Trudnoca nakon letz konizacije

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sonjiko
    16. Svibanj 2016. 08:50

Babycoming, hvala na podršci. I tebi puno sreće s bebicom :)

"Making the decision to have a child—it's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking outside your body."

engy
    16. Svibanj 2016. 22:15

Sonjiko ,hvala ti puno. Konizacija ce bit u srijedu ujutro. Za sada me nije srah,to ce mene tek kad dodjem u bolnicu uhvatit.Javit cu se svakako poslije konizacije.

Sonjiko
    16. Svibanj 2016. 22:25

Sve ce biti dobro. To treba obaviti i to je zapravo najbrzi nacin da se dode do bebice. Kad sam saznala da mi je phd nalaz nakon konizacije bio dobar bila sam sretna, ali moram priznati i da sam plakala istovremeno jer me vijest da mogu planirati zacece tek za sest mjeseci rastuzila. Kasnije sam shvatila da je to zapravo bio i najbrzi put do bebice. Sad samo zen, polako i bez stresa (mos mislit 😲)... 😀😀😀

"Making the decision to have a child—it's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking outside your body."

engy
    19. Svibanj 2016. 10:34

Evo da se javim, operacija dobro prosla. Odmah tri sata nakon operacije su me pustili kuci i preporucili lezanje par dana.Jos moram cekat na nalaz , otprilike dva tjedna se ceka .Lagano krvarenje imam,ali bas malo.I jos sam jednom pitala za trudnocu ,i ovdje mi je receno isto,ako bude nalaz dobar ,ceka se tri mjeseca. To vrijedi za svaku zenu,jer kako kazu, grlicu maternice treba maksimalno 6 tjedana da se oporavi,tako da se vec tri mjeseca nakon operacije moze krenut.I jos su rekli da se cetiri tjedna ne smijem kupat u kadi,nego samo tusiranje.Eto to bi bilo to ukratko

engy
    22. Svibanj 2016. 11:15

Vec peti dan od konizacije a lagano krvarim jos uvik.Nemam pojma je li to u redu .Sonjiko ,jesi ti krvarila ?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.