Pozdrav,
Imala sam kiretazu 02.08. Blighted i sve je prošlo ok. Dobila prvi ciklus uredno 02.09 i skoro uradila test koji je pozitivan. Znaci drugi ciklus neplanirano se desilo. Vadila sam betu, prva 164, za dva dana 480. To je bilo prije 5 dana. Ono sto me brine imam blago smedji iscijedak. Bas je malo, ali eto.. u petak idem doktoru, tad bi se trebalo vise znati. Simptome imam, bolne grudi, spava mi se, zadihana sam. Zanima me da li je neko imao ovo slično i da je sve prošlo ok? :)
Bokic.
Ja sam bila na kiretaži prije mjesec i nešto dana, jos uvijek nisam dobila menstruaciju. Prošlo je 39 dana. Imala sam odnose sa dečkom i primjetila sam da opet cesce mokrim nego inace (po tome sam prvi put primjetila trudnoću), nemam nikakve infekcije. Napravila sam 4 testa do sad i svi su pozitivni, isla sam i na vadenje krvi i rezulat pokazuje da je pozitivan beta hcg no u malim vrijednostima. Zanima me dal je moguće da sam opet zatrudnila ili je to još od prošle trudnoće?
Bokic.
Ja sam bila na kiretaži prije mjesec i nešto dana, jos uvijek nisam dobila menstruaciju. Prošlo je 39 dana. Imala sam odnose sa dečkom i primjetila sam da opet cesce mokrim nego inace (po tome sam prvi put primjetila trudnoću), nemam nikakve infekcije. Napravila sam 4 testa do sad i svi su pozitivni, isla sam i na vadenje krvi i rezulat pokazuje da je pozitivan beta hcg no u malim vrijednostima. Zanima me dal je moguće da sam opet zatrudnila ili je to još od prošle trudnoće?
Pozdrav, nakon kiretaze jesu li vam vadili betu iz krvi da potvrde da je pala i da je sve cisto? Po meni to su svakako trebali napraviti. Ako je trudnoca bila u maternici kiretažom su trebali sve očistiti, ako je to sve bilo uredno onda znaci da ste ponovno trudni.
Sortiraj odgovore
Najstariji