Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    anabelaaaa
    07. Prosinac 2020. 13:30

Sanjarka88 🦋

anabelaaaa

Ja sam imala viska trakica pa sam od O nastavila mjeriti.Dva dana nakon pika je bilo bijeli sve..Jucer se malo pocela nazirati I evo danas

https://ibb.co/zmX1gJ8
    Znam da ovo nista ne mora znacit a cudno mi je nakon sto je bila bijela da se pojavi opet .Necu se zanososit,vec sam more suza isplakala nakon amh nalaza…a eto opet mi djavo ne da mira 😫

Nadat se ne lijepo i prirodno, zelim ti od srca Bozicno cudo 🤞🤞a i tempica lipo raste
    Piski i dalje
    I ja sam svoje danas pocela 😂

Jeli zaista moguce da ona ako dodje do pika na kraju ciklusa moze detektovati bhcg?
    Sjecam se da je Andeli zadnji ciklus pocela tamniti na kraju I da je ipak procurila

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Bella🌟
    07. Prosinac 2020. 13:37

Anabela može značiti T ali može značiti i druge stvari zato koje pouzdano. Lh trakice otkrivaju lh hormona, a bhcg je hormon koji otkriva T. Može se dogoditi i bilo je takvih situacija, a bilo je situacija kako si i navela di pokazuje crtu ali dođe M.
    Jesmo dobra smo ekipa😍😍😍
    Anci ovaj mjesec ste bas lijepo, uskoro odbrojavanje i drzim🤞🤞🤞🤞🤞🤞 na najjače.
    Lavanya stavi sliku kad pišneš na te iz dm a da vidimo.
    Ja ću danas početi s trakicama za stvarno. Pa ćemo vidjeti, iako je možda još rano ali sad sam već dosta cekala🤣 a pošto testove više ne radim dok ne zakasni M na nešto moram piškiti🤣

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

▪Marty
    07. Prosinac 2020. 13:42

Pozdrav trudilice :)
    ajde netko nek popiša plusić.. stvarno predugoo ga nije bilo. Jana daaajjj ajdee juri po test pa tko će još 2 dana čekati? :) tebe smo jadnu nagovarale da hopsaš u ludim uvjetima, zato baš navijam da se primilo ;) očekujem plusić još danas :)
    Watson draga žao mi je što je glupača došla, baš te izmaltretirala :/ vjeruj da sam suosjećala s tobom, iskreno sam se nadala da je t, noo bit će! ti si sa mnom u onom dijelu "novogodišnjeg čuda", sad si i na popisu tak da nema mrdanja ;) hvala ti na sugestiji da pitam ginićku za folikul i ovulaciju, to sam svakako i planirala pitati, i još za endometrij. iskreno to mi nikad nije gledala, jer nismo radili na trudnoći, tako da me baš jako zanima taj pregled i kako stvari stoje.
    drži se, preživi dan i od sutra u nove borbe :*
    Bella hvala ti.. ja ti od srca želim da uspijete ovaj mjesec, čitala sam ranije postove koje si pisala.. ženo ti si zmaj i definitivno zaslužuješ tu mrvicu čiim prije.
    Stormy pa mogla bi ti pišnuti trakicu i prije za svaki slučaj, po meni možda i odnos tamo u subotu za svaki slučaj, tako i ja planiram-da ne propustim ovulaciju :) u nedjelju onda odmor prije pregleda, i u pon nakon pregleda nastavak ;) razmisliii

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Maša🤰🏼
    07. Prosinac 2020. 13:51

Ja sam prvo otkrila trudnocu sa lh trakicama i bila sam nakraju T. rekla mi je gin usput i da se spontani desio zbog nekih gena ( nisu se dobro spojili) rekla je isto tako da je gotovo nemoguce da se ista stvar ponovi ili kako je ona objasnila: ako jednom dobis na lotu jako je mala vjerovatnos pa gotovo nikakva da ce ti se desit opet 😂😂😂

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Sanjarka88
    07. Prosinac 2020. 13:53

anabelaaaa

Sanjarka88 🦋

anabelaaaa

Ja sam imala viska trakica pa sam od O nastavila mjeriti.Dva dana nakon pika je bilo bijeli sve..Jucer se malo pocela nazirati I evo danas

