Pozdrav cure! Ako je vec bila slicna teme, brisite me ili premjestite. Evo ja taman sa pregleda. Dakle, situacija je slijedeca; trudna sam 21+5, po ultrazvuku mozda tjedan manje. Do sada sve oke. Danas kaze doktorica da joj neke mjere bas ne odgovaraju tjednima.
Nalaz je slijedeci:
BPD 4,63
HC 18.6
FL 3.3
(AC 16,1, AFI 12, to je kao ok).
Kaze, opseg glave kao i ne odstupa puno koliko dužina (tako sam shvatila). Mozak veliki, mali, dobro razvijeni. Pita me imam li psa ili macku ili pticu, nemam trenutno ali sam cijeli zivot vezana uz zivotinje koje obozavam. Poslala me na TORCH test. Kaze, mozda je dijete genetski samo manje glave i narucila me opet za dva tjedna. Imam 30 godina i ovo mi je prva trudnoca. Odbila sam genetske testove na pocetku trudnoce. Sada me strah, mislim da slijedeca dva tjedna necu funkcionirat iako kaze da ovo ne treba nista znacit. Molim vas ako je netko bio u slicnoj situaciji da pruzi koju rijec utjehe. Hvala ;)
Marina, nemam iskustva s time, ali dobro je da te poslala na sve pretrage da budete sigurni da je sve ok. Pokusaj se smiriti ova dva tjenda i zelim ti da sve bude ok, vjerujem da hoce! 😊 Sretno! 😊
Marina, držim fige da sve bude u redu!
Kao što je i Kiki rekla, neka te je poslala na pretrage, pa ćeš biti sigurna na čemu si!
Sortiraj odgovore
Najstariji