Pozdrav
Partneru je dijagnosticirana:
Asthenozoospermia (smanjen postotak progresivno pokretnih spermija).
Zanimaju me vasa iskustva, ako je vas partner imao tu dijagnozu i kako ste poboljsali postotak?😊
Pokusavamo od 01.2021
Papa, brisevi, uzv, urin ✅
Novalac ✅
Trudnice🤰:
💞 Ancio ➕
💞 Rea ➕
💞 Jelenko ➕
💞 Bambina ➕
💞 Lori ➕
⬇️🔜🤰
☀️ TIĆNU - 6. MJESEC ☀️
Jagodica1988 30.05. - 5 dana kasni ❤️
Ivajurjevic 01.06. - 3 dana kasni ❤️
Wonderer 05.06. - 1 dana ❤️
Buhtlica 11.06. - 7 dana ❤️
Ina85 12.06. - 8 dana ❤️
Inna_ 12.06. - 8 dana ❤️
Xoxo - 16.06. - 12 dana ❤️
Marinci 18.06. - 14 dana ❤️
MarijaAna 22.06. - 18 dana ❤️
Sunshine 23.06. - 19 dana ❤️
Buffy 27.06. - 23 dana ❤️
Ameliee 28.6. - 24 dana ❤️
🌴 ODBROJAVANJE - 7 MJESEC 🌴
Delia 01.07. - 26 dana ❤️
——————————————————-
Bella, Monstera, Lindsay, Marty ❤️
.
Jutrooooo
Marta nemam ti što drugo reći osim sa budeš strpljiva i nadam se da će dragi pristati na spermio 🤞
Ajmeeeeeeeee a vidi nove plusic ekipeeee 😍😍😍😍!
Lozice, ti si cudo 🤗😘!
Koje divne, predivne vijesti, a samo par dana nisam bila tu 😃😃!
Drage Bambina, Anci i Jelenko, cestitke od ❤!
Lozice, molim te prenesi Rei da sam presretna što je ugledala plusić i čestitaj joj u moje ime 🥰🥰🥰.
Drage trudnice (naravno, ukljucujuci i našu kraljicu Lori), želim vam predivnih preostalih 8 mjeseci trudnoće i slatke, zdrave bebice 🥂🤗😘!
Hej i am back.. napravila sam ponovo profil samo da ti se javim.. hvala ti draga.. ja jos ne mogu vjerovati da imam plus 🥰🥰🥰 znači od kad sam vidjela sjebicu na 9dpo i dok danas imam crtine ne mogu jos vjerovati.. sad sam jos samo nervozna dok ne prođe kritičan datum nedolaska M.. kako si mi ti? Mi smo tu nekako se uvijek pratile. ❤❤❤❤❤🥰🥰🥰🥰
Reaaaa, divno te opet vidit ovde, pa barem i u prolazu ❤! Nece cure zamjerit, ali meni fale oni dani sa starom ekipom ovde, iako je utjesno znat da je dio u međuvremenu ostvario taj toliko željeni plusic, ukljucujuci evo i tebe 😃😃. Cestitam draga, svim srcem ti želim mirnu trudnocu i da uzivas u svakom danu koji je ispred tebe 🥰🥰. Proc ce datum M i nece ovaj put doc, samo mirno i s osmijehom na licu cekaj, bit ce sve ok 🙃🙂!
Daaa, bas su nam ciklusi uvijek bili usklađeni, evo i ja brojim sitno do top ili flop momenta 🤣🤣. Cekam ovaj put, nista testovi, odmaram od svega 😁. Javi nam se koji put ako neces pisati u zimskim bebama, inace cu morat Lozicu nasu stalno propitkivat kako si ❤. Sretno draga 😘😘😘😘
Pratim te do tvog plusica ❤❤❤
❤ 30 AMH 17
💙 33 asthenozoospermia
2god pokušavanja
Missed ab 7/2021 💔
9/2021 hormoni ✅
10/2021 nalazi za trombofiliju svi ok ✅
12/2021 cijepljenje
2/2022 Corona
3/2022 hormoni ✅, papa✅, cervikalni brisevi ✅
4/2022 1.pregled na humanoj Kbc Ri
4/2022 HSSG-jajovodi funkcionalni, sumnja na upalnu bolest zdjelice,- preporuka AIH 4 ciklusa ako ne uspije onda laparaskopija pa vidjet što dalje
5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞
Wonderer❤ Drzim fige ogromne za plusic u ned🤗
Bambina kad ces se pridruziti zimskim bebama?😊
Amelie hvala ti! Jesi pisnula danas lh?
