Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Missy87
    02. Rujan 2020. 10:17

Dok nisam zaboravila, cerviks mi je jos uvijek visoko, do kraja prsta! 🤔🤔🤔

❤️🙏🏻

Poppyy
    02. Rujan 2020. 10:21

Tinceee2205

Bas citam nesto i gledam neke videe na yt i puno njih kao kazu da im se oko 9dpo desila prehlada ono nos grlo i kasalj jer kao tijelo se privikava… i sad ne znam kaj da mislim jer meni je jucer odjednom se nos zastopao ujutro malo grlo boljuckalo i tu i tam me kasalj zna uhvatiti… i sad ne znam jel to fkt moguce jel se to kome desilo?

Mene zna zadnjih par dana malo grlo boliti ali nestane, a danas sam se probudila sa zacepljenim nosom ali bez kihanja i prehlade, desava se

Ja: 25 MM: 32
    Pokusavamo od 7/20

Poppyy
    02. Rujan 2020. 10:24

I jucer sam imala tolike simptome (grudi, zivcanost, placljivost.. da sam mislila da ce M uraniti i sigurno doci danas, a danas nema ni jednog simptoma😂😂😂 sve je prestalo, bas kao i Tinceee

Pokusavamo od 7/20

Bella🌟

Mimi draga čestitam od srca♥️♥️♥️😘 želim ti urednu i školsku trudnoću🤗😁

Poppyy

Bella🍁

Kada ti piskis? 😘

Pokusavamo od 7/20

Mimi20
    02. Rujan 2020. 10:29

Oprostite na glupim pitanjima ali ovo mi je prva trudnoća ikadddd.... Ja sad dok nazovem svoju Gin? Ona će meni rec dođi drugi tjedan npr kažem... I onda se vadi Beta HCG ili? Jer neneneen nisam za igle i za krv😂😂😂

Neke stvari se isplati dočekati❤️😇
    8+4👶

Bella🌟
    02. Rujan 2020. 10:30

TRUDNICE
    Mimi20 - ♥️+
    ODBROJAVANJE do ➕♥️:
    Valentina_23- 28.8. kasni 5 dana♥️
    Bella- 03.09.♥️
    Maša25- 05.09.♥️
    Missy87- 06.09♥️
    Tam7 - 06.09.♥️
    Inana1- 08.09.♥️
    Anabelaaaa -08.09.♥️
    Tinceee2205 - 09.09.♥️
    Divna_Sa-12.09.♥️
    Clio35 - 12.09.♥️
    Ancioo-21.09♥️
    Freya_444 - 21./22.09.♥️
    Tissa- 25.09.♥️
    Mokosh - 27.09.♥️
    Irenaa0809 -?♥️

Bella🌟
    02. Rujan 2020. 10:32

Pahuljica10

Bella🍁

Kada ti piskis? 😘

Joj ja sam svoje jučer odpiškila i bio je debeli - tako da mislim da neću tak skoro😂 pričekati ću još nekoliko dana jer su mi ciklusi još neredoviti. Al tako bi htjela silom + ali stvarno objektivno mi se ne čini da bude ovaj mjesec.

Bella🌟
    02. Rujan 2020. 10:34

Mimi20

Oprostite na glupim pitanjima ali ovo mi je prva trudnoća ikadddd…. Ja sad dok nazovem svoju Gin? Ona će meni rec dođi drugi tjedan npr kažem… I onda se vadi Beta HCG ili? Jer neneneen nisam za igle i za krv😂😂😂

Nazovi gin, reći da ti kasni i da si radila test i da je pozitivan. Dobit ćeš termin kad će te naručiti na potvrdu trudnoće-uzv i to je to. 😁 Mene osobno nije slala vaditi betu. Javila sam odmah kad je bio plus, sa 4+2 OTP i dobila termin sa 6+5. Znači dva tjedna od kad sam nazvala. Jer se sa 4 tjedna još baš ništa ne vidi pa je samo stres. 

SAYURI
    02. Rujan 2020. 10:59

Mimi20

Oprostite na glupim pitanjima ali ovo mi je prva trudnoća ikadddd…. Ja sad dok nazovem svoju Gin? Ona će meni rec dođi drugi tjedan npr kažem… I onda se vadi Beta HCG ili? Jer neneneen nisam za igle i za krv😂😂😂

Neces raditi Hcg, nema potrebe...ja sam nazvala i narucila se i dobila termin sa 5 sedmica tacno :) Sve ce te ona dalje uputiti kako i sta, samo se opusti i uzivaj...

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.