Jutro cure,
meni danas temp jako pala, stize vjestica 💔 Kad vec mora neka dode cim prije...
Ancio kakva je situacija kod tebe?
Divna hvala na odgovoru.🤗💛
Lavanya bas mi je žao😫☹. Nek čim prije dođe onda da možeš nastaviti dalje🤞
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
8/2025 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2.IVF⏳️
Jutrooo ja i moj dragi se oko 5 probudili i hopsali, pad temp je koma tako da stiže uskoro 🥺 ležim još al me sve boli nadam se da sad kad budem išla piškit da će se crvena dizna otvorit da mogu dalje 🤭
Anci lijepi pocetak dana😁😁
Da bas ti je ful pala temp. Ma danas će ti onda sigurno doći.i kad prođe opet u napad💪
👱 sve ok
8/2025 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2.IVF⏳️
A lutealna mi je uvijek kroz par mjeseci pracenja 14 dana
Prosli mjesec mi je bila 13 dana iako nisam sigurna u to
Ispalo mi je da sam ovulirala 48h nakon pikcine sta mi je nekako dugo a mozda je samo temp dan kasnije porasla nemam pojma
100% ipak može samo folikulometrija potvrdit o u dan
Al dobro. Dan gore dole bitno da znamo i da pokrijemo
Ma da. Bas to sto kažeš. Ti sad krećeš u akciju i bas mi je drago da ti je sve ok s nalazima i da možeš nastaviti dalje punom parom😁🤞🤞💛
🎉🎉🎉🎉❤️❤️❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Bas sam jako tuzna 💔 ali pokusavam vratiti cilj u fokus pa bude lakse, idemo dalje!
Brine me spermiogram, mm ide iduci tjedan...i on sav zabrinut... vec je jednom imao termin, na kraju vise bilo vani nego unutra pa nismo nosili🤦♀️ znate za neku sigurnu metodu da sve bude u casi hahahah??
Bas sam jako tuzna 💔 ali pokusavam vratiti cilj u fokus pa bude lakse, idemo dalje!
Brine me spermiogram, mm ide iduci tjedan…i on sav zabrinut… vec je jednom imao termin, na kraju vise bilo vani nego unutra pa nismo nosili🤦♀️ znate za neku sigurnu metodu da sve bude u casi hahahah??
Zao mi je zbog pada temp 😪😪😪
Ides s nama po Bozicno čudo ❤️❤️❤️❤️
Nek nalazi budu super 🤞🤞🤞🤞🤞
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Čestitke curama 😍
Pinkice napravi test izludit ćeš nas 😁😁
Meni je danas 7DPO i probudila sam se s jako bolnim cicama, ali neznam da li je to nekakav simptom jer i inace tjedan dana prije M mi bude tako 😑
Cure koje očekuju ne dobiti 29.11. i 30.11. Pišite svoje simptome 🙂🙂
meni je danas 5 dpo, od "simptoma" primjecujem razdrazljivost, bockanje u lijevom jajniku, jucer sam svakih 1 h hodala piskit, danas vec rijede. i zadnja dva dana osjetim da bas ogladnim, pocne me trbuh boljeti i moram ici jest, a inace mi hrana nije nesto najbitnije u zivotu.. e sad, obzirom da stalno razmisljam o tome dal se primilo il nije, pa cekam te neke simptome, ne znam dal nisam sve umislila. iskreno malo mi je stresno kad stalno razmisljam o tome i probat cu nekamo preusmjerit misli 😯
Ovo je prvo iscekivanje?
Ja sam u prvom iscekivanju kad se svi nadamo da ce iz prve imala sve simptome, i probadanja i glad i mucnine i vrtoglavice.. sve sto se moze vidjeti u filmovima😅
Sad u pozitivnom ciklusu nisam imala niti jedan simptom, osim klasicnih menstrualnih tegoba.
Zaokupila sam se sa bozicnom euforijom i pravljenjem adventskog vjenca.
Tako da, usmjeri se na nesto drugo izludit ces od simptoma 🤯
P.s.
Sipam vam trudnicku prssinu 🧚♀️🧚♀️🧚♀️🧚♀️🧚♀️🤰🤰🤰👼👼
A evo i malo bozicne 🎄🎅🎈🎊🍾🎁
ovo je drugo.. prvo je bilo prosli mjesec, i razocarenje.. mislili smo da ce to ici samo tako 😉 kak dugo ste vi pokusavali?
opcenito puno zena kaze da konkretniji simptomi krecu tek od 5./6. tjedna, al kad je nama to predugo 🙈 ja sam bas muzu govorila da mi nije jasno zasto nema jednog bas ono konkretnog simptoma taj trenutak dok se jajna stanica oplodi pa da znamo 😁 a ne ovo brojanje, osluskivanje, nerviranje, uzass.. sad cu kao ti, idem u nabavku i izradit cu adventski vijenac i razmisljati o poklonima sto kome kupiti 😊😊 mada, svejedno mi je stalno u glavi. probat cu ne izludit jos ovih desetak dana…🙈 hvala ti na komentaru i na prasini💕💕👣 ti sad uzivaj na najjace, imat ces najljepsi Bozic 😍 a slijedeci jos ljepsi 😊😊😊😊😊
Hvala Bogu kratko, ovo je treci ciklus 💪
Sretno! ❤
hvala ti💕💕 sretno i tebi, nek bude sve u najboljem redu 🍀
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Jutro☕
Samoja mogu misliti kakav je to osjećaj. Koma i katastrofa . Ali ako si bila na hitnoj,kao što jesi, i ako srce kuca i sve je on, nemaš što brinuti. Meni je bila kapljica krvi nakon tjedana smeđarenja i pojurila na hitnu pa su odmah vidjeli da je gotovo. A tvojoj bebicu uz takvo krvarenje i dalje srceko snazno kuca tako da samo hrabro, sigurno je sve u redu jer da nije vidjeli bi. A sutra zovi odmah za pregled još jednom da probaj utvrditi od kud ta krv. I dok god nema jakih bolova ,sve je ok. Držiš se, proguraj dan i bit će sve u redu💖💖💖
FF aplikacija mi je premjestila dan O sa 13. Na 15. I sad sam tek 8 dpo a trebala sam biti 10 danas😅😅 ne znam zašto. I sad mi treba ne doci 1.12. I ako je O bila tad,15., ispada da smo u plodni danima hopsali samo na dan O,taj jedan put😫 I nikako dobro izmjeriti temp ujutro jer nešto ne valja sa toplomjerom. Prvi put je pištao odmah nakon par sekundi što znači da nije dobro bilo i tek nakon 3. Puta sam izmjerila pa je pitanje. Ah koje brige rano jutro 😅😅
Kako ste vi?
Jutro Bellice ☕moja kava je nesto kasnija nedjeljom😊 to mi je najdrazi dan u tjednu jer ne moramo ustati rano na posao i imamo vremena biti duze zajedno u krevetu i maziti se😍
znas kaj, to kaj ste jednom.hopsali u plodnima i bas na dan o, po meni je to pun pogodak! spermici su bili sacuvani i nabrijani a dovoljan je samoooo jedan 😘😘😘 bude to, vjeruj🤞mi smo tada hopsali 13 puta u 10 dana a pitanje dal je to bio dobar odabir, dal.su se malci stigli oporaviti i nabildati.. ne znam. jos tjedan dana! 🙈🙈🙈🙈
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Samoja , veryjem da ce biti sve savrseno dobro. Zelim ti sve sreću Sveta!!!❤️
Samoja, i ja ti zelim svu srecu svijeta! bude sve to dobro, vidis da srceko kuca 💜💜💜
Andela kad planiras piskiti? drziiiim ti figeee najjaceeeee 🤞🤞🤞🤞🤞🍀🍀🍀🍀🍀
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Jutro☕
Samoja mogu misliti kakav je to osjećaj. Koma i katastrofa . Ali ako si bila na hitnoj,kao što jesi, i ako srce kuca i sve je on, nemaš što brinuti. Meni je bila kapljica krvi nakon tjedana smeđarenja i pojurila na hitnu pa su odmah vidjeli da je gotovo. A tvojoj bebicu uz takvo krvarenje i dalje srceko snazno kuca tako da samo hrabro, sigurno je sve u redu jer da nije vidjeli bi. A sutra zovi odmah za pregled još jednom da probaj utvrditi od kud ta krv. I dok god nema jakih bolova ,sve je ok. Držiš se, proguraj dan i bit će sve u redu💖💖💖
FF aplikacija mi je premjestila dan O sa 13. Na 15. I sad sam tek 8 dpo a trebala sam biti 10 danas😅😅 ne znam zašto. I sad mi treba ne doci 1.12. I ako je O bila tad,15., ispada da smo u plodni danima hopsali samo na dan O,taj jedan put😫 I nikako dobro izmjeriti temp ujutro jer nešto ne valja sa toplomjerom. Prvi put je pištao odmah nakon par sekundi što znači da nije dobro bilo i tek nakon 3. Puta sam izmjerila pa je pitanje. Ah koje brige rano jutro 😅😅
Kako ste vi?
Jutro Bellice ☕moja kava je nesto kasnija nedjeljom😊 to mi je najdrazi dan u tjednu jer ne moramo ustati rano na posao i imamo vremena biti duze zajedno u krevetu i maziti se😍
znas kaj, to kaj ste jednom.hopsali u plodnima i bas na dan o, po meni je to pun pogodak! spermici su bili sacuvani i nabrijani a dovoljan je samoooo jedan 😘😘😘 bude to, vjeruj🤞mi smo tada hopsali 13 puta u 10 dana a pitanje dal je to bio dobar odabir, dal.su se malci stigli oporaviti i nabildati.. ne znam. jos tjedan dana! 🙈🙈🙈🙈
E vi ste dobro pokrili😁😁😁
Ma vidjet ćemo Marty. Već si smišljen za slijedeći mjesec kako ćemo da se ne razočaran previše.
Pošto mi se sad pomaknuo dan s 30.11 na 1.12. Nisam sigurna kad ću raditi test. Hoćeš ti na dan kad bi trebala ne dobiti ili ćeš prije?🤭
Imaš kakve simptome ili i dalje ništa posebno?još nam je ionako rano😁
Mokosh, kako je kod tebe?
Ostalima koje ne trebaju dobiti 29./30.11.kako je kod vas?😁
👱 sve ok
2.IVF⏳️
Sortiraj odgovore
Najstariji