Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja1102
    01. Srpanj 2020. 11:57

Curke evo javljam se i ja ipak ovo nije moj mjesec, nakon sto sam jucer vidjela svijetlu krv i smedji iscjedak to je stalno i nisam imala vise nista, ali jutros je stigla vjestica, tako da idemo sve zajedno u nove pobjede! 😀😘

pupetta
    01. Srpanj 2020. 12:36

Curke, zao mi je zbog negativnih testova i zbog dolaska M. Znam da vam nije lako, opustite se malo, popijte casicu vina i pojedite ono od cega ste se suzdrzavale. Malo se nagradite i onda hrabro u novi ciklus. Sve ce doci na svoje, samo strpljenja! 🙏🏻❤
    Mislim da je 90% toga u nasoj glavi, i sama sam se uvjerila u to. Zato se naoruzajmo pozitivom, a kad pocnemo puno razmisljati dajmo sebi neki zadatak da si maknemo misli. Sretno nam svima! 🙌🏻

Baby P 03/21 💙

Maja1102
    01. Srpanj 2020. 12:49

pupetta

Curke, zao mi je zbog negativnih testova i zbog dolaska M. Znam da vam nije lako, opustite se malo, popijte casicu vina i pojedite ono od cega ste se suzdrzavale. Malo se nagradite i onda hrabro u novi ciklus. Sve ce doci na svoje, samo strpljenja! 🙏🏻❤
    Mislim da je 90% toga u nasoj glavi, i sama sam se uvjerila u to. Zato se naoruzajmo pozitivom, a kad pocnemo puno razmisljati dajmo sebi neki zadatak da si maknemo misli. Sretno nam svima! 🙌🏻

I ja mislim da je 90% toga u nasoj glavi,pogotovo ako je sa zdrastvene strane sve ok, ja sam do kraja plodnih dana odlicno, i onda krece odbrojavanje i svakim danom sam sve luđa 😀😂

watson009
    01. Srpanj 2020. 12:52

Hopeeee jaooooo !!!! Sta ti je nestrpljenje 😂
    ja se nadam da cemo se za koji mjesec svemu ovome smijati drage moje na nekoj ljepsoj temi🙌♥ 
    A do tada ne odustajemo od testiranja i razvlacenja simptoma hehheheheh

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

01. Srpanj 2020. 13:22

Watson jesi dobila M?

Maša🤰🏼
    01. Srpanj 2020. 13:23

Sretno svima 💕

Ja nemogu dočekat da mi završi menga i da ovaj mjesec pokušamo dobiti 👶🏼 Uz pomoć lh trakica .
    Sve sam neka pozitivna ovaj mjesec 😃😃

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

watson009
    01. Srpanj 2020. 13:37

doka1

Watson jesi dobila M?

Nisam jos dobila ali nakon onog minusa jucer se ne nadam nicemu osim vjestici 😭
    Maša25 takav i treba biti !!! Sretno!!!

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Hope
    01. Srpanj 2020. 15:05

Evo,pojavio se prištić na licu,potencijalni znak da bi luda tetka uskoro trebala doc..hmm 🤔
    No nedam se ja još,jos uvijek je neka nada

Jagodica125
    01. Srpanj 2020. 15:07

Ja ne znam umisljam li si zaista simptome, ali taaako sam umorna da jedva gledam😴 mucnina neka lagana, dok sam kuhala rucak🤢 i zgaravica opet zari i pali. Imam feeling da mi je tlak u podrumu 🥴

• SVLD
    01. Srpanj 2020. 15:07

Pozdrav! Molila bih vas za savjet/mišljenje. Dakle situacija je sljedeća.. Odlučili smo da je vrijeme za bebu, pokušavamo od trećeg mjeseca (nije dugo, znam). Posljednje krvarenje bilo je 25.5. do 28.5., a menstruacija sada kasni 7 dana. Napravila sam dva kućna testa, oba nažalost negativna pa sam iz straha otišla kod ginekologice jer uistinu imam redovite, već godinama ciklus traje 28 dana. Ona mi je propisala duphaston koji pijem ujutro i navečer po jednu tabletu te rekla da ukoliko kroz 7 dana ne počnem krvariti da tada ponovno napravim test te da sam onda vjerojatno trudna. Zanimaju me vaša iskustva, je li se vama dogodila slična situacija s kućnim testovima, postoji li mogućnost da sam trudna ili je to vjerojatnije neki plod moje psihe kako kaže moja ginekologica zbog velike želje? Zaboravila sam napomenuti da me i za svaki slučaj poslala izvaditi krv kako bi vidjela hormone štitnjače. Unaprijed hvala na odgovoru! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.