Ima li tko iskustva iz zadarskog rodilišta i je li ih voljan podijeliti kako bi mi sto odbrojavamo znali što nas čeka :)?
I mene to zanima :)
Nixie je tamo rodila prije tjedan-dva, pa ce nam ona sve reci! :)
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Potpisujem Anu što se tiče osoblja. Kad sam ja rodila nije bila tolika gužva, a i bila sam u sobi koja ima svoje kupatilo tako da mi je bilo vrhunski. Šta god vam bude trebalo, samo pitajte. Nisam doživjela ništa neugodno u ta 4 dana. Sve su sestre bile super, od babica u rodilištu do sestara za porodilje i bebe. Jedino mi je dr na porodu bio mal nervozan, al štaš, čovjek radio od pitaj boga kad prethodnog dana i onda ga budili u sred noći jer ja rađam, a mislili su da neću do ujutro Sve u svemu, ako si normalna žena, i oni su svi super prema tebi. Ja sam čak dobila i par komplimenata od sestara i nekoliko zagrljaja kad sam se borila sa dojenjem sa svojim mišem. Uglavnom, pitajte, pitajte i pitajte. Sretno
Ja igram na vezu. Frendica radi tamo, pa ce to pomoc. Valjda cemo ostat frendice i nakon sto tamo napravim kaos
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Bok mame,ima li novijih iskustava iz zadarskog rodilišta? uskoro mi je termin..kakvo je osoblje i vaša iskustva sa epiziotomijom i epiduralnom?
Bok mame,ima li novijih iskustava iz zadarskog rodilišta? uskoro mi je termin..kakvo je osoblje i vaša iskustva sa epiziotomijom i epiduralnom?
Ja svaki dan sve samo lose slusam, od poznanica, prijateljica ma svih. Rijetko tko je imao "dobar" tretman tamo. A valjda ovisi i o smjeni koja te dopadne
[/url
Ja svaki dan sve samo lose slusam, od poznanica, prijateljica ma svih. Rijetko tko je imao "dobar" tretman tamo. A valjda ovisi i o smjeni koja te dopadne
ajoj,nije baš utješno..ma neka bude sa bebicom sve ok,a drugo ću preživjet..
Evo ja nisam nemam iskustva jos s bolnicom ali prijateljica mi je taman rodila i jos je u bolnici i pitala sam je kakvo je osoblje kaze da su svi ok samo da je dosta beba pa da se nestignu bas posvetiti 100 posto.. a u boxsu dok radas kaze da je vise babica s tobom da doktor dode pri kraju i da su stvarno super svi.. samo hrabro ☺☺
Sortiraj odgovore
Najstariji