šivaju i platnene uloške, a i na Alliexpresu sam vidjela jako jeftine od bambusa. 

• Stelle123
    15. Kolovoz 2019. 21:18

LoSa84

Drago mi je da je ovdje razumna ekipa i da ste sve normalne oko cijepljenja. Meni ta fama oko cijepljenja zbog dezinformacija bas ide na zivce. Ona su uvedena uz preporuke struke i tako se i provode stoga ne vidim smisla da se nešto tako odbija ili uopce raspravlja o tome. Kosa mi se digla kad su neki dan bile pune novine jednog naseg kvazipoliticara i njegovih izjava da nece cijepiti dijete. 

Iskreno, ovo me vrijeđa. Nisam razumna i normalna ako ne zelim cijepit dijete? Ne budem ulazila u raspravu oko cijepljenja jer uz politiku i religiju o tome se ne raspravlja na forumu. Nadam se da nikome nece cijepljenje biti okidac za neku tezu bolest, jer rizik postoji. 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI