Trudnoća i rizični posao

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi95
    01. Kolovoz 2022. 10:23

Trudnoća i rizični posao te što poduzeti u vezi s tim.

• Barbi95
    01. Kolovoz 2022. 10:27

Poštovane, molim Vas za pomoć. Naime u petak sam saznala da sam trudna, odradila još test u subotu i nedjelju i pozitivno. Danas mi je 4tt. Ovaj tjedan ću se naručiti za pregled. Znam da je sve to rano i ne treba puno očekivati u tom ranom stadiju. Ali radim posao kao stomatolog. Nije stvar posla kao takvog već što sam izložena stalnom stresu od strane šefa i zračenju!!!! Većinom nisam izložena ali doslovno on nekada kada ja radim stane mi izad glave da snimi pacijenta. Još je rano da govorim da sam trudna. Preporučate mi da otvorim možda bolovanje dok definitivno sve ne bude ok? 

• Barbi95
    01. Kolovoz 2022. 15:12

Simba2

bolovanje, pa čim se potvrdi trudnoća srčanom akcijom, na komplikacije. kakav ugovor imaš?

Ne neodređeno 🥳 hvala na info 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI