Test za trudnocu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Maja2506
    07. Kolovoz 2023. 17:08

Maja2506

Ovo je pozitivan test sigurno
    Cestitam ti ❤️

• Cokolada
    07. Kolovoz 2023. 17:12

Maja2506

Ovo je pozitivan test sigurno
    Cestitam ti ❤️

Hvalaaa❤️

• Cokolada
    08. Kolovoz 2023. 16:51

Evo me opet, jucer sam vam se javila
    Da trudna sam, imam pitanje sta mislite dali mogu ic nanoge u Sinj ima nekih 8 sati hoda oko 40 km? 

Jakasam💝
    08. Kolovoz 2023. 18:42

Cokolada

Da trudna sam, imam pitanje sta mislite dali mogu ic nanoge u Sinj ima nekih 8 sati hoda oko 40 km?

Ja osobno nebi, uvijek se cuvam prva 3 mj.

+07.07.2023.
    1. pregled 6+4, kuca ❤, CRL 0,45mm, Terapija Utrogestan
    2. pregled 9+0, sve je dobro❤, CRL 19,9mm, terapija Utrogestan
    3. pregled 🔜11.09.

• Cokolada
    08. Kolovoz 2023. 20:05

Jakasam💝

Cokolada

Ja osobno nebi, uvijek se cuvam prva 3 mj.

Okeej hvalaa🤗

• Cokolada
    09. Kolovoz 2023. 11:59

Caliopi ☘

Cokolada

To pretpostavljam sad za veliku Gospu? Ponovi još jednom test da se uvjeriš kako tamni, a ovo pješačenje niti pomišljati. Za jako aktivnu sportašicu bi to u trudnoći bilo preteško,kamoli za trudnicu koja nije fizički jako aktivna. Čestitam 😊

Hvala vam na svemuu❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI