Dobar dan žene, ovako ide moja priča
Menstruacije mi je došla 21.10. I trajala je 5 dana ali ne kao inace nego je krv bila jako svijetlo roze boje sto mi se sada prvi put dogodilo.. inace mi je menstruacija poprilicno obilna
Nije bilo prijelaza sa pocetka na kraj nego je bila cijelo vrijeme ista jacina i samo prestalo inace mi menstruacija traje 7 dana.. imala sam grceve u trbuhu kao i inace ali mi je svejedno sumljivo.. decko i ja ne koristimo zastitu vec duze vrijeme
Zadnjih par dana jako mi se vrtilo u glavi, bolio me ttbuh kao pred menstruaciju i glava, osjecam se jako napireno
I vrlo sam nervozna kao pred te dane
Da li da pravim test?
Dobar dan žene, ovako ide moja priča
Menstruacije mi je došla 21.10. I trajala je 5 dana ali ne kao inace nego je krv bila jako svijetlo roze boje sto mi se sada prvi put dogodilo.. inace mi je menstruacija poprilicno obilna
Nije bilo prijelaza sa pocetka na kraj nego je bila cijelo vrijeme ista jacina i samo prestalo inace mi menstruacija traje 7 dana.. imala sam grceve u trbuhu kao i inace ali mi je svejedno sumljivo.. decko i ja ne koristimo zastitu vec duze vrijeme
Zadnjih par dana jako mi se vrtilo u glavi, bolio me ttbuh kao pred menstruaciju i glava, osjecam se jako napireno
I vrlo sam nervozna kao pred te dane
Da li da pravim test?
Ako sumnjaš da je ta menstruacija bila “prava”, možeš odmah napraviti test. Svakako bi pokazao pravo stanje nakon toliko vremena
Kada bih bilo idealno napraviti test i da li mi uopce ima smisla sada ga pravit?🙁
Kupi bilo koji test i uradi ga odmah. Ako je negativan trudnoce nema SIGURNO i menzes je bio pravi. Kraj. Neka potrebe komplikovati..

💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
‘Nema

💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji