Jutro trudilice ☕😊
Previse straha na ljetnim bebama, a ja se jos ne mogu odvojiti od vas 🤭 jedva cekam jos ++++
Andela super je pa si bila skroz zauzeta, nisi stigla razbijati glavu simptomima... sad je ostalo jos par dana
🙅♀️30, 🙋♂️29
💖💖💖💖
Ljubim vas sve i nadam se da ćete sve do kraja godine ugledati ➕
I da nam ova godina svima ostane samo u "ružnom" sjećanju!
Ja se i dalje nadam da je bebica u redu, i mislim da bi osjetila da nešto nije kako treba... Neznam...
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Andela moja draga, ljubim ja tebe ❤️
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Bella, cure... kod mene ništa novo danas 8DPO, i dalje samo bolne cicke i to je to 🙂 trudim se ne opterećivati puno tako da smo sinoć imali maženje u kadici u toploj kupki 😍😍😍 , a danas cjeli dan izležavanje na kauču sa psima haha
Mogle bi u nedjelju sve skupa piškiti? 😀😀
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Ajme ajme ajme ajme ajme cureeee ja sam jako sretna s danasnjim pisanjem 😍😍😍😍 tamnii curreeee ajme toliko sam sretna da postoji nada ko da sam piskila test za trudnocu 😂😂😂😂
https://ibb.co/ph9fTRb
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
12.07.2022. ➕
Sutra cu Andela 😍😍 mislis da je ovo dobro??? Ajmeee sad mi je sinulo , pa da nije ovo sta me jucer bolio “mjehur” ustvari bolilo nesto drugo pa mozda je bila implantacijaa???
Mene nikad ali nikad ne boli nista prije nego imam za dobit M . Ajmeee nadam se da je toto nikad sretnija u zivotu nebi bila 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
12.07.2022. ➕
Ajme ajme ajme ajme ajme cureeee ja sam jako sretna s danasnjim pisanjem 😍😍😍😍 tamnii curreeee ajme toliko sam sretna da postoji nada ko da sam piskila test za trudnocu 😂😂😂😂
https://ibb.co/ph9fTRb
🤞🤞🤞🤞🤞🤞🎉🎉🎉🎉
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Bella, evo kod mene se pojavio opet pojacani iscjedak. Stalno mi mokre gacice... 🤷♀️ Iskreno, ne znam tocno kada cu piskit. Mislim da bi bilo najbolje na dan kada trebam dobiti. Valjda cu izdrzat. 🤭
Ne znam tko.je apomenio krvarenje...ali meni se to pojavilo u drugoj trudnoci. Bas sam se bila prepala. Ali sve je na kraju bilo ok. Trajalo je par dana ali uz terapiju sve je na kraju bilo super. Probaj se opustiti, cuvaj se, miruj i samo pozitiva! Sve ce biti ok. 🤗
Andela, drzim ti fige samo takve. Jedva cekam tvoj test. 😃
Ostale cure, puno srece i one koje hopsaju inone koje uskoro piske. Nazalost, nemam kapacitet vas sve popamtit. 😅 To sto se ne kbracam svakoj posebno, ne znaci da vas ne pratim i nenavijam za vas. Jednostavno ne stizem tipkat... 😘
Ja spremam malo dok se sveki igra sa curama. Jedva sam docekala, hehe.
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Hallo drage moje 😘
Imam jedno pitanja kratko jeli bolje imati odnos svaki dan ili svaki drugi kada zelimo bebu?
👩23
👨24
Lisa,Mokosh pratimo se onda. Mokosh ne znam sto bi ti moglo biti s tim iscjedkom. Mogle bi pišnuti 30.11. Sve ili bi ja možda pričekala čak i 1.12. 😬 vidjet cu jos.
Mašo zanimljivo jako😁 uradi test uskoro,sretno🤞🤞🤞🤞🤞
Andela i tebi sretno prekosutra🤞🤞🤞
Emmi mislim da je svaki drugi u redu, pa ako pratiš O,možeš oko O svaki dan(znači dan prije O, na dan O i dan poslije O) a ostalo prije svaki drugo. Ali nema to nekih pravila. Svakak se zna primiti.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
8/2025 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2.IVF⏳️
Sortiraj odgovore
Najstariji