Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    curka93
    08. Prosinac 2020. 16:55

Sanjarka88 🦋

curka93

Curke jel mislite mozda da je previse ako pijem folnu i prenatal omega? To mi je prepisao moj ginekolog, a kad sam rekla privatniku on mi je rekao da za prenatalom nema potrebe

Neki ginekolozi kazu samo folna a neki preferiraju prenatale
    Ako imas folne u tim prenatalima onda stvarno ne trebas oboje

Da kuzim...onda cu radije prenatal jer sadrzi i riblje ulje...a obzirom da ne jedem ribu to mi treba☺️

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

Bella⭐
    08. Prosinac 2020. 16:59

https://ibb.co/k95zwRj
    Trakica od danas. Isto se bas ništa ne vidi. Možda se nazire mala potencijalna sjena ali nisam sigurna. Uživo se ta navodna sjena vidi ovako bas i ne. 
    Jel ima neko iskustva s tim plavim trakicama?
    Vidjet ćemo kako će biti sutra.

👱‍♀️34, nizak amh, desni jajnik i jajovod✂️adenomioza,mthfr(homo)+pai hetero 4g5g
    👱35, sve ok
    3× operacija endometrioze, 5 godina ttc
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    ✴️2025/ 1.IVF - blaga stimulacija - 2🐣 - 0 ❄️
    ....🔅 ET-1, biokemijska, 8dpt➕️- beta 4.7❌️
    ✴️2025/ 2.IVF - dugi protokol - 9🐣 - 2❄️
    ....🔅 ET- 1, beta❌️
    ....❄️ FET-1, beta ❌️
    ⏳️histeroskopija,hematolog

08. Prosinac 2020. 17:02

Ja sam danas pišnula CB za full rano otkrivanje, i ništa. 
    Valjda ima još nade, trebam dobiti u subotu-nedjelju. Mislite da se trebalo barem nešto nazirati da je t? 

watson009
    08. Prosinac 2020. 17:31

Bella vidjela sam da je Masa piskila te plave 🙌
    Zujalice ja se nadam da si samo prerano piskila ,sacuvaj koji testic do vikenda ❤

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Anchy_23 🌈 🌸
    08. Prosinac 2020. 17:36

maša25

Ancy_23

anci000 🌸💞

joj meni neodstaje andela
    odlepit cu jer je nema

I ja je se sjetim nekad kad skicnem vasu temu. Javila se i nama na Lh prije jos i znam da je bila na komifenu pa nije uspjelo i krenula je drugi ciklus sa letrozolom i od onda je nema. Andela javi se, zanima nas kako si ima li uspjeha sa letrozolom?
    I da pozdravim Masu zao mi je sto si se vratila ali vidim da si pozitivna i da ces uskoro opet odleprsati s ove teme
    I ostale curke pozdravljam citam vas i navijam za svaki plus i bude mi zao za svaki minus

Bok Ancy kako si ti ?
    Ja se isto pitam šta se sa Anđelom dešava :/

Dobro je necu se zaliti. Malo me jajnici zajeb*** al srediti cemo mi njih. Sad cekamo M pa onda veca doza klomija i hvatanje O 😉

Sanjarka88
    08. Prosinac 2020. 17:51

zuzuzujalica

Ja sam danas pišnula CB za full rano otkrivanje, i ništa.
    Valjda ima još nade, trebam dobiti u subotu-nedjelju. Mislite da se trebalo barem nešto nazirati da je t?

Kad je bila o? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    08. Prosinac 2020. 17:51

Bella🌟

https://ibb.co/k95zwRj
    Trakica od danas. Isto se bas ništa ne vidi. Možda se nazire mala potencijalna sjena ali nisam sigurna. Uživo se ta navodna sjena vidi ovako bas i ne.
    Jel ima neko iskustva s tim plavim trakicama?
    Vidjet ćemo kako će biti sutra.

Lindsay njih piski 
    I Lucky sa lh teme cini mi se 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Maša🤰🏼
    08. Prosinac 2020. 18:00

Bella ja isto imam te i meni su stvarno super.... mislim da ti O sigurno nece bit danas sutra ali meni je npr u 3 dana doslo od sjene do pika.. pa probaj pratit i dalje i sretno 🤞🤞🤞
    Zuzuzujalica koji si DPO? Mozda jos nije bila impantacija? 
    Ancy onda smo u istom djelu ciklusa pa sretno nam bilo 😂❤️

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

08. Prosinac 2020. 18:11

Danas sam 10 dpo, ovulacija je bila 27.11. 

Danas mi je tako tezak dan. Osjecam se kao kukavica kad vidim koliko ste hrabre, odlucne i pozitivne. Cijeli sam dan nekako placljiva i nervozna, osjecam kamen na plucima.

freya_444
    08. Prosinac 2020. 18:43

zuzuzujalica

Danas sam 10 dpo, ovulacija je bila 27.11.

Danas mi je tako tezak dan. Osjecam se kao kukavica kad vidim koliko ste hrabre, odlucne i pozitivne. Cijeli sam dan nekako placljiva i nervozna, osjecam kamen na plucima.

Svakoj od nas dođu teški dani, ali imamo kraj sebe muževe/dečke koji su isto tu s nama u tome svemu i koji su podrška, iako i oni nekad jednostavno ne razumiju kako je ženama koje jedva čekaju postat majke jer je to vjerujem jedinstven osjećaj. 🥰
    Zato je ovaj forum tu, i mi žene koje smo u svakakvim situacijama i sa svakakvim dijagnozama itd., ali na kraju dana razumijemo se i tu smo jedna za drugu za bilo sta :) ja sam ovaj forum tako dozivjela i puno mi je pomogao u svemu 🥰

Lucija 16.12.2021.💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI