Pa kod nas ovdje ima da se kupi folna sa vitaminima kad zelis bebu pa pijes,pa kad ostanes trudna ides na broj dva sa jos vise pojacanim vitaminima.
Ja sam u trudnoci pila Elevit,ali nisam nista prije trudnoce.
Sanjarka88 uzela sam ih preko amazon.de, tražila sam roze lh trakice jer sam prije imala zelene, i teško bi ulovila pik. Koji su kinezi po tebi najosjetljiviji za trudnoću, da onda njih uzmem ubuduće?
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Sanjarka88 uzela sam ih preko amazon.de, tražila sam roze lh trakice jer sam prije imala zelene, i teško bi ulovila pik. Koji su kinezi po tebi najosjetljiviji za trudnoću, da onda njih uzmem ubuduće?
Ti si u hr?Imas link tih s Amazona?
A oni kinezi s ebaya, alija,wisha
Oni su 10ml
Slikam ti kasnije, imam jedan doma
Od ovih "pravih"
CB s crtom i digitalni CB su ti isto 10ml
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Curke hvala . Mislim da cu narucit Pre-Seed pa kud puklo da puklo. Danas mi je drago narucio neke trakice za ovulaciju pa i ja krecem s njima kada stignu....vjerujem da ste vec pisale ali da ne trazim...moze mi koja reci koji je postupak obzirom da ih jos nisam nikad koristila .. hvala
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Curke hvala . Mislim da cu narucit Pre-Seed pa kud puklo da puklo. Danas mi je drago narucio neke trakice za ovulaciju pa i ja krecem s njima kada stignu….vjerujem da ste vec pisale ali da ne trazim…moze mi koja reci koji je postupak obzirom da ih jos nisam nikad koristila .. hvala
Curke hvala . Mislim da cu narucit Pre-Seed pa kud puklo da puklo. Danas mi je drago narucio neke trakice za ovulaciju pa i ja krecem s njima kada stignu….vjerujem da ste vec pisale ali da ne trazim…moze mi koja reci koji je postupak obzirom da ih jos nisam nikad koristila .. hvala
Dragi ne drago 🤣🤣🤣ovo ispravljanje me ubijaaa
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Oni su 10ml
Od ovih "pravih"
Ja san Istrijanka koja radi i živi u DE 😊Ugl.evo linka za trakice:
https://www.amazon.de/dp/B07VD7V4JN/ref=cm_sw_r_cp_apa_fabc_76B9FbQ2XS6TJ?_encoding=UTF8&psc=1
Ako treba nabavljati nešto iz DE tu sam 🤗
♀️33 ♂️35
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Oni su 10ml
Od ovih "pravih"
Ja san Istrijanka koja radi i živi u DE 😊Ugl.evo linka za trakice:
https://www.amazon.de/dp/B07VD7V4JN/ref=cm_sw_r_cp_apa_fabc_76B9FbQ2XS6TJ?_encoding=UTF8&psc=1
Ako treba nabavljati nešto iz DE tu sam 🤗
Hvala ti, bude li trebalo javim se ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Lisa budem, svakako uslikam. Radit ću u oko 14 ili 15 pa stavim tu.🤗
Sandricak11 nadamo se da je T u pitanju🤞🤞 prije par ciklusa sam imala tako roskasto ,bas kad bi trebala biti implantacija no nažalost ništa nije značilo taj rozi spotting. No kod tebe se nadamo da će ipak nešto značiti još malo i test😁🤞💕
Nikad mi se pre nije desilo, zbog toga se nadam .Ali opet nesto ne verujem. Daj Bozee 🤞🤞
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
I usput i ja te koristim 😊😊
Stvarno, nisam znala da si i ti u DE? Ja sam u Niedersachsen, gdje si ti?
♀️33 ♂️35
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Evo moje prve trakice ovaj ciklus:
https://ibb.co/wJgTydM
https://ibb.co/M2ZPq1X
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze