Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    curka93
    20. Siječanj 2021. 20:02

Hopeforyou

curka93

Hopeforyou

curka93

Hopeforyou

curka93

Hopeforyou

Cure, da ne odgovaram svakoj pojedinacno, Hvala SVAKOJod vas na rijecima podrske. Znam da imaju neke sanse dok postoji prirodna ovulacija, ali doktoricu brine jel folikul konstantno prerasta u cistu ili ipak uspije doci do ovulacije pa je zato rekla da nakon 2,3 mj idem radit pretrage i da vadim progesteron odma da bude sigurna jel dolazi do O ili je problem sto jajnik izbaci folikul ali on ne pukne nego se pretvori u cistu i zapravo ciklus bude anovulatorni i morat cu raditi pretrage za inzulinsku rezistenciju jer sumnja da bi mozda i to mogao biti uzrok pa cemo vidjeti dalje. Hvala Vam na podrsci,suprug nema nista reci,evo suti cijeli jucer i od sinoc pa sad ne znam ni sto ce dalje biti. Sada kad bi trebalo preci u akciju mozda je ni ne bude jer je i njega sokiralo pa eto.. vidjet cu,preporucila mi je i gynositol da kupim i uzimam pa cu vidjeti. Jedva radim na poslu,svako malo mi krenu suze,kolegice osim sefice nece ni pitati,njoj sam rekla..Borim se,mislim da mi samo treba vremena da me sok malo pusti da se vratim na staro,ali hvala vam puno na podrsci 😘😘😘

Samo bi se htjela nadovezati i meni su rekli da imam policistican jajnik i također sam kupila gynositol ali imala sam nuspojave i nisam bila sposobna za nista tako da sam prestala piti…ako zelis mogu ti poslati postom ostalo mi je dosta njih pa da probas jer su dosta skupe 😭

Hej,ajde ako zelis i ako ti nije problem bilo bi super pa da ja vidim ako ce pomoci da si onda to kupujem dalje. Imas neku mail adresu na koju ti se mogu javiti?

Jel se tu moze kako privatno javiti? Poslati poruku?nekakav inbox 🤔

Mislim da ne moze jer sam pokusala kliknuti na tvoj nick ali mi nista ne izbacuje kao neku mogucnost 😞 al mozda koja starosjedilica zna jel postoji mogucnost PM-anja? Pomagajte curke ako znate! 🤭🤭🙈

😏😏😏Malo bzvz kaj se nemre privatno poslat

unusdumspirospero@yahoo.com ti je mail pa slobodno posalji poruku kad vidis… znam znam malo je dug,volim poslovice latinske pa 🤭🙈

Poslano☺️

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

Lisa27 👶🧸🎀
    20. Siječanj 2021. 20:10

Tonia

Provukla sam ti ga kroz filterhttps://ibb.co/YDLmqNS

Ma još ćemo se mi zabavljati ovih dana s tim trakicama haha, nije vama dosadno samnom 😄

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Lisa27 👶🧸🎀
    20. Siječanj 2021. 20:10

🔜🤰🏼anci000 🔜🤱🏼👩🏼‍🍼

Lisa to je to, držim fige i dalje 🤞🏼🤞🏼
    Ma morala sam ja nešto pisnuti 🤭🤭 al pazi, dobro da nisam hcg na 3 dpo 🤭 iako nije ni to losa ideja hahah

Nemas sta izgubit hahah osim trakice 😀😀

Monstera
    20. Siječanj 2021. 20:30

Lisa27 👶🧸🎀

Ja imam za prijavit da menstrualni bolovi i dalje traju, takav odjećaj kao kad M kreće ali malo laganiji.. kad hodam i krećem se toliko ih ne osjetim a kada ležim ili sjedim ih osjetim.. bila danas u Mulleru i uzela one njihove trakice po 13 kn od 25miu da probam jer cu cure govorile da su ok i da vidim da li kinezi muljaju haha.. i naravno morala sam ja to probati popodne haha i stvarno i na njemu se pojavila sjenica u roku od 5 minuta… za uslikati jako teško i vjetovatno nećete vidjeti ništa ali ja ju vidim golim okom 😀 i kinez je potamnio malo tako da sutra nastavljamo 🙂https://ibb.co/zsCNtwC

Lisa ovo je super, baš se lipo vidi! Kad ćeš piškiti jedan pravi test, a ne trakice? 😆

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

ZARAUS
    20. Siječanj 2021. 20:32

Lisa27 koji ti je DPO? Kak je izgleda ciklus, koliko ste pokrili, daj malo... :)

Lisa27 👶🧸🎀
    20. Siječanj 2021. 20:42

Monstera u nedjelju na grupnom piškenju 😀
    Zaraus 9DPO je danas..ako se ispostavi u nedjelju da je stvarno plus sve ću detaljno napisati 🙂 a sto se tice pokrivanja pokrili smo sve plodne dane do O, jer dok sam dočekala O već mi je bilo dosta hopsanja haha

• stella30
    20. Siječanj 2021. 20:44

Pozdrav svima...nova sam ovdje..htjela sam vam staviti sliku ali ne znam kako...
    Uglavnom radimo na bebi vec par mjeseci...rekla bi da je test pozitivan al naravno ne vjerujem ni sebi ni testu....radila sam ga na 12-13 dan poslje ovulacije.... Jel uopce moguce da test vec tad ocita trudnocu?

Lisa27 👶🧸🎀
    20. Siječanj 2021. 20:49

stella30

Pozdrav svima…nova sam ovdje..htjela sam vam staviti sliku ali ne znam kako…
    Uglavnom radimo na bebi vec par mjeseci…rekla bi da je test pozitivan al naravno ne vjerujem ni sebi ni testu….radila sam ga na 12-13 dan poslje ovulacije…. Jel uopce moguce da test vec tad ocita trudnocu?

Moguće!  Evo link https://imgbb.com/upload
    Tu ubaci sliku kopiraj i zaljepi nam ovdje 🙂🙂🙂🙂

Tonia♥️
    20. Siječanj 2021. 20:50

uđi na ovaj link, uplodaj fotku i u tu nam link zalijepi https://imgbb.com/

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Tonia♥️
    20. Siječanj 2021. 20:50

Lisa27 👶🧸🎀

stella30

Pozdrav svima…nova sam ovdje..htjela sam vam staviti sliku ali ne znam kako…
    Uglavnom radimo na bebi vec par mjeseci…rekla bi da je test pozitivan al naravno ne vjerujem ni sebi ni testu….radila sam ga na 12-13 dan poslje ovulacije…. Jel uopce moguce da test vec tad ocita trudnocu?

Moguće! Evo linkhttps://imgbb.com/upload
    Tu ubaci sliku kopiraj i zaljepi nam ovdje 🙂🙂🙂🙂

Kak si brza 

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.