Što mislite?
Slika je ovdje:https://ibb.co/wWP2G30
Pozdrav curke - radimo na bebici cca 6-7mjeseci i nakon mase trakica, danas na 10dpo ova sjenica ali nakon 10-15 minuta od odrađenog testa (mislim da nije bilo vidljivo unutar 5min) …stari testovi koje sam prosla i isto se osušili mi se ovako nije vidjelo, a sumnjam i na crticu dva dana ranije što mislim da je udvostručivanje kako bi školski i trebalo…
Jel možeš možda neku bolju sliku... Ovdje svega vidim al nejaano.. 🙏💗
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Rea 🤞🤞
Malina ja nesto malo vidim 🤞 Na prvom najviše. Sretno 🍀🍀
Cure kako mene trbuh boli 😔Jicer popodne je krenulo pa do veceri stalo...onda danas ujutro pa stalo...i sad opet... evo kao da cu sad procuriti...😔 a prerano je. Jedino sam prosli ciklus dobila 25 dan ali mislim da nije tad ni bilo O.
Malina daj bolju sliku 🤔
Lori samo andol 100 🤷♀️ kad sam dobila dg istraživala sam i prije se davao heparin za to sad ne. Meni ti u phd nalazu pise da je moguce i da je doslo do mjesanja krvi - ja sam rh negativna 🙄 dobila sam rhogan nakon kiretaze. Tako da mozda i nije od tromba koji su nasli u posteljici, ko ce to sad znat... Plus oboje rođene dice je bilo male porođajne kilaze u 40tt, to isto moze bit od trombofilije, to sam isto iscackala guglanjem dg 🤣🙈 tad se nitko nije bavio time jer je sve bilo ok s njima.
Lavanya nadam se da nije menga jos😘
Zuzujalice 🤣🤣🤷♀️ a ne znam, cekamo jos koju lh pa cemo vijecat.
Kod nas mala pauza, napravili rafaello i cupavce, jos monte zavrsim i dosta. Kuhinja je bomba a ja sidim i kafenisem 🤣😎 mala je u kadi, muz ce je okupat. Ima smjese rafaella i u kosi 🤣🤣 njih dvoje su zajedno radili rafaello, presmisni su bili. Mala ga je cilo vrime optuživala da jede poskrivecki 🤣🤣
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Hvala vam curice :)) da da prvi (gornji) je najfriškiji i današnji! Druge slike nemam, ali testovi su spremni 😎 no naravno tek sutra ujutro... inače mi je i 6 dana do M, imam neka pikanja možda par puta u danu s desna prema sredini trbuha... s tim da sam bas prosli tjedan imala neka "grebuckanja" nakon ručka... ostalo ništa, možda umor popodne zadnjih par dana, ali bude mi redovito tako zbog proljetnog vremena i alergija... uglavnom, ovaj put sam "namjerno isključila" da cu osluškivati simptome jer to koliko sam vec "bila trudna" uopce psihom nije baš normalno pa se razočaram bzvz... a s ovim sad fakat sumnjam dobrano... baš sam vas htjela pitati :)) pratimo se, rado cu poslati ima li novosti :)
30🙋🏼♀️34🙋🏻♂️
U braku 2 godine, zajedno 12❤️
Pokušavamo od 08.08.2020. Prirodnim putem🙏🏻
Obavila pretrage, manja cista na lijevom jajniku, ciklusi uvijek uredni, ovulacija svaki mjesec lh trakicama prisutna, uzimam povremeno Premama vitamine i minerale 💌
Zuzuzujalice pa kako je ovo lijepi pik😍 daj meni ako nećeš 😁🤣 šalu na stranu,ne znam zasto je tebi to tako. Možda imaš ih viši pa ti trebaju neke manje osjetljive trakice poput onih zelenih?🤔
Moje su počele tamniti,ova je tamnija kaj je je al je još uvijek jako svijetla. https://ibb.co/x1gNmwj
Veroma onda sutra čekamo test🤞🤞🤞
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Curice, svratila samo da vas pozdravim 🤗
Sandricaki ja sam malo profiltrirala tvoj testic i vidim sjenicu 🤞 a vidim i na slici od RioMare
Bellasretan 14, lijepo ga proslavi 🎉🎉
Monstera,istra❤️ Lijepo se odmori i napapaj doma. Oces i ti malo ranije piskit?
Anciotempica je 🔝🔝. Svaka cast na ne piskenju. Ja bome ne bi izdrzala😂.
Tlozavidim da si isla po drugo misljenje, drzim fige da brisevi budu cisti ko suza i da si spremna za sljedeci ciklus💥
Tommyako nas jos citas jako jako mi je drago da je sve dobro. Cestitam jos jednom🎉🎉
Rea implntacijsko🤞🤞 mogla bi testic vec za dva dana😉
Zujalice, jel imas neki drugi testic da vidis kako je tamo?
Svima saljem 😘😘 i uzivajte u dugon vikendu (ko ga ima).
❤❤❤
Lavanya Valjda nije m jos. I mene bas boli donji stomak. 😶❤
Bella Bas je trakica svetla. Jel ti bila nekad kasnije toliko ovulacija ? 💋❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Ne znam, draga Bella 🥺 malo me brine. Piskit cu opet malko kasnije, pa cemo vidjeti kakva ce biti
Sandričak pa iza 16dc i nije.. Bas me zanima. Možda će i nagli pik sutra.
Moze zuzu postavi onda sliku opet.
Piskila 😂 lh je slabiji, hcg nista. Piskit cu svaki dan, mogao bi pravi pik za 3-4 dana. Inace mi pik na ivim trakicama vristi, bude skoro crn naspram testne. Tako da sam znala da nije bas pik pravi, ali sam se uplasila da je T, a krvarila sam dosta.
Sortiraj odgovore
Najstariji