Udarci bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Mrva2015

    Mrva2015

    Broj poruka: 39

    Prijavi adminu

    Pozdrav :)
    Usla sam u 15.tjedan trudnoće,zadnja kontrola je bila 24.07.Zatvorena sam,posteljica je nisko (ali kao normalno za taj tjedan tada).
    E,sad…ono sto mene zanima…ima li vas jos da osjetite bebine udarce skroz nisko?Prakticki me lupa po grlicu maternice,probada…sjediti mi je koma.Slijedeca kontrola mi je zakazana 16.08.,pa vise nisam pametna da li nazvati gin.,objasniti situaciju,pa se ranije naruciti?Jer ovo traje zadnja 2 dana.Bebu na momente (iako je mala),osjetim kada se premjesta,pa mi jedna strana trbuha bude skroz kruta i izdignuta.
    Jos uvijek radim,posao mi je stajanje na nogama,do prije 2 tjedna sam radila dvokratno,sada samo jednu smjenu.Ali brzo se umaram,trbuh ujutro bude malo vislji,ali nakon par sati,ful kao da padne nisko.
    Eto,ukratko opis situacije 😂
    Pozdrav curke 😘

  • Deleted user

    Broj poruka: 996

    Prijavi adminu

    Mislim da je u 15 tj nemoguce osjetit tako jake udarce bebe, to sto ti se jedna strana skruti i uzdigne je maternica, odnosno BH kontrakcija a ne bebino micanje. Ista stvar je bila kod mene tocno na pregledu pa sam pitala o cemu se radi, bas se loptica osjeti u tom trenu.
    Stvarno mislim da ti je bebo premali za tako bolne udarce u cervix, vecina trudnica osjeti od 18-20 tj tek ono lagano treperenje i skakljanje. Ja bi na tvome mjestu definitivno probala ranije doc na pregled

  • Avatar Mrva2015

    Mrva2015

    Broj poruka: 39

    Prijavi adminu

    Evo,2 dana je trajao taj osjećaj,danas već ništa praktički. :/
    Ali sam,dok sam gledala film,osjećala pomicanja.Nije da umišljam ili što već,ali ispod dlana kada bi ga stavila na drob,točno sam osjetila pomicanja,kao da mi se mali valjak okreće 😂 i po par sekundi bi“kuglica”stajala ispupčeno,čak je i muž osjetio pod rukom.I to sada ispod donjeg luka rebara.A tako mi je bilo i s prvim malim,pa sam ovaj put sigurna da osjetim bebu,ali ovaj prvi osjećaj koji sam opisala me malo prestrašio…njega se uopće ne sjećam iz prve trudnoće 🙄
    A kako sam prošle god.imala spontani,naravno…odmah me strah uhvatio.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.