Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Afrodita99
    02. Studeni 2022. 09:44

Ja sam uradila test za trudnocu prekjuce i bio je negativan, ali jos uvek nisam dobila, tako da sam vadila jutros krv, pa cu uzeti rezultate danas posle 12. Ne znam koliko su pouzdani testovi i sta su moguci uzroci kasnjenje menstruacije. 

SAYuRI
    02. Studeni 2022. 10:23

Afrodita99

Ja sam uradila test za trudnocu prekjuce i bio je negativan, ali jos uvek nisam dobila, tako da sam vadila jutros krv, pa cu uzeti rezultate danas posle 12. Ne znam koliko su pouzdani testovi i sta su moguci uzroci kasnjenje menstruacije.

Nisi trudna a to ce ti i krv pokazati , bezveze si pare dala. Uzroci cu najvierovatnije na psihickoj bazi previse si opterecena s tim…

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

• Angelina
    18. Studeni 2022. 14:07

k

Dalija87
    18. Studeni 2022. 17:53

Pozz svima! Potrebna mi je podrška jer sumnjam da je moguće da sam trudna nakon godina neuspjeha i missed ab. 
    25.10.mi je bio prvi dan zadnje menstruacije, 31.10.sam bila kod ginekologa koji mi je rekao da će ovulacija biti 1.,2. ili 3.11.već. Radili jesmo... 
    14.11.sam napravila test na trudnoću i bila je dosta vidljiva crta, ponovila sam test jučer navećer i malo manje vidljiva druga crta.
    Da si napravim betu sljedeći tjedan? Ima neko savjet? 🤗

💁‍♀️35 god
    💁‍♂️36 god
    Missed 2021.u 11tom tjednu
    Operirana endometrioza
    Hashimoto
    Ostalo sve OK

SAYuRI
    18. Studeni 2022. 19:52

Dalija87

Pozz svima! Potrebna mi je podrška jer sumnjam da je moguće da sam trudna nakon godina neuspjeha i missed ab.
    25.10.mi je bio prvi dan zadnje menstruacije, 31.10.sam bila kod ginekologa koji mi je rekao da će ovulacija biti 1.,2. ili 3.11.već. Radili jesmo…
    14.11.sam napravila test na trudnoću i bila je dosta vidljiva crta, ponovila sam test jučer navećer i malo manje vidljiva druga crta.

Jesi li testovi bili iste marke?

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶

Dalija87
    18. Studeni 2022. 20:58

SAYuRI

Dalija87

25.10.mi je bio prvi dan zadnje menstruacije, 31.10.sam bila kod ginekologa koji mi je rekao da će ovulacija biti 1.,2. ili 3.11.već. Radili jesmo…

Jesu, da.

💁‍♀️35 god
    💁‍♂️36 god
    Operirana endometrioza
    Hashimoto
    Ostalo sve OK

SAYuRI
    18. Studeni 2022. 21:34

Dalija87

SAYuRI

Dalija87

Jesu, da.

Koji je test u pitanju? 
    Da linija postaje svijetlija nije dobro ali opet nista ne mora da znaci… 
    Daj mi objasni ovo, imala si O 8/9 dan ciklusa, koliko tebi traje ciklus uopste, po ovome ispada 23-24 dana? 
    Elem, u ponedjeljak ( ako mozes) uradi betu iz krvi u labosu, pa ponovi u srijedu, radi se svakih 48h, i radi u istom labaratoriju… sve ostalo je na nivou tarot karti…

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶

• regica123
    18. Studeni 2022. 22:24

Moze bit svijetlija crta ako je test radjen navecer jer je ujutro ipak najveca koncetracija..ali svakako napravite betu da budete sigurni da raste☺ drzim fige

👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

Dalija87
    19. Studeni 2022. 07:40

@SAYuRI da..22 do 30 dana ciklusi. Zato sam i dodatno zbunjena i ne vjerujem. Probat ću sutra sa nekim drugim testom i prvim koncentriranim urinom i onda sljedeći tj betu. Hvala!
    @Regica123 točno to sam napravila! Navečer s tim da sam 20 min prije već mokrila i onda puno tekućine i urin ful svijetli i razrijeđen. 
    Hvala cure :)

💁‍♀️35 god
    💁‍♂️36 god
    Operirana endometrioza
    Hashimoto
    Ostalo sve OK

• andeosgreskom1234
    19. Studeni 2022. 18:41

Cure,molim pomoc(pisala sam vec na jednoj stranici al vidim da vas je tu vise).. Dakle do 7.8. sam pila pilule, nakon 6-te tablete naglo prekinula pit,imala par dana krvarenje,stalo i dobila M 31.8,nakon toga 31.9 i onda 22.10(22 dana nakon predhodne), M sam po aplikaciji trebala dobiti 15.11 no do danas nista. Radila sam vec 5 testa, 2 ujutro i danas na drugi urin i svi negativni(Muller trakice). Grudi me uzasno jako bole,peku,tu i tamo imam neki bijeli iscedak ali od M nista… imala sam odnose sa kondomom ali u dva nisam bas sigurna… jedan je bio29.10 a drugi 6.11… Da li su ti testovi pouzdani s obzirom da je od 1. Odnosa proslo 22 dana a od drugog 14 dana?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.