Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    valentina98
    18. Srpanj 2020. 11:55

Ja sam dobila uz trakice za O i testice za T 10 komada😂 pa mi vrag neda mira, da ne stoje zabezveze sad cu svaki dan po jedan 😂 pa za 10 dana cu vec saznat jel se primilo ili ne😂
    Bez zivciranja, cisto da ubijem vrijeme cekajuci da M dode 😂 i da, testici za T su mi znali biti lazno pozitivni za vrijeme O ovaj mj🤷‍♀️  

Danas je 10ti dan od O, ne znam jel se vidi sta ili ne 😆 
    https://ibb.co/z7x2J0V
    https://ibb.co/28X2bxG

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

valentina98
    18. Srpanj 2020. 11:59

pupetta

Koliko ste vi drage, napunile ste mi srce doslovno. Hvala, hvala, hvala ❤❤❤ Sve ce vam se to vratiti 🥰🙌
    Pokusavali smo od 4.mj., pijem Solgarov prenatal. Nisam pratila O ni trakicama niti sam mjerila bazalnu. Osjetim O gotovo svaki mjesec i imam izrazen iscjedak pa sam se za pocetak time vodila. Bilo mi je tesko opustiti se jer sam htjela sve imati pod kontrolom (zato i nisam htjela odmah dodatno pratiti O), ali iz mjeseca u mjesec sam primijetila kako sve vise otpustam stvari na koje ne mogu utjecati. Tako da vam jedino mogu preporuciti da se pokusate cim vise opustiti i kada vas misli napadnu radite nesto sto ce vam odvratiti paznju s toga. 🙏
    Sto se tice simptoma, imala sam probadanje u desnom jajniku i lagano zatezanje u maternici u vrijeme kad sam trebala dobiti M. Od prije par dana me bole grudi i to je vise manje to. Jedino sto sam zaista imala osjecaj kao da necu dobiti M jer nisam imala svoj uobicajeni iznimno izrazeni PMS. Ali mi je prvi test bio negativan nakon izostale M pa sam mislila da su se hormoni poremetili. 😅
    Ostat cu ja jos na temi svakako, a evo saljem trudnicku prasinu i pozitivnu vibru svima vama cekalicama, plusic samo sto nije stigao 🙏🥰❤

Divna si ✨ uzivaj sada u svojoj T i u iscekivanju malenog bebaca 🥰

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

Sandricak1
    18. Srpanj 2020. 12:20

valentina_23

Ja sam dobila uz trakice za O i testice za T 10 komada😂 pa mi vrag neda mira, da ne stoje zabezveze sad cu svaki dan po jedan 😂 pa za 10 dana cu vec saznat jel se primilo ili ne😂
    Bez zivciranja, cisto da ubijem vrijeme cekajuci da M dode 😂 i da, testici za T su mi znali biti lazno pozitivni za vrijeme O ovaj mj🤷‍♀️

Devojkooo,ja vidim linijuuu 😯😯 jesam li corava možda .. neka bude linija 🤞🤞🤞

👩-27
    👦-39
    👰🤵-1g 7m
    Pokušavamo - 3/2020

valentina98
    18. Srpanj 2020. 12:33

Sandricak1

valentina_23

Devojkooo,ja vidim linijuuu 😯😯 jesam li corava možda .. neka bude linija 🤞🤞🤞

Ne želim se nadati, ali kad sam ga pravila ujutro bila sam corava, tek krmelje brisala pa nisam nista vidjela, uslikala i bacila 😆 i sad nekako i ja vidim😆😆 
    svaki dan cu napraviti jedan, stvarno cisto da ne stoje i ne skupljaju prasinu, a i da mi vrag da malo mira 😆 lažem, sad me stvarno zanima jel ce biti T ili M 😆 ako treba od O do M 14 cca dana, onda mi M treba doci 22.7 🤔🤩

