Dobro jutro svima! 😊
Ima li danas kojih testica?
Kako su nase trudnice? 🥰
Meni je O bila jucer, obavili smo svoje.. Ne znam jel cemo i danas i sljedecih dana jer dragi ode na par dana.
Ono sto me brine je suho izvana, dok piskim nema ni grama vlage.. Ne znam sto to znaci. Morat cu kod ginekologa ako uspijem naci nekoga da prima pacijente.. 😤
Ajde, danas cekamo jos + ❤️❤️
❤️🙏🏻
Pozdrav djevojke👋 dugo vas pratim i citam pa reko vrijeme je da se pridruzim. Nadam se da imate mjesta za jos jednu😇. Ovako zadnja M mi je bila 6.7, O je bila cca 20.7 a M (ne) bi trebala doci 3.7.
Trudili se jesmo ovaj mjesec cak sam pokusavala i onaj "trik" s nogama u zraku. Od simptoma jedino imam lagano ko grcenje i peckanje jajnika i stalno piskim, cicke jesu malo osjetljive ali nista previse.
Sretno curkama koje danas piskee🥰 nadam se da ce biti plusica i za vas 😇❤
👸🏼 20
🤴🏻26
💏💍 2god
Pokusavamo od 5/2020
Maja1102 cekat cemo dok ne dode i nadam se da nece doci Watson zeno ja sam uvjerena da si ti trudna
Tince dobrodosla :) isto je i meni tako stalno. Obzirom da sam jucer odmah ujutro imala negativan test mislim da nema smisla i danas praviti. I dalje me grudi bole posebno sa strane i to me tako zivcira. Jajnik me boli klasicni od ovulacije ne prestaje. Grcevi i bolovi tu i tamo. A zatezanje trbuha sam pripisala vjezbanju.... mislim ja da je ova djubretara toliko zlobna da ce kasniti dovoljno da sljedeci mjesec dodje u putu za more da mogu samo noge kvasiti. Svima zelim stooooo vise plusica ❤️
I zaboravila sam reci kao malo grcenje i bolovi lagani tu i tamo.
Znaci izvana suho kao barut, iznutra grcevi i bol lagana..
M dolazi 11.8 pa cemo vidjeti kroz ovih par dana.
Nadam se da ce biti + ali ne previse da nebi opet bila tuzna.
Ima tko slicnu situaciju sa tom suhom izvana, bolovima.. Dan nakon O..?
❤️🙏🏻
Tince dobrodosla :) isto je i meni tako stalno. Obzirom da sam jucer odmah ujutro imala negativan test mislim da nema smisla i danas praviti. I dalje me grudi bole posebno sa strane i to me tako zivcira. Jajnik me boli klasicni od ovulacije ne prestaje. Grcevi i bolovi tu i tamo. A zatezanje trbuha sam pripisala vjezbanju…. mislim ja da je ova djubretara toliko zlobna da ce kasniti dovoljno da sljedeci mjesec dodje u putu za more da mogu samo noge kvasiti. Svima zelim stooooo vise plusica ❤️
Tako i mene sa strane bole a kod bradavica je samo malo osjetljivije nego inace tokom ciklusa.
A zatezanja najvise osjetim kad lezim.
Ali skuzila sam da sam dosta umorna u zadnje vrijeme..
Makar necu se previse nadati da se ne razocaram na kraju😓
👸🏼 20
🤴🏻26
💏💍 2god
Pokusavamo od 5/2020
Tince dobrodosla :) isto je i meni tako stalno. Obzirom da sam jucer odmah ujutro imala negativan test mislim da nema smisla i danas praviti. I dalje me grudi bole posebno sa strane i to me tako zivcira. Jajnik me boli klasicni od ovulacije ne prestaje. Grcevi i bolovi tu i tamo. A zatezanje trbuha sam pripisala vjezbanju…. mislim ja da je ova djubretara toliko zlobna da ce kasniti dovoljno da sljedeci mjesec dodje u putu za more da mogu samo noge kvasiti. Svima zelim stooooo vise plusica ❤️
Tako i mene sa strane bole a kod bradavica je samo malo osjetljivije nego inace tokom ciklusa.
A zatezanja najvise osjetim kad lezim.
Ali skuzila sam da sam dosta umorna u zadnje vrijeme..
Makar necu se previse nadati da se ne razocaram na kraju😓
Dobrodošla i sretnoooo 🤗🤗😘💛
Jutro, nazalost moj je negativan 😡 ali ima nade dok vjestica ne dode 🤞🏻
😔😔
Nadamo se još, još ima nade kako kažeš.
Baš je to sve kod svakog drugačije. Nekome je negativan pa tek kasnije pozitivan, nekome je pozitivan i prije nego uopće treba M doći. Meni je bio pozitivan odmah drugi dan kad je kasnila.. baš je to sve nepredvidivo.
PeaceLily da da bradavice onako na dodir bolne i one kvrzice pune necega mlijecnoga kad ih stisnem, o venama necu pricati jer uzasno izgleda. Cak mi je kada legnem poprilicno zlo. Ma, iskreno nemam snage da vise kalkuliram i trcim svaki cas na wc. S prvim djetetom niti jednog simptoma imala nisam, ma kao da nisam bila trudna. Cak stovise na prvi april napravila test i on hop crtice :) a u drugoj trudnoci ajme majko mila, znala sam momentalno da sam trudna cim mi je majoneza zasmrdila. Iako su rekli nema sanse da ostanes trudna. Ne znam..... zivcana sam hahahhaha
Jutro svima! Ja i dalje ne znam zasto su mi bolni odnosi, na trenutak nije pa na trenutak je, i pozu smo mjenjali i opet isto, ni opustit se ne mogu, bas cudno...sad kad smo bas poceli radit na bebi sve je pošandrcalo, kazu da oce to tak...svejedno u ponedjeljak se privatno narucujem za uzv!
Watson stvarno bi bila sretna da nam ti napokon objavis plusić, al kuzim te skroz da si se vec razocarala pa ne zelis ovaj put brzat opet s testovima, samo ti laganini, dogodit ce se, ja ti drzim fige i saljem pozitivne vibracije🙌🏻🌌
Sortiraj odgovore
Najstariji