Voli li vaše dijete 'junk food', što najviše i koliko često ga jede?
Dva odgovora na ovo pitanje koja nam ostavite od četvrtka 9. siječnja do srijede 15. siječnja 2014. u 11 sati nagradit ćemo našom knjigom tjedna 'Crveno, zeleno, jedi ispravno' u izdanju Menarta.
https://klokanica.24sata.hr/skolarci/prehrana-skolarca/zabavni-recepti-za-zdravi-junk-food-1073
Pozdrav! Imam dvoje djece, cura ima 5 godina. a dečko 4 mjeseca. Cura voli pojesti tu i tamo hamburger, kebab, ćevapčiće, a pomfrit je nekako učestalo uz svo meso. Može se ustvrditi da možda 2 dana od 7 u tjednu jede "junk food", ali pokušavamo i ražnjiće npr. sa povrćem, voćem i slično... :-)
naravno da voli junk food,baš ko i mama i tata,nažalost
tješimo se da ne pije junk kad ga već jede uspjevamo da je voda broj jedan za piti
i da taj junk nije na meniju redovito nego povremeno
Moja curka (2godine) počne skakati od sreće kada smo u Os i kada vidi znak McDonald's-a ... Počne pjevati i plessati : "Idemo u Donald's, idemo u Donald's", i tako svaki put. No kad dođemo u Donald's ona uzme jedan griz Cheeseburgera i dva . tri pomess-a. Mislim da joj je McDonald's drag samo ovako jer je znak da će biti skitnje nego što voli njihovu hranu. Ona ima svoje faze ... nekad hoće samo zdravo papati (tetkin utjecaj) a onda jedan dan bi jela samo junk food... sva sreća pa je ta faza junk food-a uhvati samo jrdnom- dva puta mjesečno!!
*
Ljubav se zove imenom tvojim - IVA -
A sto da ja kazem na ovu temu? Dijete mi ima samo 10 mjeseci i pojma nema kaj je junk food. Jos papamo po tablicama, a u njima junk fooda nema, jos. :-).
Tako da eto odgovor je: ne i nije nikada. Ne mogu reci da nikada ni nece, ali svakako cu se truditi izbjegavati ga.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Moja četverogodišnjakinja voli pizzu i ti joj ponekad dozvolim. Ćevape malo rjeđe, a ostalo fast food gotovo nikad.
Pokušavam smanjiti i čokoladu ali to nije lako uz ostatak rodbine:)
moj sin ima 20 mjeseci i obožava junk food. dok je bio beba trudila sam se da jede samo zdravu hranu, sad kad je veći, sam traži salamu, hrenovke ili pomfri. Ne jede junk često jer izbjegavamo kupovati takvu hranu, ali ga 1-2 mjesečno "nagradimo" hranom koju voli tj. junk foodom.
Sortiraj odgovore
Najstariji