Trudnoca ili bolest?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Melek
    14. Prosinac 2016. 18:36

Pozdrav! 
    Kad doktori ne znaju sta je, mozda zna forum hehe
    Znaci menstruacija je kasnila, dobrih 13 dana, a kad je dosla bolovi nisu ni bili prisutni. Sto je jako cudno jer za svaku menstruaciju placem od bolova. I nisu boljeli jajnici nego samo maternica malo grcila. Znam da je svaka menstruacija razlicita tako da to i nisam uzimala u obzir. Prije menstruacije su mi pocele jake mucnine, povracala sam vise puta dnevno, vrtoglavica umori slabost. Menstruacija je trajala 5 dana, prvi dan presvijetla krv, 4. Dan cappuccino smedje i prestala. Od menstruacije je proslo tj dana, a meni je i dalje muka. Nemam nikakve bolove, niti dijareju, krvna slika, stitnjaca i jetra odlicni. Prije par dana je i pocelo neko cudno slabo grcenje u maternici, kao da cu dobit.. i bol u ledjima. Ujutro iz vagine izadje zrak sto me jako cudi jer to zna biti samo nelad za vrijeme sexa. S deckom ne koristim kondome i bilo je par rizicnih prekinutih snosaja. 
    Napravila sam prije mensteuacije test, negativan. I danas sam napravila i negativan je. Bila sam kod ginekologa ali tada jos nisu zapoceli ovo rastezanje i grcevi u maternici pa nije htio napraviti uzv. Imam pojacani iscjedak i mislim da nemam cistu jer sam ju vec imala i znam kakvi su bolovi bili. Iako ne iskljucujem ni tu mogucnost. Je li moguce da se beta jos nije dovoljno povisila da bi detektirala trudnocu na testu ili moram nastaviti vijati doktore dok ova mucnina i povracanje ne prodje. I da. Kad sam radila test mokraca je bila bistra. Nakon 15 minuta mokraca se zamutila. Nije bilo ni taloga niti plutajucih tvari nego samo kao siiitne cestice koje plivaju unutar. Nemam problema s mokrenjem i nalaz mokrace je uredan. 
    Nadam se da netko zna otprilile o cemu se radi jer ovo "ne znam" od doktora mi nist ne pomaze. 
    Hvala :*

mono1111
    16. Prosinac 2016. 21:53

Posto ti nitko nijr odgovorio, js cu.
    Mislim da bi test sigurno pokazao T pogotovo nakon toliko dana kašnjenja.
    Beta ti se mora povisiti odmah nakon implatacijr koja bi trebala biti prije ocekivane M.
    Možda je ovaj ciklus bio bez ovulacije, ili su ti se jednostavno poremetili neki hormoni pa je zato tako.
    Ne znam zasto te gin.nije pregledao, mislim da jr trebao svakako.
    Ako ti je tako,, odi na hitnu, oni ce fe pregledati i reci sto dalje.
    Naravno reci da imas bolove.
    Možda ti ono nijr bila M, možda sr prava tek sprema.

mono1111
    16. Prosinac 2016. 21:55

Mislim ako bas želiš iskljuciti T odi vaditi beta hcg iz krvi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.