Trudnicko u Njemackoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Renata00

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Pozdrav. Ne znam dali koja ima iskustvo u tome i dali je u Njemackoj. Zanima me koliko dugo moras biti zaposlen u firmi da bi mogao ostvariti pravo na trudnicko bolovanje?  Hvala u naprijed na odgovoru. 😊

  • meeloun

    Broj poruka: 8

    Prijavi adminu

    When looking for an assignment ghostwriting      http://essay.lxws.net/ [essay.lxws.net]   , first of all, let's take a look at their strength. The so-called strength is mainly reflected in the size of the company, whether there is a fixed office space, whether the writer has rich experience, and so on. Everyone can start from this aspect to make a judgment and comparison.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.