Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Miranda
    05. Srpanj 2018. 19:31

Salatice branim se sutnjom 😂 Sve je relativno 😉
    Monika probaj dumbir (caj ili u limunadi ili kako god). Meni je pomagao barem privremeno. 
    Kikiriki dobrodosla!
    Za briseve svatko vodi svoju politiku, ali trebali bi se napraviti tijekom drugog tromjesecja. A obavezan je oko 35 tt bris na betahemoliticki streptokok. 
    Nije stucanje zbog bebe nego isto divna probava 😬 Osit se stisce iz raznih razloga, nije rijetko u trudnoci. 

• niky1107
    05. Srpanj 2018. 19:37

Meni treba pomoc, zasto je meni link a vama svima pise koliko ste tjedana trudne? 🤔🤔 nesto sam krivo napravila...

Lora

Miranda
    05. Srpanj 2018. 19:39

niky1107

Meni treba pomoc, zasto je meni link a vama svima pise koliko ste tjedana trudne? 🤔🤔 nesto sam krivo napravila…

Krivi link je

Pod Forums nades pseudo HTML... kod i njega treba kopirati

• niky1107
    05. Srpanj 2018. 19:45

Miranda

niky1107

Meni treba pomoc, zasto je meni link a vama svima pise koliko ste tjedana trudne? 🤔🤔 nesto sam krivo napravila…

Krivi link je

Pod Forums nades pseudo HTML… kod i njega treba kopirati

Jupiiii...uspjela 👍
    Hvalaa 🤗

Lora

mmama2
    05. Srpanj 2018. 20:21

Cure kad vi stignete toliko pisat 🙃🙃 znaci nema me od jucer u ovo vrijeme cca i 195 stranica moram unatrag :/ fakat nis ne pratim i bez veze mi je sada unatrag listat i ubacivat se u teme od prije 5 strana, jbg, ja cu vam biti ovako povremena jer mi ovo nema smisla drugacije 😬😬 ako nelada napravite neku grupu na faceu javite da se ubacim.. imam ionako u zadnjih 5 godina previse poruka na Klokanici 😂😂

url=https://lilypie.com]

Ana89
    05. Srpanj 2018. 20:43

Ajme sad jedna prijateljica rađa svoga sina 😍 U Puli. Evo ja sam sretna ko mala beba😍😍 Još se sjećam kad je muku mučila s mučninom dva mjeseca trudna kad sam je vidila pred 7 mjeseci. Kako vrijeme brzo prolazi 😀

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Strudlica
    05. Srpanj 2018. 20:47

Valjda sam ja jedina koja nema nikakvih simptoma osim izostanka mjesečnice. Nit mučnine,nit povraćanja,nit su mi grude otekle...  jedino sad koji put osjećam ko grčiće kad maternica se širi i to je to 

• Strudlica
    05. Srpanj 2018. 20:48

Kikiriki dobro došla 

barbiemama
    05. Srpanj 2018. 20:49

što se mučenina tiče, na početku me uopće nisu mučile. toliko da sam mislila da će me zaobići. i onda sam se tako negdje od 11. ili 12. tjedna do 15. napovraćala za tri života. i to često i neposredno nakon jela. 

VelikoSretnoDijete
    05. Srpanj 2018. 21:03

Cure, jel smijemo mi canesten ili nesto za gljivice koristit?
    Pocelo me sve pec i svrbit dolje 🤦🏼‍♀️

Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.