Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    RiO MArE🐟😅❣️
    08. Ožujak 2021. 17:19

skategirl

RiO MArE🐟😅❣️

Skategirl isto ka i mi u 12-om
    Ja krenula lagano bez trakica i mjerenja i tako.. Zasad.. Mada sad već se razmisljam o trakicama.. Vidjet cu, možda mi vise neće ni trebati ni tebiiii.. Ni ikome❣️❣️🤞🤞

Drzim fige da ti nece trebat, ja vam se onda pridruzim iduci mjesec, cekam da stignu trakice i da prodje m pa se bacamo u akciju 🤞🤞🤞

Hvala ti... Sad ce to brzo doći i tvoje vrijeme 💋❣️🤗🤗

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Inna_92
    08. Ožujak 2021. 17:42

Tommy koje su to LH trakice i testići? Gledam gdje mogu naručiti jer će me Clearblue financijski uništiti.😅

Nego daj molim te s nama podijeli taktiku u dobitnom ciklusu. 😊❤

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

Sandričak
    08. Ožujak 2021. 17:49

skategirl

RiO MArE🐟😅❣️

Ja krenula lagano bez trakica i mjerenja i tako.. Zasad.. Mada sad već se razmisljam o trakicama.. Vidjet cu, možda mi vise neće ni trebati ni tebiiii.. Ni ikome❣️❣️🤞🤞

Drzim fige da ti nece trebat, ja vam se onda pridruzim iduci mjesec, cekam da stignu trakice i da prodje m pa se bacamo u akciju 🤞🤞🤞

Tu smoo nas tri sa  godinama nasim i od muževa.  Hehehe 🙈
    Ee ja znaci danas narucila 40 testova za ovulacijuu 😶 ) luda a znaam 🤔😁 
    I evo od ujutru krecem da merim temperaturu, a i instalirala sam ovu fertilityfriend app,pa mozda mi pomogne 🤣

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

RiO MArE🐟😅❣️
    08. Ožujak 2021. 17:56

Sandricak11

skategirl

RiO MArE🐟😅❣️

Tu smoo nas tri sa godinama nasim i od muževa. Hehehe 🙈
    Ee ja znaci danas narucila 40 testova za ovulacijuu 😶 ) luda a znaam 🤔😁
    I evo od ujutru krecem da merim temperaturu, a i instalirala sam ovu fertilityfriend app,pa mozda mi pomogne 🤣

Neka draga samo ti piš piš... Možda je zapravo tako lakse popratiti a i uvidjeti neke stvari.... 🤞🤞❣️❣️Jooj i ja ju skinula jos danas iszo tako i zaboravila na nju🤣

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

Joja 🙏
    08. Ožujak 2021. 17:59

Susjede cestitam vam dan zena 🌹
    Svratih radi nase tommy 🤗
    Draga cestitam ti na plusicu... Bas sam sretna zbog tebe. Zasluzila si svu srecu svijeta💙 zelim ti skolsku trudnocu 🥰
    Vidim da si maknula polip.. mozes mi molim te malo napisati o postupku? Gdje si obavila postupak? Jel bio veliki i koji dc si to obavila? Nadam se da te nisam ugnjavila.

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

08. Ožujak 2021. 18:09

Ja sam eto danas kupila test.( onaj najosjetljiviji)mislim usput kad sam isla kupit elenatal. i držim ga zapakiranog do 13.3. Odnosno do nedelje 14. Ujutro 🤣🤣. Danas mi nos funkcionira na sve mirise. 🤣 sa svojim super njuhom otkrila kvar u kotlovnici na poslu 🤣🤣 jedino sigurno da nemam koronu 🤣

RiO MArE🐟😅❣️
    08. Ožujak 2021. 18:20

Dada_27

Ja sam eto danas kupila test.( onaj najosjetljiviji)mislim usput kad sam isla kupit elenatal. i držim ga zapakiranog do 13.3. Odnosno do nedelje 14. Ujutro 🤣🤣. Danas mi nos funkcionira na sve mirise. 🤣 sa svojim super njuhom otkrila kvar u kotlovnici na poslu 🤣🤣 jedino sigurno da nemam koronu 🤣

Ti isto pucas sa simptomima ha? Ajmo plusiće na sunceee💋❣️🤞

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

buhtlica23
    08. Ožujak 2021. 18:23

Dada_27

Bar nesto dobro, nemas koronu.
    Nadam se da ce ubrzo biti plusic i kod tebe.
    Zbog Tommy sam toliko sretnaa da ne mogu opisati. Odma sam isla ispec burek tj sirnicu, sad smo se svi ubili u tome. Nikad bolje mi nije ispala,mljaacmljaaac 😁

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

lunamoon
    08. Ožujak 2021. 18:30

Vidim da nisam jedina prokleto luda za pišanjem po testovima. Dakle prestala sam ih kupovati bas iz razloga sto ne mogu izdržati, a da ih ne iskoristim 😅

🧔 30.g 👩‍💼 26.g ❤️
    👶 Pokušavamo od 8/2020.g

Tommyfame
    08. Ožujak 2021. 18:33

Inna_

Tommykoje su to LH trakice i testići? Gledam gdje mogu naručiti jer će me Clearblue financijski uništiti.😅

Nego daj molim te s nama podijeli taktiku u dobitnom ciklusu. 😊❤

Nes nista kupovati posaljem ti ja ❤ nađi me na drustvenim mrezama pa se dogovorimo sve 😊 

A dobitni hmmm puno stresa i drama i malo seksa hahaha doslovno smo se 2x prasnuli i to je drugi seks bio takav fail hahah brijem da je pola ispalo hahah

Tako da,mantram jednu strpljivu curicu ❤ 

Btw.koja jos treba Lh trakice?

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.