Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    freya_444
    08. Prosinac 2020. 18:44

I nema odustajanja dok ne vidim plusić 🥰🤞🤞🤞

Lucija 16.12.2021.💗

Lindsay
    08. Prosinac 2020. 18:47

Bella ja ih piskim... Nemaju mi blagu crtu kao sve do sada trakice tokom cijelog ciklusa.. Blizi mi se O i sasa tamne. Uslikam ti kasnije kada pišnem 😘

watson009
    08. Prosinac 2020. 19:15

freya_444

zuzuzujalica

Danas sam 10 dpo, ovulacija je bila 27.11.

Danas mi je tako tezak dan. Osjecam se kao kukavica kad vidim koliko ste hrabre, odlucne i pozitivne. Cijeli sam dan nekako placljiva i nervozna, osjecam kamen na plucima.

Svakoj od nas dođu teški dani, ali imamo kraj sebe muževe/dečke koji su isto tu s nama u tome svemu i koji su podrška, iako i oni nekad jednostavno ne razumiju kako je ženama koje jedva čekaju postat majke jer je to vjerujem jedinstven osjećaj. 🥰
    Zato je ovaj forum tu, i mi žene koje smo u svakakvim situacijama i sa svakakvim dijagnozama itd., ali na kraju dana razumijemo se i tu smo jedna za drugu za bilo sta :) ja sam ovaj forum tako dozivjela i puno mi je pomogao u svemu 🥰

Predivno si ovo rekla ❤

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Sanjarka88
    08. Prosinac 2020. 19:26

zuzuzujalica

Danas mi je tako tezak dan. Osjecam se kao kukavica kad vidim koliko ste hrabre, odlucne i pozitivne. Cijeli sam dan nekako placljiva i nervozna, osjecam kamen na plucima.

Ima jos vrmenena za plusic. Pokazalo bi eventualno da je do implantacije doslo vec 6, 8dpo 
    Implantacija moze biti do 12dpo 
    Tako da minus na 10dpo ne mora  bas nista znaciti 🤗🤗

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

08. Prosinac 2020. 19:36

Hvala cure 💔 svega sam svjesna, malo me ulovila tugica, ali bit ce bolje i bit ce sretnije. Zelim vam od srca svima da u 2021. nunate svoje bebice ❤️

freya_444
    08. Prosinac 2020. 19:39

zuzuzujalica

Hvala cure 💔 svega sam svjesna, malo me ulovila tugica, ali bit ce bolje i bit ce sretnije. Zelim vam od srca svima da u 2021. nunate svoje bebice ❤️

Ma daa glavu gore sve cemo nunati bebice uskoro 🤞🤞🤞🥰 saljem puno zagrljaja 🤗🤗

Lucija 16.12.2021.💗

freya_444
    08. Prosinac 2020. 19:39

watson009

freya_444

zuzuzujalica

Svakoj od nas dođu teški dani, ali imamo kraj sebe muževe/dečke koji su isto tu s nama u tome svemu i koji su podrška, iako i oni nekad jednostavno ne razumiju kako je ženama koje jedva čekaju postat majke jer je to vjerujem jedinstven osjećaj. 🥰
    Zato je ovaj forum tu, i mi žene koje smo u svakakvim situacijama i sa svakakvim dijagnozama itd., ali na kraju dana razumijemo se i tu smo jedna za drugu za bilo sta :) ja sam ovaj forum tako dozivjela i puno mi je pomogao u svemu 🥰

Predivno si ovo rekla ❤

❤❤❤❤❤

Lucija 16.12.2021.💗

Bella🌟
    08. Prosinac 2020. 19:46

Hvala žene na komentarima, ljubim vas🤗😘lindsay može poslikaj😊
    Zuzuzujalica glavu gore💕 i hrabro dalje. 10 dpo može biti stvarno rano. Meni je u prosloj T 1 i 12 dpo bila implantacija tek. Tako da nema odustajanja. Dode i meni tesko i ponekad bi izgorila od te želje za bebom. Al život ide dalje tako i ti skupa s njim. Vjerujem da ćeš dočekati svoj plus. Neke se moraju pomuciti za to,nekima dođe odmah. Hrabro i tu smo za tebe❤❤

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Sunny_🐣
    08. Prosinac 2020. 20:05

ma vi ste žena zakon ❤️ ❤️ ❤️
    nisam nikad pisala na nikakvom forumu i dugo sam bila tiha čitačica i mislila se dal da krenem pisat. Ova zajednica toliko olakšava cijeli ovaj proces  kad već ne možeš pričat s nikim o svojim ovulacijama i trakicama, osim s mužem naravno koji će skoro počet ovulirat koliko je informacija o ženama naučio u zadnjih par mjeseci 
    moja glupača danas stigla i idemo dalje 💪🏼💪🏼 još samo 10 dana do lova na novi pik 

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Lindsay
    08. Prosinac 2020. 20:05

Trio gušt i Bella :)
    Svjetlija je od prijepodne tamnija od sada :)
    https://ibb.co/gr5dfvW

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.