Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    RiO MArE🐟😅❣️
    15. Travanj 2021. 14:19

kejkej

Koja je osjetvljivost CB-a? Ja se nadam s tobom :D
    .tb_button {padding:1px;cursor:pointer;border-right: 1px solid #8b8b8b;border-left: 1px solid #FFF;border-bottom: 1px solid #fff;}.tb_button.hover {borer:2px outset #def; background-color: #f8f8f8 !important;}.ws_toolbar {z-index:100000} .ws_toolbar .ws_tb_btn {cursor:pointer;border:1px solid #555;padding:3px} .tb_highlight{background-color:yellow} .tb_hide {visibility:hidden} .ws_toolbar img {padding:2px;margin:0px}

Ma tebi ce pokazati plus svakako, napravi ga ujutro😁.. A ovo smo pričali o lh trakicama i osjetljivosti

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

15. Travanj 2021. 14:45

Joooj, mislil da sam negdje procitala da je osjetljivost Clearblue  ovulacijskih trakica 40miu/ml, ali nisam 100% sigurna.

• kejkej
    15. Travanj 2021. 15:03

Nisam docekala digitalac, evo upravo pišnula 🤭

https://ibb.co/r5b87s1

15. Travanj 2021. 15:05

Daaa, ma pozitivno ti je to Kejkej ❤️

15. Travanj 2021. 15:07

Curke da se malo javim . I da vas pozdravim ❤❤❤❤❤
     Nisam uspjela sve popratit 🥰 ludnica na poslu ja na rubu zivcanog sloma i tako. 
    Vidim da ima plusica 😀😀 ❤

15. Travanj 2021. 15:08

kejkej

Nisam docekala digitalac, evo upravo pišnula 🤭

https://ibb.co/r5b87s1

To je to , cestitam❤

• Luce 2014
    15. Travanj 2021. 15:11

Hvala vam cure na odgovorima,ne preostaje ništa nego pričekati par dana.❤️

Ja 33 nalazi ok
    MM 35 astenozoospermija
    Pokušavamo 3 god

• Luce 2014
    15. Travanj 2021. 15:17

zuzuzujalica

Daaa, ma pozitivno ti je to Kejkej ❤️

Čestitke 🥳🥳😘

Ja 33 nalazi ok
    MM 35 astenozoospermija
    Pokušavamo 3 god

• skategirl
    15. Travanj 2021. 15:20

Belinda drzim 🤞🤞 da ti se ostvari zelja i da za rodj imas ➕😍
    Inna nadam se da ces ugledat svoj plusic prije svih pretraga i da na kraju ih necete morat ni radit 🥰 
    Bambina hvala ti 😊 stavi nam poslije tu lh trakicu da pratimo zajedno 🙂🙂
    Pa jedno cca 2h pazim da ne piskim i da ne pijem puno tekucine prije pis pisa da se ne razvodni urin
    Kejkej bas se lijepo vidi crta, pozitivno je 😍😍😍
    IK sretno na pregledu i javi sta kaze dr❤
    Luce ja na zalost ne vidim, ali to ne mora nista znacit, rano je jos i stigne potamnit 🤞🤞

👩🏼29
    🧔43
    👩‍❤️‍👨2012
    12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
    Endometrioza

15. Travanj 2021. 16:24

Garava 123

Jooj cure sory uzmem mobitel da cu vam poslikat i napisat sve i onda me dignu ajd vamo ajd tamo jer smo u teskim baustekskum radovima…
    Evo sam taman sila i da cu vam napisat uglavnom 23 dc nekih 8-10 dpo otprilike nisam koristika trakice po sluzi i bolovima mislim da je bila negdi oko 11-14 dc O
    Danas 3 razlicita testa u popodnevnim satima pravljeni svi imaju sjenicu, nebi vjerovala jednom al 3 različita bome sam u debelom soku..
    Sory jos jednom sto nisam bila temeljita al bas su me rastegli na sve strane…
    Naravno da citam forumu i sve pratim al ovih dana nemam stvarno kad sist i napisat konkretno…
    Sad sam taman legla i pisem vam i jedva gledam… Radim samo jutarnje smjene pa sam bas i od toga umorna…
    Šaljem veliki zagrljaj i pusu ❤️

Hej . Jel ima danas kakvih testova i sjena?  Koliko sam shvatila danas bi ti trebao biti 10dpo? 😀 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.