Trnjenje prstiju i bolovi u saci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar pandora122

    pandora122

    Broj poruka: 45

    Prijavi adminu

    Vec par dana se budim s utrnjenjm palcem,kaziprstom i srednjim prstom.  Samo na lijevoj ruci, nocas mi se ta bol prosirila i na cijelu ruku. I dalje imam osjeta u prstima i cijela saka mi normalno fukcionira samo je ta bol nelagodna.
    Citala sam da se to zove sindrom karpalnog tunela i da je cesta pojava u trudnoci a ja ulazim u 7.mj trucnoce.
    Jel koja zna sto o tome? Kako si pomoci?

    [/url [lilypie.com]

  • Avatar Ugolina

    Ugolina

    Broj poruka: 4926

    Prijavi adminu

    pandora122

    Vec par dana se budim s utrnjenjm palcem,kaziprstom i srednjim prstom. Samo na lijevoj ruci, nocas mi se ta bol prosirila i na cijelu ruku. I dalje imam osjeta u prstima i cijela saka mi normalno fukcionira samo je ta bol nelagodna.
    Citala sam da se to zove sindrom karpalnog tunela i da je cesta pojava u trudnoci a ja ulazim u 7.mj trucnoce.
    Jel koja zna sto o tome? Kako si pomoci?


    Draga moja pandora,spasa ti nema 😂 meni je trnjenje pocelo sredinom trudnoce i to u obje ruke… Nisam si smjela pipnuti rucni zglob od tolike boli..najgore mi bilo sto sam zbog zgaravice mogla spavati iskljucivo na lijevom boku pa sam se jedva nekako namjestila…volim spavati vise na trbuhu s rukama ispod jastuka..tu mi je malo pomoglo da sam imala ispod jastuka,jastuk za ruke 😂😂😂 
    Neki kazu da pomogne magnezij..nema tog magnezija koji je meni pomogao.. Najgore kad se zek probudis pa dok se malo vrati osjet i prestane trnuti… Jednom sam isla protrest toplomjer i mislila sam da ce mi otpast saka koliko me zglob zabolio da sam pocela plakat..uzas zivi..
    nadala sam se da ce prestati s porodom ali nije..cak sam nakon nekoliko mjeseci,kad je mala bila oko pola godine, isla doktorici koja mi je dala uputnicu za terapije na koje nikada nisam niti otisla zbog nedostatka vremena..zamisli s tim bolovima nositi dijete mjesecima..ali naucila sam zivjet s tim i kako da drzim dijete… Prestalo samo od sebe kada mi je bebica bila oko devet mjeseci..😂💪 Eto.. Grozno i sretno

    [lilypie.com]

    [daisypath.com]

  • Avatar Ugolina

    Ugolina

    Broj poruka: 4926

    Prijavi adminu

    I tocno,naglasak je bio na ta tri prsta najvise

    [lilypie.com]

    [daisypath.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.