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

Jagodica125
    18. Srpanj 2020. 12:46

Pupetta - Ajmeeeeeeeeeee! Pa to te ja pitam! To mi daj! 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳 morala sam na pauzu zgibat, da ti se javim, zeno drago mi je kao da je meni plusic pao 🤣🤣🤣 Zelim da ti sljedeci 9 mjeseci bud pjesma 😇
    Sto se mene tice - mislim da od ovog ciklusa nista, imam takav nekakv osijecaj 🤷‍♀️ trebam ovulirat prekosutra, pa cu se potrudit u hopsanju, ali nekako sam ovaj mjesec sva nekako "blah"🤣🤷‍♀️🤦‍♀️

valentina98
    18. Srpanj 2020. 13:08

Jagodica125

Pupetta - Ajmeeeeeeeeeee! Pa to te ja pitam! To mi daj! 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳 morala sam na pauzu zgibat, da ti se javim, zeno drago mi je kao da je meni plusic pao 🤣🤣🤣 Zelim da ti sljedeci 9 mjeseci bud pjesma 😇
    Sto se mene tice - mislim da od ovog ciklusa nista, imam takav nekakv osijecaj 🤷‍♀️ trebam ovulirat prekosutra, pa cu se potrudit u hopsanju, ali nekako sam ovaj mjesec sva nekako "blah"🤣🤷‍♀️🤦‍♀️

Samo pozitiva draga! 🥰

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

Sandricak1
    18. Srpanj 2020. 13:28

Moram malo da se izjadam. Danas sam jako nervozna,jer sinoc sam osetila ovulaciju,imala pik,a moj muz je dosao sa posla mrtav umoran, ubrzo je zaspao. Pa besna saam. Msm ja razumem da je umoran,ali kad cemo da pravimo bebu ,msm svaki dan se radi,ali sto bas na ovulaciju da je preumoran. Ufff.. msm imali smo odnos dan pre, nadam se da ce nesto biti  mada nemam neke nade iskreno.  Morala sam negde malo da se pozalim.. 😞😒

👩-27
    👦-39
    👰🤵-1g 7m
    Pokušavamo - 3/2020

anabelaaaa
    18. Srpanj 2020. 13:32

O kako fine vjesti,pupetaa cestitam od srca..Nisam par dana ulazila na forum...Bas divne vjesti..valja mi se sad vratit na forum I upratit te 😁Pisi  nam simptome...❤

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

18. Srpanj 2020. 13:58

Sandricak1

Moram malo da se izjadam. Danas sam jako nervozna,jer sinoc sam osetila ovulaciju,imala pik,a moj muz je dosao sa posla mrtav umoran, ubrzo je zaspao. Pa besna saam. Msm ja razumem da je umoran,ali kad cemo da pravimo bebu ,msm svaki dan se radi,ali sto bas na ovulaciju da je preumoran. Ufff.. msm imali smo odnos dan pre, nadam se da ce nesto biti mada nemam neke nade iskreno. Morala sam negde malo da se pozalim.. 😞😒

Znam kako ti je, ali dan prije ste imali odnose, a spermiji mogu preživjet nekoliko dana pa eto neka tw to tješi 😘

valentina98
    18. Srpanj 2020. 14:34

Sandricak1

Moram malo da se izjadam. Danas sam jako nervozna,jer sinoc sam osetila ovulaciju,imala pik,a moj muz je dosao sa posla mrtav umoran, ubrzo je zaspao. Pa besna saam. Msm ja razumem da je umoran,ali kad cemo da pravimo bebu ,msm svaki dan se radi,ali sto bas na ovulaciju da je preumoran. Ufff.. msm imali smo odnos dan pre, nadam se da ce nesto biti mada nemam neke nade iskreno. Morala sam negde malo da se pozalim.. 😞😒

Moj radi od jutra do mraka na bausteli, dode doma otusira se, pojede nesto na brzinu i zaspi.. Imamo odnose 2 - 3 x tjedno.. Jer je umoran,  a ja imam razumjevanja. Manje razmisljaj o bebi i T jer kod nekih zena je tako da sama psiha utjece na oplodnju, opusti se, skroz se opusti, imali ste odnos dan prije, spermiji prezive u maternici 5-6 dana🥰🥰
    Razumi ga, vjerujem da i on tebe razumije da svim silama zelis bebu, vjerujem da i on želi, ali jednostavno je bio previse umoran.. Draga, ne opterecuj se, psiha je cudo, opusti se, nalakiraj nokte, nasminkaj se, odi na kavu sa prijateljicom, upali glazbu i pojacaj do kraja, skaci, plesi, lupaj, samo nemoj biti pod stresom i bjesna🎀

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.