Dnevno svetlo
https://ibb.co/VM3GLT0
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Ne kuzim zasto ne mogu otvarat slike..ni na kompu ni na mobu 🤷♀️
Nego..stiglaaaa mi je mengaaa 🥳🥳🥳🥳 nikad se nisam toliko njoj radovala nego sad hahaha
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Nego..stiglaaaa mi je mengaaa 🥳🥳🥳🥳 nikad se nisam toliko njoj radovala nego sad hahaha
Napokon da si i to rijesila i sad si mirna 🙏 koliko god smijesno zvucalo, neka je gđa došla 😂
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Napokon da si i to rijesila i sad si mirna 🙏 koliko god smijesno zvucalo, neka je gđa došla 😂
Joj bome.. je da nam je zeznula sve planove (ravnali smo godisnji i putovanje po ovulaciji 🤣🤣) no neka je 💪
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Dnevno svetlo
https://ibb.co/VM3GLT0
Sandricak meni se čini da je jedna jako svijetla sjena. Držim fige da potamni i da je to to 🤞🍀
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Tommy ajde neka je, napokon.
Sandricak kao da ima neka blijeda crtica. Bude to kroz koji dan bolje 🤞🤞
Ja sutra idem slikati koljeno 😕 Imam buhtlu umjesto koljena, čak se i doktorica iznenadila kad je vidjela koliko je. I protiv bolova, da makar ne boli dok mirujem.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Tommy neka je ❤️
Sandricak ja slabo vidim, svakako ponovi za par dana, drzim fige 🙏🏻❤️
Mene danas ovulacijska bol pere, i sretna sam sto osjetim desni jajnik. Otkad obracam paznju na to, uvijek mi je bio lijevi 🙂 imam nekako dobar filing ovaj ciklus ❤️
Pozdrav cure
Monstera evo i mene iz okolice Pule :)
Sanjarka čestitam na divnim vijestima, želim ti mirnu trudnoću.
Kod mene nažalost ništa od onog tvog "beta okusa" u ustima, izgleda da sam si ja to opet umislila neki simptom ili je bila obicna žgaravica
Planirala sam test u subotu ujutro, sve je bilo obecavajuce, m je kasnila 5 dana, ja sam imala bar pet simptoma, cak sam si umislila i craveing za kefirom (ne pitajte ) ali m je došla taman u petak navečer... tako da eto, novi ciklus, novi pokušaj :)
Inace, zanima me, koristite li lubrikante?
Ima li neki koji je fertility friendly, svi ovi durex itd pise na njima da ne pomazu kod oplodnje :(
👩- 28
👨- 30
👫- od 2013.g
💍 2019.g
Upadam kao padobranac i ako sam rekla da cu se drzati podalje od sajta 🙈 ali jutros sam uradila test na 13 dpo,i cini mi se da ima bleda linija. Uzivo se stvarno slabo vidi,jedva sam je uslikala.
https://ibb.co/LkYckFp
Kad sam vec ovde, Sanjarka toliko sam se obradovala kad sam videla tvoj plus. Znaci kao da sam ja dobila pozitivan rezultat, prelepo, stvarno sam se najezila 😘❣ zelim ti urednu i školsku trudnoću ❤
Hvala ti ❤️
Ja vidim sjenicu, ali ne vjerujem vise ni jednoj 🙈
Ponovi test sutra, onda bi ako je nesto morala biti vec jasno vidljiva
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pozdrav cureMonsteraevo i mene iz okolice Pule :)
Sanjarka čestitam na divnim vijestima, želim ti mirnu trudnoću.
Kod mene nažalost ništa od onog tvog "beta okusa" u ustima, izgleda da sam si ja to opet umislila neki simptom ili je bila obicna žgaravica
Planirala sam test u subotu ujutro, sve je bilo obecavajuce, m je kasnila 5 dana, ja sam imala bar pet simptoma, cak sam si umislila i craveing za kefirom (ne pitajte) ali m je došla taman u petak navečer… tako da eto, novi ciklus, novi pokušaj :)
Inace, zanima me, koristite li lubrikante?
Ima li neki koji je fertility friendly, svi ovi durex itd pise na njima da ne pomazu kod oplodnje :(
Zao mi je zbog m 😒
Glavu gore, novi ciklus je tu ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji