Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    26. Veljača 2021. 13:37

Lilimam22

Hvala vam puno curkee, malo ste me umirilee🥰 svakako vas jos pratim i tu sam dok sve nebudete imale plusevee na testovimaa✌😅 , e da nepijem nikakve vitamine niti folnu ama bas nista sta bi bilo najbolje da pocnem pitii mislila sam se u pon narucit na pregled ukoliko sve bude ureduu🤞 jer ja sam preveliki panicar i stalno mi je u glavi da mozda ipak nije to too i da ce menga docii.. nadam se da nisam jedina u tom pogledu..

Kako si pratila o?
    Ako je danas 12dpo ovo je savrsena crta i jos ti i ne kasni 🤞🏻

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tommyfame
    26. Veljača 2021. 13:38

Lilimam22

Hvala vam puno curkee, malo ste me umirilee🥰 svakako vas jos pratim i tu sam dok sve nebudete imale plusevee na testovimaa✌😅 , e da nepijem nikakve vitamine niti folnu ama bas nista sta bi bilo najbolje da pocnem pitii mislila sam se u pon narucit na pregled ukoliko sve bude ureduu🤞 jer ja sam preveliki panicar i stalno mi je u glavi da mozda ipak nije to too i da ce menga docii.. nadam se da nisam jedina u tom pogledu..

sindrom biokemičara..sasvim normalna stvar. ko se jednom opeće, puše i na hladno :)
    pa da, slobodno kreni pit folnu.. no svakako ako možeš ponovi test za 2 dana, čisto da vidiš dali pravilno tamni :)

i svakako promjeni u pozitivan smjer misli :)

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

26. Veljača 2021. 13:43

Sanjarka88 🐰

Lilimam22

Kako si pratila o?
    Ako je danas 12dpo ovo je savrsena crta i jos ti i ne kasni 🤞🏻

Pratila sam sluzii i aplikaciji iako po aplikaciji mi je dosta prije pokazala O a nije bila jer nije bilo nikakve sluzi ni niceg.. tek kad je nastupila sluz i grcevi sam pretpostavila da je Ovulacija i ocito je bila stvarno tad,  svakako ponovim sutraa ujutro da vidim cisto jel tamnii staa..

26. Veljača 2021. 13:45

Bass to.. nazalost je takoo ponavljam sutra ujutro za svaki slucaj✌

Sanjarka88
    26. Veljača 2021. 13:48

Cure hvala vam svima ❤️❤️❤️❤️
    Divne ste sve od reda i zelim vam svima da osjetite ovo sto sam ja jutros osjetila gledajući ono malo stvorenje od niti 0.5cm a s tako jakim lijepim otkucajima 🥰🥰🥰

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tommyfame
    26. Veljača 2021. 13:54

🔜🤰🏼 Dželjana von ANCI000 🔜🤱🏼

Tommy gdje si ti macko
    Kako si?

ooo paaa ljepoto moja..jesi školovala?

ja sam kako vjetar puše.. ovih dana mi je sve nešt bože pomozi..

jučer mi je bio baš dramatičan dan.. glupača od psa mi je pobjegla, pa smo ju ja i svekrva lovile po Sesvetama, 3.5 sata
    u međuvremenu mi se kuma javila koja je sva u astrologiji i natalnim kartama i to.. da mi veli da su ona i njene kolegice iz te škole gledale šta je sa mojom trudnćom pa eto ispalo je ništ. Da prirodno ne mogu zatrudnit jer moja maternica odbija plod (one neznaju za moje biokemijske)no uspijet ću umjetno.. i to još na 3 karte mi je vidjela blizance, no da će mi biti dalek put..

nisam baš neki huge vjernik u tome al ima nešto u tome ahhaha tako da nakon 3, 5 sata hodanja po kvartu sam otišla pod tuš i dušu isplakala.. i legla u krevet i imali smo najčudni seks ikad no aj odradili smo ga.

tako da..neznam šta da ti kažem kako sam točno haha

danas me glava boli..
    kako si ti? lajkam ovaj padić na temp :)

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

curka93
    26. Veljača 2021. 13:56

Lilimam22

Evo slike mog testa, nisam se bas nadala tak svjetlom plusu.. ponovit cu svakako kroz koji daan s nekim noralnim testomm sto ima plus a ne te crtee
    https://ibb.co/X8QtJtc

Cestitaaaaam💕💕💕

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

Loza 💙😇
    26. Veljača 2021. 14:00

Lilmam od srca ti čestitam ❤️❤️
    Curka više sam puta pročitala ovdje da su cure rekle da je pad imuniteta jedan od simptoma T, tako da je ta tvoja prehlada možda dobar znak 🙏🥰🥰
    Sanjarka drago mi je da je sve u redu ❤️
    Ancio ma pripiši si vrućinu simptomima :P

Cure koje su pisale o tome kako im muževima ovo stvara pritisak - meni moj to još nije rekao, ali je rekao da mu se ne sviđa što često forsiram i kad mi očito nije do seksa u tom trenutku. Kad sam mu objasnila svoju percepciju toga "ako se sad ne seksamo jer se meni neda, a možda je ključan trenutak da bi ostala trudna, a ja zbog manjka volje to ne iskoristim - pa živa bi se pojela"
    On je na to samo rekao kako on to tako ne gleda, već kad bude bit će. Ovakvu poremećenu me je to jako zaboljelo jer što će jednoj ženi prvo past na pamet nego da me ne voli i da ne želi djecu 😂
    Kasnije kad sam se prizvala pameti sam shvatila da je to zapravo dobro i da će se on ovog perioda rada na bebi sjećat na puno ljepši način nego ja, a i tijekom trudnoće će bit puno mirniji. Treba bit netko razuman a to očito nisam ja 😎

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Ginny
    26. Veljača 2021. 14:01

Lilimam za 12dpo ovo je super crta❤️❤️🤞🤞

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Loza 💙😇
    26. Veljača 2021. 14:04

Tommy ti si jedna od jačih ovdje, ne daj se slomiti ❤️ samo ću ti reći da zanemariš astro sranja, svatko si to tumači kako hoće. Ti ćeš imat svoju bebicu/bebice i to je jedino bitno, a koga briga za put koji te doveo do toga. Sve će to past u zaborav kad ti, a i sve mi ovdje, budemo držale svoje bebice u rukama i plakale skupa s njima kad ne budu htjele spavati noću :) 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.