Wonder weeks - skokovi

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar mmama2

    mmama2

    Broj poruka: 3310

    Prijavi adminu

    znam da je svima dosta i skokova u razvoju i ne spavanja i razno raznih faza ali evo još jedne.. nedavno sam se susrela sa ovim pojmom i prepoznajem nas nekada u njemu ali ništa strašno i za ne preživjet, kako je vama

    http://www.thewonderweeks.com/ [thewonderweeks.com]

    url=https://lilypie.com [lilypie.com]]
    [lilypie.com]
    [lilypie.com]

  • Avatar MarijaŠ

    MarijaŠ

    Broj poruka: 1925

    Prijavi adminu

    Također sam malo čitala o tome, baš nedavno. Nekad isto primjetim da je neka faza iz “tablice”, ali također, nikakva posebna šiza. Doduše, ni ne pratim to kao recimo skokove u razvoju, pa možda i zato. Da možda više obratim pozornost, možda bih i više primjećivala…   Ali svakako korisno za znati.

    Krešimir 19.08.2014. <3

  • Avatar Belle2

    Belle2

    Broj poruka: 203

    Prijavi adminu

    Dal je netko malo proucavao ovakve skokove I dal ih primjecuje na bebi…citala Sam dosta na netu ali nema bas negdje informacija o konkretnim iskustvima, nekako vise Ima teorije …??..ako vam nije tesko da malo opisete…thnx 🌸🌹🌺🌷

  • Avatar Dea23

    Dea23

    Broj poruka: 718

    Prijavi adminu

    Ma neću to uopće čitati. Onda si zabrijem pa kao mala ima skok, a zapravo nema. Samo ima loš dan ko i svi mi. I sutradan je super. 

  • Avatar deverika

    deverika

    Broj poruka: 147

    Prijavi adminu

    Dea


    Ma neću to uopće čitati. Onda si zabrijem pa kao mala ima skok, a zapravo nema. Samo ima loš dan ko i svi mi. I sutradan je super. 

    Točno to!

    Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.