Trudnoća DA ili NE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anjuschka
    12. Veljača 2018. 11:25

Pozdrav nova sam ovdje pa me zanima jedna stvar. Dakle, menstruacija mi kasni 43dana imala sam odnose i to kad su plodni dani napravila sam dva puta test i negativan je mislim da se radi o lažnom testu. Na mobitelu smartphoneu sam nasla aplikaciju za dokazivanje trudnoce gdje prst stavim i nakon nekoliko sekundi tu mi pokazuje pozitivno molim da mi netko kaže svoje mišljenje, hvala!?

Omerta
    13. Veljača 2018. 11:51

Kao prvo smiri se, vidim da si otvorila par tema i postavila isto pitanje par puta. Vec ti je par cura napisalo sto da radis. 
    Ako su ti ciklusi inace uredni i sad ti odjednom toliko kasni + imas neke simptome, obavezno odi doktorici, reci da ti je hitno i da ne mozes cekati mjesec dana. Ako gin nema razumjevanja za tvoju situaciju onda postoje i privatnici. Isto tako mozes i izvaditi betu. To ti je pretraga za otkrivanje trudnoce putem krvi i najpouzdanija je, pogotovo u slucajevima kad se pokaze "lazno negativan" test ili slabasna crtica. Ovo za aplikaciju uopce necu komentirati, otkud ti uopce ideja da to ides raditi? Sretno i javi ako saznas ista novo!

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• BlueGirl
    14. Veljača 2018. 20:36

Ima li neko da mi moze pomoci ? Neko ko je imao iskustva u vanmatericnoj trudnoci ?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.