Ja sam imala viska trakica pa sam od O nastavila mjeriti.Dva dana nakon pika je bilo bijeli sve..Jucer se malo pocela nazirati I evo danas
https://ibb.co/zmX1gJ8
Znam da ovo nista ne mora znacit a cudno mi je nakon sto je bila bijela da se pojavi opet .Necu se zanososit,vec sam more suza isplakala nakon amh nalaza…a eto opet mi djavo ne da mira 😫
Nadat se ne lijepo i prirodno, zelim ti od srca Bozicno cudo 🤞🤞a i tempica lipo raste
Piski i dalje
I ja sam svoje danas pocela 😂
Jeli zaista moguce da ona ako dodje do pika na kraju ciklusa moze detektovati bhcg?
Sjecam se da je Andeli zadnji ciklus pocela tamniti na kraju I da je ipak procurila
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Anabela može značiti T ali može značiti i druge stvari zato koje pouzdano. Lh trakice otkrivaju lh hormona, a bhcg je hormon koji otkriva T. Može se dogoditi i bilo je takvih situacija, a bilo je situacija kako si i navela di pokazuje crtu ali dođe M.
Jesmo dobra smo ekipa😍😍😍
Anci ovaj mjesec ste bas lijepo, uskoro odbrojavanje i drzim🤞🤞🤞🤞🤞🤞 na najjače.
Lavanya stavi sliku kad pišneš na te iz dm a da vidimo.
Ja ću danas početi s trakicama za stvarno. Pa ćemo vidjeti, iako je možda još rano ali sad sam već dosta cekala🤣 a pošto testove više ne radim dok ne zakasni M na nešto moram piškiti🤣
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Pozdrav trudilice :)
ajde netko nek popiša plusić.. stvarno predugoo ga nije bilo. Jana daaajjj ajdee juri po test pa tko će još 2 dana čekati? :) tebe smo jadnu nagovarale da hopsaš u ludim uvjetima, zato baš navijam da se primilo ;) očekujem plusić još danas :)
Watson draga žao mi je što je glupača došla, baš te izmaltretirala :/ vjeruj da sam suosjećala s tobom, iskreno sam se nadala da je t, noo bit će! ti si sa mnom u onom dijelu "novogodišnjeg čuda", sad si i na popisu tak da nema mrdanja ;) hvala ti na sugestiji da pitam ginićku za folikul i ovulaciju, to sam svakako i planirala pitati, i još za endometrij. iskreno to mi nikad nije gledala, jer nismo radili na trudnoći, tako da me baš jako zanima taj pregled i kako stvari stoje.
drži se, preživi dan i od sutra u nove borbe :*
Bella hvala ti.. ja ti od srca želim da uspijete ovaj mjesec, čitala sam ranije postove koje si pisala.. ženo ti si zmaj i definitivno zaslužuješ tu mrvicu čiim prije.
Stormy pa mogla bi ti pišnuti trakicu i prije za svaki slučaj, po meni možda i odnos tamo u subotu za svaki slučaj, tako i ja planiram-da ne propustim ovulaciju :) u nedjelju onda odmor prije pregleda, i u pon nakon pregleda nastavak ;) razmisliii
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Ja sam prvo otkrila trudnocu sa lh trakicama i bila sam nakraju T. rekla mi je gin usput i da se spontani desio zbog nekih gena ( nisu se dobro spojili) rekla je isto tako da je gotovo nemoguce da se ista stvar ponovi ili kako je ona objasnila: ako jednom dobis na lotu jako je mala vjerovatnos pa gotovo nikakva da ce ti se desit opet 😂😂😂
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Ja sam imala viska trakica pa sam od O nastavila mjeriti.Dva dana nakon pika je bilo bijeli sve..Jucer se malo pocela nazirati I evo danas
Znam da ovo nista ne mora znacit a cudno mi je nakon sto je bila bijela da se pojavi opet .Necu se zanososit,vec sam more suza isplakala nakon amh nalaza…a eto opet mi djavo ne da mira 😫
Nadat se ne lijepo i prirodno, zelim ti od srca Bozicno cudo 🤞🤞a i tempica lipo raste
Piski i dalje
Jeli zaista moguce da ona ako dodje do pika na kraju ciklusa moze detektovati bhcg?
Sjecam se da je Andeli zadnji ciklus pocela tamniti na kraju I da je ipak procurila
Moze da
Ali kod nekih žena poraste lh pred mengu isto pa zato nije pouzdana metoda
Evo mojih pikova, 27dc je bio dan ocekivane
https://ibb.co/XCVkx1z
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja sam prvo otkrila trudnocu sa lh trakicama i bila sam nakraju T. rekla mi je gin usput i da se spontani desio zbog nekih gena ( nisu se dobro spojili) rekla je isto tako da je gotovo nemoguce da se ista stvar ponovi ili kako je ona objasnila: ako jednom dobis na lotu jako je mala vjerovatnos pa gotovo nikakva da ce ti se desit opet 😂😂😂
Vecina spontanih je kromosomska greska
I desava se samo jednom
Nazalost to nije jedini razlog i ona to govori napamet
No i meni i tebi ostaje samo nadat se da je to stvarno tako i da ce sljedeci put bit sve za 10! ❤️🤞🤞🤞
Piski i dalje
I ja sam jednu jučer popiškila pošto imam dosta tih lh trakica i pokazala mi se druga crtica, al da ne želim se time voditi da može biti T jer sam čitala da to može biti znak i da M stiže, tako da to sam čisto iz zabave napravila da vidim dal će se nešto vidjeti
anabelaaaa tebi baš lijepo tempica raste
Lucija 16.12.2021.💗
Sanjarka istina da moze biti brdo drugih razloga koje mi je jos nabrojala... ali kao manjak progesterona nije jer mi je dala tablete i T se nije odrzala, bakterija nije pa je ona zakljucila da je bilo to.. ali dobro jako mi je zao da se desilo to sta se desilo i jos taman prije bozica ali sam i mirnija jer znam da mogu zatrudnit i citam da si sad najplodniji nakon biokemijske pa se onda nadam drugoj trudnoci veoma brzo a isto tako zelim i tebi draga ❤️ I hvala ti puno na svim tvojim savjetima ❤️ Kod tebe mi se svida sta si podrska ali isto tako si veoma realna i ono bolje se ne drzat za slamcicu nade ponekad 🥰🥰🥰🥰
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
12.07.2022. ➕
Sanjarka istina da moze biti brdo drugih razloga koje mi je jos nabrojala… ali kao manjak progesterona nije jer mi je dala tablete i T se nije odrzala, bakterija nije pa je ona zakljucila da je bilo to.. ali dobro jako mi je zao da se desilo to sta se desilo i jos taman prije bozica ali sam i mirnija jer znam da mogu zatrudnit i citam da si sad najplodniji nakon biokemijske pa se onda nadam drugoj trudnoci veoma brzo a isto tako zelim i tebi draga ❤️ I hvala ti puno na svim tvojim savjetima ❤️ Kod tebe mi se svida sta si podrska ali isto tako si veoma realna i ono bolje se ne drzat za slamcicu nade ponekad 🥰🥰🥰🥰
❤️
Bilo mi je zao pisat ti sve ono
Al meni je na proljetnicama to nedostajalo da mi netko s iskustvom realno kaze sta je i kako je.
Lijepo je tjesit nekoga ali....
Druzit cemo se mi na jesenskim bebama, sigurna sam ❤️
Tako je 💪💪💪💪
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
12.07.2022. ➕
Sortiraj odgovore
Najstariji