Dok nisam zaboravila, cerviks mi je jos uvijek visoko, do kraja prsta! 🤔🤔🤔
❤️🙏🏻
Bas citam nesto i gledam neke videe na yt i puno njih kao kazu da im se oko 9dpo desila prehlada ono nos grlo i kasalj jer kao tijelo se privikava… i sad ne znam kaj da mislim jer meni je jucer odjednom se nos zastopao ujutro malo grlo boljuckalo i tu i tam me kasalj zna uhvatiti… i sad ne znam jel to fkt moguce jel se to kome desilo?
Mene zna zadnjih par dana malo grlo boliti ali nestane, a danas sam se probudila sa zacepljenim nosom ali bez kihanja i prehlade, desava se
Ja: 25 MM: 32
Pokusavamo od 7/20
I jucer sam imala tolike simptome (grudi, zivcanost, placljivost.. da sam mislila da ce M uraniti i sigurno doci danas, a danas nema ni jednog simptoma😂😂😂 sve je prestalo, bas kao i Tinceee
Pokusavamo od 7/20
Mimi draga čestitam od srca♥️♥️♥️😘 želim ti urednu i školsku trudnoću🤗😁
Kada ti piskis? 😘
Pokusavamo od 7/20
Oprostite na glupim pitanjima ali ovo mi je prva trudnoća ikadddd.... Ja sad dok nazovem svoju Gin? Ona će meni rec dođi drugi tjedan npr kažem... I onda se vadi Beta HCG ili? Jer neneneen nisam za igle i za krv😂😂😂
Neke stvari se isplati dočekati❤️😇
8+4👶
TRUDNICE
Mimi20 - ♥️+
ODBROJAVANJE do ➕♥️:
Valentina_23- 28.8. kasni 5 dana♥️
Bella- 03.09.♥️
Maša25- 05.09.♥️
Missy87- 06.09♥️
Tam7 - 06.09.♥️
Inana1- 08.09.♥️
Anabelaaaa -08.09.♥️
Tinceee2205 - 09.09.♥️
Divna_Sa-12.09.♥️
Clio35 - 12.09.♥️
Ancioo-21.09♥️
Freya_444 - 21./22.09.♥️
Tissa- 25.09.♥️
Mokosh - 27.09.♥️
Irenaa0809 -?♥️
Kada ti piskis? 😘
Joj ja sam svoje jučer odpiškila i bio je debeli - tako da mislim da neću tak skoro😂 pričekati ću još nekoliko dana jer su mi ciklusi još neredoviti. Al tako bi htjela silom + ali stvarno objektivno mi se ne čini da bude ovaj mjesec.
Oprostite na glupim pitanjima ali ovo mi je prva trudnoća ikadddd…. Ja sad dok nazovem svoju Gin? Ona će meni rec dođi drugi tjedan npr kažem… I onda se vadi Beta HCG ili? Jer neneneen nisam za igle i za krv😂😂😂
Nazovi gin, reći da ti kasni i da si radila test i da je pozitivan. Dobit ćeš termin kad će te naručiti na potvrdu trudnoće-uzv i to je to. 😁 Mene osobno nije slala vaditi betu. Javila sam odmah kad je bio plus, sa 4+2 OTP i dobila termin sa 6+5. Znači dva tjedna od kad sam nazvala. Jer se sa 4 tjedna još baš ništa ne vidi pa je samo stres.
Oprostite na glupim pitanjima ali ovo mi je prva trudnoća ikadddd…. Ja sad dok nazovem svoju Gin? Ona će meni rec dođi drugi tjedan npr kažem… I onda se vadi Beta HCG ili? Jer neneneen nisam za igle i za krv😂😂😂
Neces raditi Hcg, nema potrebe...ja sam nazvala i narucila se i dobila termin sa 5 sedmica tacno :) Sve ce te ona dalje uputiti kako i sta, samo se opusti i uzivaj...
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Sortiraj odgovore
Najstariji