Nova sam ovdje al treba mi vase misljenje i pomoc jer se bojim jako i zabrinuta sam,po zadnjoj menstruaciji kako mi ginekolog kaze trudna sam 8tj a bila sam na UZV prije pet dana medjutim nema ploda ne vidi se,rekao je da dodjem ponovo u nedjelju kao do tad bi se trebalo vidjeti i nista mi nije objasnjavao,postoji li mogucnost da se pojavi nakon tjedan dana,jako sam uplasena i ako se ne pojavi u nedjelju do kad cekati,molim vas vasa misljenja,hvala puno
odi u nedjelju pa ćeš vidjeti...držim fige da je sve ok
a jesi vadila betu?
Nisam vadila betu jer to kod nas ni jedan ginekolog ne trazi nikad,ni sa prvom trudnocom nisam vadila nit sam cula od kolegica da vade betu,cudni su nasi ginekolozi heh

Tuzna ja imam dva iskustva s tim ranim UZV-om. 2012. sam bila trudna i isto došla na UZV kad sam bila 7 tjedana trudna i doktor nije vidio plod i isto je rekao da dođem za tjedan dana. Ja sam odmah otišla na drugi UZV kod doktorice koja ima 3d i ona je vidjela i bebu i otkucaje. Međutim za tjedan dana kad sam ponovo došla svom doktoru on je rekao da nema ploda. Opet mu nisam vjerovala i ponovo otišla privatno i tada ni doktorica više nije vidjela plod. Imala sam kiretažu u 8 tjednu.
A sad na početku trudnoće isto sam došla rano i opet ista priča- ne vidi se plod, čak me uplašio da je možda vanmaternična. Ali ovaj put sam došla još ranije, negdje u 5 tjednu. Bila sam u totanoj komi i do sljedećeg UZV za 10 dana skoro stalno plakala. Ali ovaj put je ipak na kraju sve bilo dobro i beba se pojavila ali me opet naručio za tjedan dana kad smo vidjeli i srce. Razlika između tog prvog i drugog puta je bila što sam prvi put i sama osjećala da nešto nije u redu. Ako ti je dugo čekati uvijek možeš otići po drugo mišljenje.

Draga tuzna, možete postaviti pitanje u već otvorenoj temi: https://klokanica.24sata.hr/forum/trudnoca/trudnoca-38/prvi-uzv-pregled-u-trudnoci-85 ili https://klokanica.24sata.hr/forum/trudnoca/trudnoca-38/navodno-velika-gestacijska-vrecica-koja-je-prazna-1229
Pozz tuzna oprosti ali moram ti reci meni je tako bilo dva puta sam isla na ultra zvuk i beba se nije vidjela kad su me poslali u bolnicu ustanovili su da je vanmatericna alli ja sam imala strasne bolove na desnoj strani jer se vanmatericna na toj strani i dogodila ali se iskreno nadam da ce kod tebe sve bit oki ne brini drzi se😘
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji