Molim vas savjete za skidanje tjemenice, moja curica ima godinu i pol, kao beba nije imala tjemenicu no pojavila joj se sada, nije puno ali je ima i jako teško ide dole, namažem joj glavu sa baby uljem i nakon pol sata joj operem i rasčešljam kosicu. Znam da ima za kupiti raznih šampona za tjemenicu no ne znam koji od njih je najbolji.
happy mum
mi smo se prvih nekoliko mjeseci isto mucili s tjemenicom..svasta smo probali..bademovo ulje,maslinovo,parafinsko,al nikako nismo do kraja uklonili tjemenicu..
onda sam kupila mustelin sampon protiv tjemenica,nakon 2-3 pranja,sve je otislo :-D!!
sada povremeno operemo kosu s njim,a tjemenici vise ni traga!!
Mustela, pjena ili šampon i jedno i drugo efikasno, mene je to spasilo jer mala ima puno kose a i gusta je. 2 pranja i kao da nikad nije imala tjemenicu.
mi koristimo pjenu Mustela već 2 mjeseca, ali još uvijek ima tjemenicu...
ja kupila Mustelin šampon,otišla za dva pranja.Malo je skuplji šampon ali se može koristiti od prvog dana do kad treba.I što je najbolje ne troši se puno,dovoljno je malo pjenice da se stavi na glavu i ispere.Isplativo svakako.Nkon toga,ujutro bi stavila malo baby ulja i to je to.
Ja sam svom kada je imao tjemenicu, ujutro glavicu namazala baby uljem i stavila kapicu da malo odstoji, a da nije sve masno oko njega :-D. I onda bi kroz cijeli dan lagano iscesljavala sto bi islo, navecer bi ga okupala i oprala mu kosicu sa Mustelom, ali ne protiv tjemenice, vec onom obicnom za kupanje. To smo ponavljali svaki drugi dan. Otisla za tjedan dana, odnosno nekih 3 "tretmana".
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ja od početka koristim Mustelu i poslije kupanja samo s ručnikom istrljam dobro glavicu i nismo imali nikakve probleme s tjemenicama!
Ja stavim maslinovog ulja, malo utrljam i ostavim da odstoji jedno sat vremena i onda malo celjem i operem kosu i to je to. Mustela nama nije pomogla nista
Sortiraj odgovore
Najstariji