TRUDNOCA DA ILI NE?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • CuL96
    26. Listopad 2025. 23:28

Drage mame,voljela bi da mi podjelite neka svoja iskustva. 

Imala sam nezasticeni odnos 09,14 i 18.09 nakon toga sam imala menstruaciju 26.09koja je trajala nesto krace i manje sam krvarila. Inace imam skoro pa redovne cikluse zna se desiti da mi menstruacija kasni ili dode 1 dan ranije
    trebala sam dobiti menstruaciju 23.10 i kasni mi evo sad ce 4 dana
    Imam stalno valunge znojim se pa mi je malo hladno,grceve u donjem dijelu trbuha i ledja me bole,bol u ljevoj strani gdje je jajnik,proziran iscjedak koji nema miris,imam osjecaj kao da sam se upiskila u gace ili kao da sam procurila stalno idem na wc da vidim jesam li dobila 
    Kao da sam stalno mokra dole,primjetila sam da su mi grudi pune zila,nisam radila test ali sutra cu otici kupiti,imam nekako neki strah da vidim negativan test a i da vidim pozitivan. 
    Kakva su vasa iskustva,dali bi to mogla znaciti rana trudnoca? 

LP

• Doris!
    27. Listopad 2025. 21:05

Jesi radila test danas?

22.03.2024. + 😇
    26.11.2024. - termin 💗 it's a girl 💗
    20.11.2024. 💗💗3820 grama i 52 cm 💗💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI