vaginalni porod vs carski rez

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SAYuRI
    15. Studeni 2022. 15:12

Ja cu podijeliti svoje iskustvo, imala sam dva carska i ako sve bude ok sa ovom trudnocom ceka me i treci… prvi carski sve proslo savrseno, treci dan rana vise nije bolila , kljuc je ustati na noge sto prije i sto vise ustajati iako je malo bolno, drugi carski ista prica samo jos bolje proslo, manje bolilo ustajanje valjda sto sam vec prosla pa psihicki spremna na to sta me ceka pa lakse, treci cemo vidjeti…
    A dok sam prvi put bila u predradjaoni, kakvih sam se vaginalnih nagledala od padanja majke h nesvijest, cupanja bebe na valum do onih koje su kihnule i porodile se. I vaginalni i carski moze biti i pakao i raj, sve je individualno, jedna se uspanicila pa zaglavila beba pa ni prirodno ne moze a ne moze ni carski jer ne beba previse otisla u kanal. Zavisi od faktora, ali par stvari kod carskog je taj sto morate cekati neko vrijeme ako zelite jos djece, i svaka trudnoca naredna je riZicnija. Beba se naravno moze odmah vidjeti, uradi se carski sa spinalnom i beba vam je odmah u rukama… 

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.