Jagodica 🤞🤞🤞da ne dode vjestica!
Jelenko sretno sa svim pretragama!
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Večer ekipica, imam jedno pitanje. Kao sto sam prije rekla,planiram trudnocu,do menge za koju se nadam da nece doci, mi ostaje 7 dana. E sad , 10 dana prije menge su me znale cice boljeti skroz plus osjetljive bradavice. Sad su me pocele boljeti tek danas i to neka cudna zareca bol od pazuha i malo prema dolje,bradavice tek mrvicu osjetljive. Ima li tko slicnih iskustava?
Jutrooooo :)
Samo sam došla provjerit ima li plusića, objaviti listu i pozdravit vas na brzaka :) uživajte u ovom sunčanom danu ❤️
Trudnice🤰:
💞 Ancio ➕
💞 Rea ➕
💞 Jelenko ➕
💞 Bambina ➕
💞 Lori ➕
⬇️🔜🤰
☀️ TIĆNU - 6. MJESEC ☀️
Jagodica1988 30.05. - 6 dana kasni ❤️
Wonderer 05.06. - danas ❤️
Buhtlica 11.06. - 6 dana ❤️
Ina85 12.06. - 7 dana ❤️
Inna_ 12.06. - 7 dana ❤️
Xoxo - 16.06. - 11 dana ❤️
Marinci 18.06. - 13 dana ❤️
MarijaAna 22.06. - 17 dana ❤️
Sunshine 23.06. - 18 dana ❤️
Buffy 27.06. - 22 dana ❤️
Ameliee 28.6. - 23 dana ❤️
🌴 ODBROJAVANJE - 7 MJESEC 🌴
Delia 01.07. - 25 dana ❤️
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Sekica mozda ti je ovaj mjesec ovulacija malo kasnila.. 🤷🏼♀️ jesi piskila trakice?
Marcy dobrodošla! 🤗
Svim curama veliki pozdrav, uzivajte u ovom suncanom vikendu! 🏖️🌞💓
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Sekica mozda ti je ovaj mjesec ovulacija malo kasnila.. 🤷🏼♀️ jesi piskila trakice?
Marcydobrodošla! 🤗
Svim curama veliki pozdrav, uzivajte u ovom suncanom vikendu! 🏖️🌞💓
Jesam, i po trakicama bila je skolski 14 dc. A danas mi je 23 dc i imam tu cudnu bol u cicama🙈
Sekica, moze i to biti znak T! A moze biti i malo drugaciji pms, meni je tako bilo prosli mjesec pa se onda pojavila ona uobicajena bol prije M. U svakom slucaju drzim fige da je T! 😊
Marcy, dobrodosla! Nadam se da ce vam ovaj put brzo doci bebica! Sretno! 😊
Svim ostalim curkama pozdrav!
Ja ocekujem M danas ili sutra. Ako ne dodje, sutra piskim testic ali i dalje mislim da nece biti potrebno 😅 Jedino mi je cudno od simptoma sto sam uzasno napuhana, neovisno o hrani...ali pms ima barem 1000 lica 🤣
- MM 33, ja 32
- rad na bebi od 03/2021., 6.6.2021. imamo plusić :)
- rizična trudnoća zbog mioma, Duphaston od 6. tt do 20. tt
termin: 7.2.2022., stiže nam curica <3
Da, najgore je sto su simptomi PMS-a i T tako slicni pa cak i isti. 😤 Sekica drzim 🤞 da si 🤰. Jos malo se strpi. 😊
I tebi Jagodice takodjer 🤞🤰.
Mislim da je opcenito dobar znak ako su cice osjetljive i vece, i ako je osjecaj "punine" u trbuhu. Ali, sve to moze nazalost biti i PMS, pa budi pametan..🤦🏽♀️
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji