Drage moje,
Nova sam ovdje i nadam se da sam na pravom mjestu. Malo sam isprepadana pa trebam savjet. Menstruaciju bih trebala dobiti za tri dana medjutim prije 3-4 dana desilo se nesto sto me izbezumilo jer mi se nikada prije nije desilo naime primjetila sam rozkastu krv znaci oko 7 dana prije menstruacije. Kasnije tog dana pokazao se jos jedan trag malo crveniji meni su se naravno svakakvi scenariji izvrtili pred ocima ali sam se nadala i nadam se da je u pitanju bebica. Drugi dan se jos malo pojavilo rozo u iscjetku. Zadnja dva dana me ubija osjecaj kao da sam bolesna, slabost neka. Pa sada pitanje jel moguce da je to bila implantacija i mogu li vec sada napraviti test? Strasno sam nestrpljiva i zelim znati jel u pitanju bebica ili da odem doktoru da vidimo sta je to. Inace samo dan prije nego sto menstruacija krene primjetim smeckasti iscjedak i odmah znam sta me ceka iduci dan, uvijek znam kada ovuliram i jako pratim takve stvari. Znate da uvijek u ovakvim situacijama dobro dodje savjet osoba koje razmisljaju hladne glave. Hvala vam unaprijed. :)
Ako je u pitanju 3 dana kašnjenja svakako možeš napraviti test. Možeš se prodružiti na temi tko planira i radi na bebi 😀
url=https://lilypie.com]
Dobro jutro!! Evo upravo sam pravila test i pokazao se odmah plus Al jako proziran Al vidi se tu je,jel to znaci trudnocu,u sub bi mi trebala doći menga.
Cestitam!!!Ja sam imala jaaaaako slabi plus!jedva vidljiv,ali bio je plusic!Sretno!Nek bude skolska!Svoj sam radila dan-dva prije menge!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Pozdrav curke,
Trebala bi pomoć.. Znaci zadnja menga mi je bila 9.5 i zavrsila 15.5. Cikčusi mi nisu bas redovni od 24 do 26 dana imam. Sljedeču bi trebala dobit 3.6.Sad odnoss deckom sam imala 25.5. Di je on ejakuirao u mene. Sad po nekim izracunima negdje sam na granici moguće i nemoguće trudnoće tj plodnih i neplodnih dana, da li je moguće da sam uspjela ostat trudna (tnači trudnoća je zeljena) ,molila bi za pomoć malo sam zbunjrna i sve mi se smjeslao sad… 😊
Pozdrav! Ciklusi mi inače traju duže. Zadnju menstruaciju imala sam od 8. do 13.5., a iduću sam trebala dobiti 19.6., sada mi već kasni 5 dana, na 4. dan kašnjenja napravila sam ClearBlue test s prvom jutarnjom mokraćom te je bio - 😕. Sa partnerom sam imala nezaštićene odnose s ejakulacijom u rodnicu dana 31.5. i 1.6. Prema kalendaru, tada su mi bili plodni dani. Simptome menstruacije nemam, ali ne osjećam nikakve simptome trudnoće, osim što češće mokrim i pojačan mi je iscjedak. Ne znam što vi mislite o tome s obzirom da mi je test 4. dan izostanka bio negativan, dali je i dalje moguća trudnoća ili da čekam menstruaciju?
Ok Baby, imas jako duge cikluse🤔 Redovito ti je svaki mj na 34dana ili?
Ok Baby, imas jako duge cikluse🤔 Redovito ti je svaki mj na 34dana ili?
Zaboravila sam napomenuti u poruci gore da mi nekada znaju kasniti po 2-3 dana, ali obično me tjedan dana prije menstruacije bole grudi pa onda znam da su na putu, a sada ništa. Partner i ja pokušavamo za bebača pa je ovo bio prvi put da je ejakulirao u mene i da mi kasne stvari. Stvarno ne znam što da mislim s obzirom na to da nemam nikakve simptome nadolazeće menstruacije, a opet s druge strane neman niti neke simptome trudnoće osim češćeg mokrenja i iscjedka. Možda da pričekam još pa ako ne dođu da napravim novi test i definitivno da se naručim kod ginekologice.
Sortiraj odgovore
Najstariji