Znam da ovo nista ne mora znacit a cudno mi je nakon sto je bila bijela da se pojavi opet .Necu se zanososit,vec sam more suza isplakala nakon amh nalaza…a eto opet mi djavo ne da mira 😫

Nadat se ne lijepo i prirodno, zelim ti od srca Bozicno cudo 🤞🤞a i tempica lipo raste
    Piski i dalje

Jeli zaista moguce da ona ako dodje do pika na kraju ciklusa moze detektovati bhcg?
    Sjecam se da je Andeli zadnji ciklus pocela tamniti na kraju I da je ipak procurila

Moze da 
    Ali kod nekih žena poraste lh pred mengu isto pa zato nije pouzdana metoda 
    Evo mojih pikova, 27dc je bio dan ocekivane
    https://ibb.co/XCVkx1z

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    07. Prosinac 2020. 13:56

maša25

Ja sam prvo otkrila trudnocu sa lh trakicama i bila sam nakraju T. rekla mi je gin usput i da se spontani desio zbog nekih gena ( nisu se dobro spojili) rekla je isto tako da je gotovo nemoguce da se ista stvar ponovi ili kako je ona objasnila: ako jednom dobis na lotu jako je mala vjerovatnos pa gotovo nikakva da ce ti se desit opet 😂😂😂

Vecina spontanih je kromosomska greska 
    I desava se samo jednom 
    Nazalost to nije jedini razlog i ona to govori napamet 
    No i meni i tebi ostaje samo nadat se da je to stvarno tako i da ce sljedeci put bit sve za 10! ❤️🤞🤞🤞

freya_444
    07. Prosinac 2020. 13:57

anabelaaaa

Sanjarka88 🦋

anabelaaaa

Piski i dalje

I ja sam jednu jučer popiškila pošto imam dosta tih lh trakica i pokazala mi se druga crtica, al da ne želim se time voditi da može biti T jer sam čitala da to može biti znak i da M stiže, tako da to sam čisto iz zabave napravila da vidim dal će se nešto vidjeti  
    anabelaaaa tebi baš lijepo tempica raste 

Lucija 16.12.2021.💗

Maša🤰🏼
    07. Prosinac 2020. 14:09

Sanjarka istina da moze biti brdo drugih razloga koje mi je jos nabrojala... ali kao manjak progesterona nije jer mi je dala tablete i T se nije odrzala, bakterija nije pa je ona zakljucila da je bilo to.. ali dobro jako mi je zao da se desilo to sta se desilo i jos taman prije bozica ali sam i mirnija jer znam da mogu zatrudnit i citam da si sad najplodniji nakon biokemijske pa se onda nadam drugoj trudnoci veoma brzo a isto tako zelim i tebi draga ❤️ I hvala ti puno na svim tvojim savjetima ❤️ Kod tebe mi se svida sta si podrska ali isto tako si veoma realna i ono bolje se ne drzat za slamcicu nade ponekad 🥰🥰🥰🥰

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    12.07.2022. ➕

Sanjarka88
    07. Prosinac 2020. 14:12

maša25

Sanjarka istina da moze biti brdo drugih razloga koje mi je jos nabrojala… ali kao manjak progesterona nije jer mi je dala tablete i T se nije odrzala, bakterija nije pa je ona zakljucila da je bilo to.. ali dobro jako mi je zao da se desilo to sta se desilo i jos taman prije bozica ali sam i mirnija jer znam da mogu zatrudnit i citam da si sad najplodniji nakon biokemijske pa se onda nadam drugoj trudnoci veoma brzo a isto tako zelim i tebi draga ❤️ I hvala ti puno na svim tvojim savjetima ❤️ Kod tebe mi se svida sta si podrska ali isto tako si veoma realna i ono bolje se ne drzat za slamcicu nade ponekad 🥰🥰🥰🥰

❤️
    Bilo mi je zao pisat ti sve ono 
    Al meni je na proljetnicama to nedostajalo da mi netko s iskustvom realno kaze sta je i kako je.
    Lijepo je tjesit nekoga ali.... 
    Druzit cemo se mi na jesenskim bebama, sigurna sam ❤️

Maša🤰🏼
    07. Prosinac 2020. 14:24

Tako je 💪💪💪💪

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    12.07.2022. ➕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.