Skategirl isto ka i mi u 12-om
Ja krenula lagano bez trakica i mjerenja i tako.. Zasad.. Mada sad već se razmisljam o trakicama.. Vidjet cu, možda mi vise neće ni trebati ni tebiiii.. Ni ikome❣️❣️🤞🤞
Drzim fige da ti nece trebat, ja vam se onda pridruzim iduci mjesec, cekam da stignu trakice i da prodje m pa se bacamo u akciju 🤞🤞🤞
Hvala ti... Sad ce to brzo doći i tvoje vrijeme 💋❣️🤗🤗
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Tommy koje su to LH trakice i testići? Gledam gdje mogu naručiti jer će me Clearblue financijski uništiti.😅
Nego daj molim te s nama podijeli taktiku u dobitnom ciklusu. 😊❤
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Ja krenula lagano bez trakica i mjerenja i tako.. Zasad.. Mada sad već se razmisljam o trakicama.. Vidjet cu, možda mi vise neće ni trebati ni tebiiii.. Ni ikome❣️❣️🤞🤞
Drzim fige da ti nece trebat, ja vam se onda pridruzim iduci mjesec, cekam da stignu trakice i da prodje m pa se bacamo u akciju 🤞🤞🤞
Tu smoo nas tri sa godinama nasim i od muževa. Hehehe 🙈
Ee ja znaci danas narucila 40 testova za ovulacijuu 😶 ) luda a znaam 🤔😁
I evo od ujutru krecem da merim temperaturu, a i instalirala sam ovu fertilityfriend app,pa mozda mi pomogne 🤣
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Tu smoo nas tri sa godinama nasim i od muževa. Hehehe 🙈
Ee ja znaci danas narucila 40 testova za ovulacijuu 😶 ) luda a znaam 🤔😁
I evo od ujutru krecem da merim temperaturu, a i instalirala sam ovu fertilityfriend app,pa mozda mi pomogne 🤣
Neka draga samo ti piš piš... Možda je zapravo tako lakse popratiti a i uvidjeti neke stvari.... 🤞🤞❣️❣️Jooj i ja ju skinula jos danas iszo tako i zaboravila na nju🤣
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
Susjede cestitam vam dan zena 🌹
Svratih radi nase tommy 🤗
Draga cestitam ti na plusicu... Bas sam sretna zbog tebe. Zasluzila si svu srecu svijeta💙 zelim ti skolsku trudnocu 🥰
Vidim da si maknula polip.. mozes mi molim te malo napisati o postupku? Gdje si obavila postupak? Jel bio veliki i koji dc si to obavila? Nadam se da te nisam ugnjavila.
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Ja sam eto danas kupila test.( onaj najosjetljiviji)mislim usput kad sam isla kupit elenatal. i držim ga zapakiranog do 13.3. Odnosno do nedelje 14. Ujutro 🤣🤣. Danas mi nos funkcionira na sve mirise. 🤣 sa svojim super njuhom otkrila kvar u kotlovnici na poslu 🤣🤣 jedino sigurno da nemam koronu 🤣
Ja sam eto danas kupila test.( onaj najosjetljiviji)mislim usput kad sam isla kupit elenatal. i držim ga zapakiranog do 13.3. Odnosno do nedelje 14. Ujutro 🤣🤣. Danas mi nos funkcionira na sve mirise. 🤣 sa svojim super njuhom otkrila kvar u kotlovnici na poslu 🤣🤣 jedino sigurno da nemam koronu 🤣
Ti isto pucas sa simptomima ha? Ajmo plusiće na sunceee💋❣️🤞
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
Bar nesto dobro, nemas koronu.
Nadam se da ce ubrzo biti plusic i kod tebe.
Zbog Tommy sam toliko sretnaa da ne mogu opisati. Odma sam isla ispec burek tj sirnicu, sad smo se svi ubili u tome. Nikad bolje mi nije ispala,mljaacmljaaac 😁
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Vidim da nisam jedina prokleto luda za pišanjem po testovima. Dakle prestala sam ih kupovati bas iz razloga sto ne mogu izdržati, a da ih ne iskoristim 😅
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Tommykoje su to LH trakice i testići? Gledam gdje mogu naručiti jer će me Clearblue financijski uništiti.😅
Nego daj molim te s nama podijeli taktiku u dobitnom ciklusu. 😊❤
Nes nista kupovati posaljem ti ja ❤ nađi me na drustvenim mrezama pa se dogovorimo sve 😊
A dobitni hmmm puno stresa i drama i malo seksa hahaha doslovno smo se 2x prasnuli i to je drugi seks bio takav fail hahah brijem da je pola ispalo hahah
Tako da,mantram jednu strpljivu curicu ❤
Btw.koja jos treba Lh trakice?
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Sortiraj odgovore
Najstariji