Uzimanje uzorka urina kod beba i djece

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Deleted user

    Broj poruka: 5449

    Prijavi adminu

    Evo vidim da nemamo ovu temu…

    Ja sam danas svom malom princu trebala prvi puta uzeti uzorak urina, ima 14 mjeseci i ni sekunde mira. :-)
    Nakon istrazivanja na netu, naoruzala sam se vrecicama za uzimanje uzoraka i pripremila se za visednevno pokusavanje. Jedino sto je pozitivno bilo u svemu tome, sto se radi o muskom djetetu, jer je navodno curkama jos teze uzeti uzorak.

    Neocekivano, uspjeli smo od prve. Dakle ujutro sam ga digla, oprala vodom, posusila sterilnom gazom. Zalijepila mu vrecicu i labavo stavila pelenu, tek toliko da ne moze otkinuti vrecicu. Stavila ga u kadu i natakala ga vodom (popio je pol boce), nakon nekih 5 minuta idem proviriti, kad ono, vec se popiskio. :-)
    Odlijepila vrecicu, zalijepila ju i spremila u unaprijed pripremljenu posudu s poklopcem. I to je to. :-)

    http://proudmomy.blog.hr/ [proudmomy.blog.hr]

    10.03.2013. Maksim 💙 [lilypie.com]
    04.06.2018. Aleksandar 💙
    [lilypie.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.