I opet nakon 20 minuta na testu se pojavila sijenica
https://ibb.co/3W3d59D
Da bas se vidi..
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
koji smo mi show, dok otkrijemo da smo trudne ili da ce m doci uskoro potrosimo toliko novaca da komotno mozemo kupit paketic pampersica :D
Slazem se! 😂😂😂
Toliko novaca potrosenih, neka fina vecera u restoranu, nove stiklice, nova torbica..svasta nesta! 😄
Bas toal dzaba je nama govorit, zenskog roda smo mi
😂😂😂
Mašo ništa ti ne preostaje nego pričekati do nedjelje i viditi kako će biti. I onda ako ništa još jedan test u pon.
I ja to mislim.. Neka pričeka jos malo.
Iduci tjedan neka napravi test, onda mora pokazati sto je tocno!
Tesko je cekati, znam.. Al druge nema.
❤️🙏🏻
Hvala Vam cure.
Bas se jako nadam da je trudnoca u pitanju 🤩
Prosli mjesec sam isto napravila brdo testova i svi su jos uvijek tu ali ni na jednom se nije pojavila crtica mi nakon 20 dana 😂 tako da mozda se nesto desava mozda je bila kasna implantacija 🤞🤞🤞🤞
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Hvala Vam cure.
Bas se jako nadam da je trudnoca u pitanju 🤩
Prosli mjesec sam isto napravila brdo testova i svi su jos uvijek tu ali ni na jednom se nije pojavila crtica mi nakon 20 dana 😂 tako da mozda se nesto desava mozda je bila kasna implantacija 🤞🤞🤞🤞
VJV jer ja cisto sumnjam da je tolika mogucnost da ce na oba testa se pokazat kasnije crtica... jbt ja kad god da radila ni nakon 24h a ni nakon par dana nije bilo crtice ... tako da ja msm da je T ali rana... ja uzela test ovaj za utvrdivanje do 6 dana prije M pa cu sutra napraviti da vidim oce biti ista..
👰🏼♀️🤵🏻--3 god💍❤
Zadnja M 9/8/20
Termin 16/5/21🥰
Hvala Tince , drzim ti 🤞🤞🤞
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Hvala Tince , drzim ti 🤞🤞🤞
Joj iskreno me strah da cu se razocarati... premisljala sam se bi nebi cijeli dan i reko aj necu i dodem u Dm i prvo gledam one trakice da uzmem pa cekam pa napravim krug i jednostavno mi nesto neda mira i ipak uzmem ovaj... nadam se da me osjecaj ne vara😐
👰🏼♀️🤵🏻--3 god💍❤
Zadnja M 9/8/20
Termin 16/5/21🥰
Cure je li se desilo kojoj da joj krvari iz nosa malo? Meni se jutros desilo,a prije nikad u zivotu...🤔 Stvarno ne znam sto da mislim
Ja: 25 MM: 32
Pokusavamo od 7/20
Sortiraj odgovore
Najstariji