Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    30. Prosinac 2020. 06:44

Anci jako jako mi je zao 💔 drži se 

anabelaaaa
    30. Prosinac 2020. 06:47

Ancio draga,😭😭😭toliko mi je zao..plakala sam od srece za tvojim plisicem, sad placem od tuge...Joj kakvi su to momenti,uvijek u glavi ono zasto,zasto nam se to sve desava..😫😫 
    Dragi Anci,kako ti je ta dr rekla,mozda ima pravo,bolje sad nego kasnije...To nije utjehe,to he cinjenica..I to sto cure kazu da se ne dasava vise od jednom..tako da ja vjerujem da ces ti uskoro opet uspjeti a da ce s mrvicom biti sve ok.❤
    Sad se pokusaj smiriti,odmori se...Napuni se snagom,otplaci,odtuguj, ne znam sto ti vise reci.Ne poznajem te qli srce mi se kida,samo zamislim kako je nakon toliko cekanja,zelje ostvariti snove I onds se sve prekine.Ancio ljubim te,samo hrabro..Valjda je tako trebalo...Grim te jakooo ❤❤❤ I ponoovo tvoj plus cekam prvi.

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Lisa27 👶🧸🎀
    30. Prosinac 2020. 06:48

anci draga jako mi je zao ☹ nadam se da si bar malo odspavala i da nećeš morati trpiti jake bolove ❤ idemo sada dalje uskoro ćemo se skupa veseliti ❤  gledaj na to kako je naše tjelo toliko savršen stroj i zna prepoznati tako rano da nešto nije uredu ❤❤❤ dobiti ćeš uskoro svoju savršenu mrvicu !

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Jana25
    30. Prosinac 2020. 07:09

Ako mozemo nesto napravit Anci, piši ❤

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

watson009
    30. Prosinac 2020. 07:12

Knedla mi stoji u grlu 😭 
    Ancioo nemam rijeci ...odmori, mazi svoju ljubav,sada ste vas dvoje najbitniji,medusobna podrska... Mi smo tu za bilo sto ❤

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

watson009
    30. Prosinac 2020. 07:56

Draga Traveller, ooo ima ima samo to nije novost ...
    https://ibb.co/D93fGr1
    Ova godina nije bila moja ali zato je iduca 👆
    Danas cu opusteno sa casom vina u ruci nazdraviti novim pobjedama jer nema alkohola od siječnja...
    Cure ljubim vas i saljem zagrljaj❤ 

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Tommyfame
    30. Prosinac 2020. 07:58

ancioo jaooo baš mi je žao  

drži mi se <3 no eto vidiš po T2 da je biokemijska uvertira za onu pravu :)

tijelo ti se priprema za trudnoću <3 bit će sve ok

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

buhtlica23
    30. Prosinac 2020. 08:04

Sanjarka88 🦋

Mokosh Slazem se s tobom. Čovjek redovno zaboravlja ono najvažnije u zivotu.
    Krv mi se sledila na krikove one majke…. Evo i sad mi suze od toga idu. Nedaj Boze nikad nikome, nikad!!!! 😔😔😔😔😔😔
    Stormy moj graf je ocajan ovaj put, sramim ga se 😂🤷‍♀️
    Traveller ❤️
    Tina25 7dpo ti nista ne moze jos pokazat trudnocu pa tako mi lh trakica, relax
    Buhtlica23 nesto zeza ova stranica za slike pa ne mogu otvoriti tvoj link od lh testa

Ja sam ulovila pik danas, o ocekujem u čet a onda odbrojavanje 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻😊

Super,baci se na posao. 😁

Stavim ponovo https://ibb.co/FbQyvsd

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

SAYURI
    30. Prosinac 2020. 08:08

Jutro cure😊
    Ancioo, bas me rastuzila vijest, nadam se da si bolje jutros, kako cure kazu poslije spontanog se brze ostane trudna, a.sad i znas da mozes ostati trudna sto je najbitnije. I sama sam prosla isto nedavno i kako rekose bolje sada nego poslije kada vec i vidis mrvicu i sve. Tako je moralo biti, za sve postoji zasto. Bice naredni odmah dobitni vidjeti ces. Cuvaj sada imunitet poslije spontanog zna jako da padne, pripazi na to i odmaraj sto vise 👊

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

SAYURI
    30. Prosinac 2020. 08:09

Sanjarka, na koji to dan ciklusa je tebi O, ja jos ni peak nisam uhvatila😔 Ocekujem pik sutra ili prekosutra tek....🤔

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.