Trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lorena0708
    02. Studeni 2022. 15:25

Dobar dan žene, ovako ide moja priča 
    Menstruacije mi je došla 21.10. I trajala je 5 dana ali ne kao inace nego je krv bila jako svijetlo roze boje sto mi se sada prvi put dogodilo.. inace mi je menstruacija poprilicno obilna
    Nije bilo prijelaza sa pocetka na kraj nego je bila cijelo vrijeme ista jacina i samo prestalo inace mi menstruacija traje 7 dana.. imala sam grceve u trbuhu kao i inace ali mi je svejedno sumljivo.. decko i ja ne koristimo zastitu vec duze vrijeme 
    Zadnjih par dana jako mi se vrtilo u glavi, bolio me ttbuh kao pred menstruaciju i glava, osjecam se jako napireno 
    I vrlo sam nervozna kao pred te dane
    Da li da pravim test?

Rose.
    02. Studeni 2022. 17:41

lorena0708

Dobar dan žene, ovako ide moja priča
    Menstruacije mi je došla 21.10. I trajala je 5 dana ali ne kao inace nego je krv bila jako svijetlo roze boje sto mi se sada prvi put dogodilo.. inace mi je menstruacija poprilicno obilna
    Nije bilo prijelaza sa pocetka na kraj nego je bila cijelo vrijeme ista jacina i samo prestalo inace mi menstruacija traje 7 dana.. imala sam grceve u trbuhu kao i inace ali mi je svejedno sumljivo.. decko i ja ne koristimo zastitu vec duze vrijeme
    Zadnjih par dana jako mi se vrtilo u glavi, bolio me ttbuh kao pred menstruaciju i glava, osjecam se jako napireno
    I vrlo sam nervozna kao pred te dane
    Da li da pravim test?

Ako sumnjaš da je ta menstruacija bila “prava”, možeš odmah napraviti test. Svakako bi pokazao pravo stanje nakon toliko vremena 

• lorena0708
    02. Studeni 2022. 18:47

Menstruacija sljedeca trebala bi biti 17.11.

• lorena0708
    02. Studeni 2022. 18:47

Hvala Vam

• lorena0708
    02. Studeni 2022. 18:54

Kada bih bilo idealno napraviti test i da li mi uopce ima smisla sada ga pravit?🙁

SAYuRI
    02. Studeni 2022. 19:23

Kupi bilo koji test i uradi ga odmah. Ako je negativan trudnoce nema SIGURNO i menzes je bio pravi. Kraj. Neka potrebe komplikovati..

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

SAYuRI
    02. Studeni 2022. 19:24

‘Nema

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI