Curke jel mislite mozda da je previse ako pijem folnu i prenatal omega? To mi je prepisao moj ginekolog, a kad sam rekla privatniku on mi je rekao da za prenatalom nema potrebe
Neki ginekolozi kazu samo folna a neki preferiraju prenatale
Ako imas folne u tim prenatalima onda stvarno ne trebas oboje
Da kuzim...onda cu radije prenatal jer sadrzi i riblje ulje...a obzirom da ne jedem ribu to mi treba☺️
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
https://ibb.co/k95zwRj
Trakica od danas. Isto se bas ništa ne vidi. Možda se nazire mala potencijalna sjena ali nisam sigurna. Uživo se ta navodna sjena vidi ovako bas i ne.
Jel ima neko iskustva s tim plavim trakicama?
Vidjet ćemo kako će biti sutra.
👱♀️34, nizak amh, desni jajnik i jajovod✂️adenomioza,mthfr(homo)+pai hetero 4g5g
👱35, sve ok
3× operacija endometrioze, 5 godina ttc
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
✴️2025/ 1.IVF - blaga stimulacija - 2🐣 - 0 ❄️
....🔅 ET-1, biokemijska, 8dpt➕️- beta 4.7❌️
✴️2025/ 2.IVF - dugi protokol - 9🐣 - 2❄️
....🔅 ET- 1, beta❌️
....❄️ FET-1, beta ❌️
⏳️histeroskopija,hematolog
Ja sam danas pišnula CB za full rano otkrivanje, i ništa.
Valjda ima još nade, trebam dobiti u subotu-nedjelju. Mislite da se trebalo barem nešto nazirati da je t?
Bella vidjela sam da je Masa piskila te plave 🙌
Zujalice ja se nadam da si samo prerano piskila ,sacuvaj koji testic do vikenda ❤
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
joj meni neodstaje andela
odlepit cu jer je nema
I ja je se sjetim nekad kad skicnem vasu temu. Javila se i nama na Lh prije jos i znam da je bila na komifenu pa nije uspjelo i krenula je drugi ciklus sa letrozolom i od onda je nema. Andela javi se, zanima nas kako si ima li uspjeha sa letrozolom?
I da pozdravim Masu zao mi je sto si se vratila ali vidim da si pozitivna i da ces uskoro opet odleprsati s ove teme
I ostale curke pozdravljam citam vas i navijam za svaki plus i bude mi zao za svaki minus
Bok Ancy kako si ti ?
Ja se isto pitam šta se sa Anđelom dešava :/
Dobro je necu se zaliti. Malo me jajnici zajeb*** al srediti cemo mi njih. Sad cekamo M pa onda veca doza klomija i hvatanje O 😉
Ja sam danas pišnula CB za full rano otkrivanje, i ništa.
Valjda ima još nade, trebam dobiti u subotu-nedjelju. Mislite da se trebalo barem nešto nazirati da je t?
Kad je bila o?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
https://ibb.co/k95zwRj
Trakica od danas. Isto se bas ništa ne vidi. Možda se nazire mala potencijalna sjena ali nisam sigurna. Uživo se ta navodna sjena vidi ovako bas i ne.
Jel ima neko iskustva s tim plavim trakicama?
Vidjet ćemo kako će biti sutra.
Lindsay njih piski
I Lucky sa lh teme cini mi se

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Bella ja isto imam te i meni su stvarno super.... mislim da ti O sigurno nece bit danas sutra ali meni je npr u 3 dana doslo od sjene do pika.. pa probaj pratit i dalje i sretno 🤞🤞🤞
Zuzuzujalica koji si DPO? Mozda jos nije bila impantacija?
Ancy onda smo u istom djelu ciklusa pa sretno nam bilo 😂❤️

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Danas sam 10 dpo, ovulacija je bila 27.11.
Danas mi je tako tezak dan. Osjecam se kao kukavica kad vidim koliko ste hrabre, odlucne i pozitivne. Cijeli sam dan nekako placljiva i nervozna, osjecam kamen na plucima.
Danas sam 10 dpo, ovulacija je bila 27.11.
Danas mi je tako tezak dan. Osjecam se kao kukavica kad vidim koliko ste hrabre, odlucne i pozitivne. Cijeli sam dan nekako placljiva i nervozna, osjecam kamen na plucima.
Svakoj od nas dođu teški dani, ali imamo kraj sebe muževe/dečke koji su isto tu s nama u tome svemu i koji su podrška, iako i oni nekad jednostavno ne razumiju kako je ženama koje jedva čekaju postat majke jer je to vjerujem jedinstven osjećaj. 🥰
Zato je ovaj forum tu, i mi žene koje smo u svakakvim situacijama i sa svakakvim dijagnozama itd., ali na kraju dana razumijemo se i tu smo jedna za drugu za bilo sta :) ja sam ovaj forum tako dozivjela i puno mi je pomogao u svemu 🥰

Lucija 16.12.2021.💗
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji