Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Srpanj 2020. 09:43

https://ibb.co/KmKK9QY
    Moja trakica danas. Jucer bila jos jaca. Hopsamo sve 👍🤞👌

18. Srpanj 2020. 10:04

Aaaaaaa Pupetta čestitaaaam..... Kakva sreća! Bravoooo!😍😍😍😍😍
    Uživaj u trudnoći... I svakako javljaj kako se osjećaš....
    ... 
    Watson009 evo dobro.... Čitam vas,  ali ne pišem često pa ono hhaha... Možda za koji dan i napišem nešto lijepo... U iščekivanju sam.... 22.7 ne trebam dobit pa ćemo vidjet..... 

18. Srpanj 2020. 10:05

Doka1 samo udarni tempo hahaha 😁😄
    Bit će  nešto😊

watson009
    18. Srpanj 2020. 10:14

Pupetta predivna vijest na rano jutro!!! Cestitam od srca ,javljaj nam simptome i neka sve bude u redu!!!! Bas sam sretna zbog tebe!!!! 
    Valeera draga, prosla si mi kroz glavu 100 puta, di si ,kako si,sto se sve izdogadalo kasnije...drago mi je da si tako brzo ugledala plusic !!! 
    Cure ima da i nas ostale zaprasite s tom trudnickom prasinom hehe !
    Cuvajte se i mazite svoje busice,uskoro smo sve na peoljetnim bebama!

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

18. Srpanj 2020. 10:21

Pupetta ovo je tako dobra vijest! 
    Čestitam ti od srca ❤️❤️❤️❤️ Bas si me obradovala 🥰🥰🥰🥰 želim ti lijepu trudnoću i baci malo prašine na nas 😊😊😊😊😊😊💙🥺🥺🥺🥺🥺 
    Masa25 zao mi je ne vidim ni ja...

irenaa0809
    18. Srpanj 2020. 10:28

Pupetta , eto vidis, ipak ti je bilo kao i meni deeeebeeeelo kasnjenje. Jaaaaako sam happy zbog tebe ❤️❤️ Zelim ti urednu trudnocu

Sandricak1
    18. Srpanj 2020. 10:45

Puppeta divnooo ,bas si me/nas obradovala 😍😍😍
    Čestitam,zelim ti urednu i zdravu trudnoću.  😍😍❣ posto sam zaboravila ,koliko ste pokusavali,jeste li ciljali odnose ,jesi li pratila lh trakice,kakvi su ti simptomi, sve naam recii 🤭❣❣😍

👩-27
    👦-39
    👰🤵-1g 7m
    Pokušavamo - 3/2020

• Valeera
    18. Srpanj 2020. 11:00

Draga Puppeta, čestitam! Ja sam ok, dosta mi se svega izdogađalo od zadnjeg posta, novi posao i sada, nadam se, školska trudnoća. 

33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.

Bella🌟
    18. Srpanj 2020. 11:09

Pupetta  čestitam od srca♥️🥳🥳🥳

pupetta
    18. Srpanj 2020. 11:55

Koliko ste vi drage, napunile ste mi srce doslovno. Hvala, hvala, hvala ❤❤❤ Sve ce vam se to vratiti 🥰🙌
    Pokusavali smo od 4.mj., pijem Solgarov prenatal. Nisam pratila O ni trakicama niti sam mjerila bazalnu. Osjetim O gotovo svaki mjesec i imam izrazen iscjedak pa sam se za pocetak time vodila. Bilo mi je tesko opustiti se jer sam htjela sve imati pod kontrolom (zato i nisam htjela odmah dodatno pratiti O), ali iz mjeseca u mjesec sam primijetila kako sve vise otpustam stvari na koje ne mogu utjecati. Tako da vam jedino mogu preporuciti da se pokusate cim vise opustiti i kada vas misli napadnu radite nesto sto ce vam odvratiti paznju s toga. 🙏
    Sto se tice simptoma, imala sam probadanje u desnom jajniku i lagano zatezanje u maternici u vrijeme kad sam trebala dobiti M. Od prije par dana me bole grudi i to je vise manje to. Jedino sto sam zaista imala osjecaj kao da necu dobiti M jer nisam imala svoj uobicajeni iznimno izrazeni PMS. Ali mi je prvi test bio negativan nakon izostale M pa sam mislila da su se hormoni poremetili. 😅
    Ostat cu ja jos na temi svakako, a evo saljem trudnicku prasinu i pozitivnu vibru svima vama cekalicama, plusic samo sto nije stigao 🙏🥰❤

Baby P 03/21 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.