Sandricak identicno kao i kod mene, jucer bas osjetim da ovuliram ali on ne moze pa jebemu zivot.... zivim u nadi da je ono od nekidan ostalo :/
Draga, ne opterecuj se, psiha je cudo, opusti se, nalakiraj nokte, nasminkaj se, odi na kavu sa prijateljicom, upali glazbu i pojacaj do kraja, skaci, plesi, lupaj, samo nemoj biti pod stresom i bjesna🎀
Amen curo 😇👌
Kad smo vec kod O. Ja osijecam danas grceve dolje, iako trebam ovulirat po rasporedu tek prekosutra 🤔 uglavnom, dragi je vec doma, tako da hospamo ovih dana hoce nece 🤣 zaskocit cu ga samo, jel🤣 Boze me oprosti🤦♀️🤷♀️
Moram malo da se izjadam. Danas sam jako nervozna,jer sinoc sam osetila ovulaciju,imala pik,a moj muz je dosao sa posla mrtav umoran, ubrzo je zaspao. Pa besna saam. Msm ja razumem da je umoran,ali kad cemo da pravimo bebu ,msm svaki dan se radi,ali sto bas na ovulaciju da je preumoran. Ufff.. msm imali smo odnos dan pre, nadam se da ce nesto biti mada nemam neke nade iskreno. Morala sam negde malo da se pozalim.. 😞😒
Moj radi od jutra do mraka na bausteli, dode doma otusira se, pojede nesto na brzinu i zaspi.. Imamo odnose 2 - 3 x tjedno.. Jer je umoran, a ja imam razumjevanja. Manje razmisljaj o bebi i T jer kod nekih zena je tako da sama psiha utjece na oplodnju, opusti se, skroz se opusti, imali ste odnos dan prije, spermiji prezive u maternici 5-6 dana🥰🥰
Razumi ga, vjerujem da i on tebe razumije da svim silama zelis bebu, vjerujem da i on želi, ali jednostavno je bio previse umoran.. Draga, ne opterecuj se, psiha je cudo, opusti se, nalakiraj nokte, nasminkaj se, odi na kavu sa prijateljicom, upali glazbu i pojacaj do kraja, skaci, plesi, lupaj, samo nemoj biti pod stresom i bjesna🎀
Jaoo znam,razumem ,ali valjda juce ovulacija,ja sva da prostite napaljena ,a on zaspaoo 🙄🤣 pokušaću da se ne nerviram i ne opterecujem. 😘
Irena i ja zivim u nadi da ono od prekjuče nečemu vredelo. 😶😘 držim nam 🤞
Ancio joj tebi je jos gore,nije tu . :/ samo polako ❤
Jagodice pa hahahaha. To je stav 😂😂 samo zaskacii 🤞🥰😂
👩-27
👦-39
👰🤵-1g 7m
Pokušavamo - 3/2020
Pozdrav svima i cestitke Pupetti 🥰, super vijesti!
Ja javljam da sam prokvarila (danas mi i treba doci M), ali me nista ne boli (inace Brufen uvijek) i samo je malo smeckaste krvi. Moze li to ista znaciti?
Draga, ne opterecuj se, psiha je cudo, opusti se, nalakiraj nokte, nasminkaj se, odi na kavu sa prijateljicom, upali glazbu i pojacaj do kraja, skaci, plesi, lupaj, samo nemoj biti pod stresom i bjesna🎀
Amen curo 😇👌
🥰💖
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Moram malo da se izjadam. Danas sam jako nervozna,jer sinoc sam osetila ovulaciju,imala pik,a moj muz je dosao sa posla mrtav umoran, ubrzo je zaspao. Pa besna saam. Msm ja razumem da je umoran,ali kad cemo da pravimo bebu ,msm svaki dan se radi,ali sto bas na ovulaciju da je preumoran. Ufff.. msm imali smo odnos dan pre, nadam se da ce nesto biti mada nemam neke nade iskreno. Morala sam negde malo da se pozalim.. 😞😒
Moj radi od jutra do mraka na bausteli, dode doma otusira se, pojede nesto na brzinu i zaspi.. Imamo odnose 2 - 3 x tjedno.. Jer je umoran, a ja imam razumjevanja. Manje razmisljaj o bebi i T jer kod nekih zena je tako da sama psiha utjece na oplodnju, opusti se, skroz se opusti, imali ste odnos dan prije, spermiji prezive u maternici 5-6 dana🥰🥰
Razumi ga, vjerujem da i on tebe razumije da svim silama zelis bebu, vjerujem da i on želi, ali jednostavno je bio previse umoran.. Draga, ne opterecuj se, psiha je cudo, opusti se, nalakiraj nokte, nasminkaj se, odi na kavu sa prijateljicom, upali glazbu i pojacaj do kraja, skaci, plesi, lupaj, samo nemoj biti pod stresom i bjesna🎀
Jaoo znam,razumem ,ali valjda juce ovulacija,ja sva da prostite napaljena ,a on zaspaoo 🙄🤣 pokušaću da se ne nerviram i ne opterecujem. 😘
Irena i ja zivim u nadi da ono od prekjuče nečemu vredelo. 😶😘 držim nam 🤞
Ancio joj tebi je jos gore,nije tu . :/ samo polako ❤
Jagodice pa hahahaha. To je stav 😂😂 samo zaskacii 🤞🥰😂
Razumijem te, ali potrebna je samo pozitiva💖
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Hvala svima jos jednom na divnim cestitkama i lijepim rijecima
Zene, samo vi hopsajte, nemojte se opterecivati dan/dva gore dolje, vjerujte mi da gore cinite sebi kada se zivcirate oko tih stvari. Znam da nije lako, al treba istrenirati mozak 💪😅 Zivot ce se uvijek dogoditi, nekad necete stici, nekad cete biti umorni, nekad cete biti ekstra aktivni. To je sve dio procesa! Ljudsko tijelo je cudo, stvarno se svasta moze dogoditi i spermici mogu prezivjeti par dana, tako da samo hrabro u akciju ❤
Jagodice samo sam te htjela ohrabriti i reci da smo i moj muz i ja mislili da nista od ovog ciklusa. Ne zato sto smo bili negativni nego smo jednostavno imali takav osjecaj, al imam sad mislim da nam je to u neku ruku pomoglo da se opustimo. Tako da samo ti hopsaj, tko kaze da nece biti plusica?! 🥰🙏
Baby P 03/21 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji