Vinogradska dogovoreni carski rez

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MessyBun

    Broj poruka: 7

    Prijavi adminu

    Pozdrav cure,

    Zanimaju me svježe informacije iz Vinogradske u vezi dogovorenog carskog s obzirom na potres, koronu i ostalo. Molila bih sve čega se možete sjetiti. Nadam se da će se naći neka dobra duša da me smiri.

    Za prvi porod sam se odlučila za Petrovu (loša odluka) pa ovaj put da pokušam drugdje. Također, za prvi porod (14.01.2019.) sam završila na hitnom carskom, sad opet imam komplikacije (zastoj u rastu ploda) plus nije prošlo više od dvije godine pa se nadam dogovorenom carskom. Ako neka ima i info o ovome (hoće li forsat vaginalni ili dogovoriti carski), neka javi. 

    Trenutno sam 30+1 i već sam u TA u Vinogradskoj, svaki tjedan na kontrolama.

    Svaka info dobrodošla!

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.