Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SAYuRI
    19. Studeni 2022. 19:28

andeosgreskom1234

Cure,molim pomoc(pisala sam vec na jednoj stranici al vidim da vas je tu vise).. Dakle do 7.8. sam pila pilule, nakon 6-te tablete naglo prekinula pit,imala par dana krvarenje,stalo i dobila M 31.8,nakon toga 31.9 i onda 22.10(22 dana nakon predhodne), M sam po aplikaciji trebala dobiti 15.11 no do danas nista. Radila sam vec 5 testa, 2 ujutro i danas na drugi urin i svi negativni(Muller trakice). Grudi me uzasno jako bole,peku,tu i tamo imam neki bijeli iscedak ali od M nista… imala sam odnose sa kondomom ali u dva nisam bas sigurna… jedan je bio29.10 a drugi 6.11… Da li su ti testovi pouzdani s obzirom da je od 1. Odnosa proslo 22 dana a od drugog 14 dana?

Nisi trudna. Hormonski poremecaj..

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

• andeosgreskom1234
    19. Studeni 2022. 19:34

SAYuRI

andeosgreskom1234

Cure,molim pomoc(pisala sam vec na jednoj stranici al vidim da vas je tu vise).. Dakle do 7.8. sam pila pilule, nakon 6-te tablete naglo prekinula pit,imala par dana krvarenje,stalo i dobila M 31.8,nakon toga 31.9 i onda 22.10(22 dana nakon predhodne), M sam po aplikaciji trebala dobiti 15.11 no do danas nista. Radila sam vec 5 testa, 2 ujutro i danas na drugi urin i svi negativni(Muller trakice). Grudi me uzasno jako bole,peku,tu i tamo imam neki bijeli iscedak ali od M nista… imala sam odnose sa kondomom ali u dva nisam bas sigurna… jedan je bio29.10 a drugi 6.11… Da li su ti testovi pouzdani s obzirom da je od 1. Odnosa proslo 22 dana a od drugog 14 dana?

Jel da?! Testovi su sigurno pouzdani tolko nakon odnosa bez obzira sta sad zadnji nisam radila na prvi urin? 
    Mene samo muce te sise,koje me ubijaju... nadam se da je M  blizu... svakako cu vidjet sta ce bit do pon i onda zvat dr da cujem sta ce ona rec... 
    Jakoo sam zabrinuta i pod stresom,smrsavila sam 4kg od tog svega, jer je trudnoca trenutno neplanirala i nikako nije moguca 😑

SAYuRI
    19. Studeni 2022. 19:40

andeosgreskom1234

SAYuRI

andeosgreskom1234

Jel da?! Testovi su sigurno pouzdani tolko nakon odnosa bez obzira sta sad zadnji nisam radila na prvi urin?
    Mene samo muce te sise,koje me ubijaju… nadam se da je M blizu… svakako cu vidjet sta ce bit do pon i onda zvat dr da cujem sta ce ona rec…
    Jakoo sam zabrinuta i pod stresom,smrsavila sam 4kg od tog svega, jer je trudnoca trenutno neplanirala i nikako nije moguca 😑

Nisi trudna sigurno. Grudi su osjetljive od tog nabijenog progesterona koji raste pred dolazak M, to je normalno da raste i kad nema trudnoce. Plus opterecenje na nervnoj bazi cini svoje. Ako zelis da si pouzdano mirna, otidji u labaratorij u ponedjeljak ako M ne dodje, izvadi beta hcg iz krvi i znat ces. Ako je manja od 5 nema tu nista, mada i ovako 99% nisi trudna ali eto da se smiris i cim se smiris doci ce M…

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶

• andeosgreskom1234
    19. Studeni 2022. 19:49

SAYuRI

andeosgreskom1234

SAYuRI

andeosgreskom1234

Mene samo muce te sise,koje me ubijaju… nadam se da je M blizu… svakako cu vidjet sta ce bit do pon i onda zvat dr da cujem sta ce ona rec…

Nisi trudna sigurno. Grudi su osjetljive od tog nabijenog progesterona koji raste pred dolazak M, to je normalno da raste i kad nema trudnoce. Plus opterecenje na nervnoj bazi cini svoje. Ako zelis da si pouzdano mirna, otidji u labaratorij u ponedjeljak ako M ne dodje, izvadi beta hcg iz krvi i znat ces. Ako je manja od 5 nema tu nista, mada i ovako 99% nisi trudna ali eto da se smiris i cim se smiris doci ce M…

U pravu si,stres i nervoza cine svoje i onda si i umisljam ono sta i nije...vidjet cu sta ce do pon bit pa otic izvadit  krv...
    Hvala ti puno ❤️

• valentina1994
    20. Siječanj 2023. 17:29

Pozdrav… ako mozda znate ili ste bile u slicnoj situaciji..
    Ciklusi su mi duzi, cca 33 dana.. iza mene su 2 neuspjela ivf-a.. ovaj ciklus smo bili u prirodnjaku. Jucer sam popodne napravila test i druga crtica je bila blijeda ali vidjela se, danas u jutro isto. Isla sam na vađenje b Hcg i iznosila je 6,25  H mlU/ml, cini mi se to stvarno malo i u brizi sam do ponedjeljka, znam da moram biti opustena i sl. Ali sam zbunjena jer je iz krvi niska beta, a na testu ( gravignost duo) se vidjela druga crtica, popodne sam isto uradila test i malo je jaca nego jutros..
    Zadnja M je bila slabija 20.12. ( 6 dana).. hvala na pomoci

• IvanaH4
    21. Siječanj 2023. 12:21

Valentina, možda je crtica svijetla i beta niska jer ti je kasnila ovulacija...  Izvadi ponovno betu za par dana ili ponovi test pa će biti jasnije.

28.9. ➕
    13.10. ❤️
    23.11. Harmony uredan 💙

• valentina1994
    21. Siječanj 2023. 12:49

IvanaH4

Valentina, možda je crtica svijetla i beta niska jer ti je kasnila ovulacija… Izvadi ponovno betu za par dana ili ponovi test pa će biti jasnije.

Hvala☺️☺️

ančica
    22. Siječanj 2023. 15:51

Pozdrav ženice, ima li tko iskustva sa testovima za trudnoću s aliexpressa? Da li su rezultati pouzdani? 

Filip&Andrej
    27.03.2020

SAYuRI
    22. Siječanj 2023. 16:19

ančica

Pozdrav ženice, ima li tko iskustva sa testovima za trudnoću s aliexpressa? Da li su rezultati pouzdani?

Nisu..

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶

• Djajip
    22. Siječanj 2023. 22:30

https://ibb.co/cCpZYjN
    Da li je ovo vama pozitivno? Crtica se pojavila nakon par sekundi. (Ne)dobiti trebam oko 26.
    Hvaaalaa

💙17.8.2020.👦
    👩‍❤️‍💋‍👨 27 i 31 god.
    22.1. +
    24.2. ❤️ kuca

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.