Tinejdžerke trudnice i mame

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanja09
    05. Lipanj 2015. 20:55

Drage devojke, zene, zelela bih da pomognem! Ja sam ostala trudna kad mi je bilo 16-17 godina, nisam imala kome da se izjadam niti ko da mi pomogne, niti ko da me posavetuje sta je pametno, sada moja cerka ima 3 ipo godine i ne bih naravno nista tu menjala, ali kad se setim kako je sve to bilo tada pretesko, zelela bih nekome pruziti lepu rec, kome je potrebna. Bicemo lepe i mlade mame! 😘

• mama@
    07. Lipanj 2015. 10:44

Ja sam s prvim zatrudnila sa 16 i rodila u 17-oj. Drugo u 21-voj. Sad cekamo trece u 29-oj 
    Bilo je tesko kao mlad ali sve se moze

• Fiona4
    07. Lipanj 2015. 10:59

Pridružujem se temi i baš mi se sviđa ideja da smo mi koje smo jako mlade rodile ovdje na okupu.
    Je da smo rano svoju djecu rodile, ali to nama na kraju nije nikakva prepreka da bi i dalje uživale u svojim životima, i ta snaga koju zračimo i volju me nekako asocira na pjesmu "Sve je lako kad si mlad", i po meni je to zaista tako, nekako mi je naslov pjesme savršen moto za ono u čemu smo se našle! 

• Fiona4
    07. Lipanj 2015. 11:02

Edit: drago mi je da smo na okupu mi koje smo jako mlade rodile i one koje su trenutno trudne a također vrlo mlade 

lilili77
    07. Lipanj 2015. 20:20

Ja sam svoje prvo dijete rodila mjesec dana prije svog 19 rodjendana.drugo sa 20,5godina.i sada sam 26godina i brojimo jos malo vise od mjesec dana...i nista nam ne fali....kada se ja i muz zazelimo izaci negdje sami uskacu nam bake i djede,cak i prabake i pradjede:-)

Doris7
    09. Lipanj 2015. 20:45

Zatrudnila sa 18 i za mjesec dana stize nam mali frajer, roditelji u pocetku bili u šoku ali eto sad svi sretni iskcekujemo 7. mjesec 

• Fiona4
    10. Lipanj 2015. 00:04

Doris, samo hrabro i naprijed 
    Ti to možeš! 

Doris7
    10. Lipanj 2015. 12:10

Hvala 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.